Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

fetelor, eu am intrat pe site-uri cu carucioare si patuturi ...insa unele au niste pretri de cazi pe spate .....eu una nu stiu daca voi fi in stare sa dau 700E pe un carucior....sau 500E pe un patut ....asta in cazul in care venitul per familie ne permite sa traim mai mult decat decent. totusi aceste preturi mi se par enorme pt Romania. si nici nu vreau sa fac imprumut la banca sa platesc un carucior si un patutu pe care bb le foloseste nu foarte mult timp . eu cred ca aici o sa le cer sfatul prietenelor mele care au deja 2 copii si sa ma orienteze catre ce as putea sa aleg.

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andra eu mi-am stabilit o suma maxima pentru ambele, chiar daca le iau din Emirate. In jur de 1000 lei impreuna eu zic ca-i suficient.

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina aici carutzul este 330 lire doar carutzul cu scaun, gentutza, plasa de tantari (este folosibil ca si carutz spot de la 6 luni) iar landoul si scaunul de masina se cumpara seaprat (daca vrei scaun de masina binenteles) landoul la 120 lire si scaunul la 100.

E destul de scump dar eu cand l-am vazut m-am indragostit, asa de simplu e de manevrat.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu am carucior Chicco 3-in-1, seamana cu ce ati mai postat voi de pe la alte firme, adica are landou, scoica, si e si carucior sport. Landoul, nu numai scoica, are dispozitiv de montat pe centuri in masina. Sint multumita de el, le-am imprumutat, deci la bebe2 va fi la a 3-a generatie. Am dat 11 mil acum 2 ani, am prin o oferta la reprezentanta chicco.

Andra, fa-ti drum afara sau roaga pe cineva sa-ti trimita, pentru ca preturile sint muuult mai mici (cel putin in SUA sau Canada, dar si europa).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, in tarile calde ai toate sansele sa te incadrezi in suma. Ce norocoasa esti, dupa ce ca ai soacra de gashca mai traieste si intr-o tara convenabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Pt fetele care pot pleca cu masina peste hotare...
Mergeti in Ungaria, la periferia Budapestei se gasesc niste mall-uri speciale pt bb si nou nascuti.Te invarti o zi si nu le faci pe toate.
Au acolo sute de metri patrati de carucioare de tot felul si gasesti de toate, absolut de toate...si la JUMATATE DE PRET FATA DE ROMANICA...
Merita sa incercati

Cristina 21+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ioana, cred ca asa voi face, o sa vb cu prietena mea din Anglia si cu cea din Canada sa vedem care sunt preturile pe la ei. Poate ma lipesc de un carucior mai ok.....si e mai rentabil sa platesc DHL-ul in cazul asta, nu-i asa? sau poate comand chiar eu pe internet....sa vedem ce pot face.....multam fine!

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andra la patut am si eu aceeasi problema, mai ales ca nu vreau sa platesc sume d'astea. La carutz voi plati mai mult ca stiu ce am patit la Cosmin, am luat foarte ieftin si am mai platit vreo 2 pana la 2 ani jumate, tot la banii aia am ajuns. Insa se gasesc de calitate si mai ieftine de asta de care zic eu, normal. La patut nu dau mai mult de 150 lire pe el ca oricum nu am gasit nimic sa-mi placa enorm asa ca voi lua unul normal.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

La magazinul Chicco din Cluj am fost, un carucior Chicco 3-in-1 este 1800 ron. Mi-a placut dar mi se pare mult. Oare la Bebe Expo vor fi oferte??

Poza 22 sapt

Mioara 24+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Simo, in tarile calde ai toate sansele sa te incadrezi in suma. Ce norocoasa esti, dupa ce ca ai soacra de gashca mai traieste si intr-o tara convenabila.

Sa stii ca pe partea asta sunt o norocoasa...cu job-ul, ca sa nu zic "cariera" stau prost de tot, dar se compenseaza cu ce am acasa.

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput