Mamici de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
mioara2004 spune:
Pot sa va dau mai multe amanunte despre "mammystic". Sunt aduse din Ungaria, este magazin in Cluj. Ce pot sa va spun, modelele de la mammystic sunt niste gravidute cu sanii mariiiii; pentru ca eu nu am reusit sa umplu nici o bluza, chiar si marimea s. Si au niste decoltee generoase...mama mamaMi-am luat o singura camasuta, o vedeti in poza de mai jos, de la 22 sapt. Preturile, comparativ cu ce este in Cluj sunt mari; bluza a fost 120 ron, dar am prins o reducere 93 ron. In rest nu am gasit inca ceva rochite, si marimea s binenteles. Materialele sunt de calitate.
Poza 22 sapt
Mioara 24+ Doru Andrei
brazuca25 spune:
Mioara frumoase hainutzele! Abia astept sa le vad la Baby Expo. Ciudat ca tocmai in Bucuresti nu au magazin de desfacere!
20+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
AndraZ spune:
Brazuca, e bine ca poti sa te plimbi. eu sunt mereu la servici si nu am cum sa ma plimb. eu am trecut la un fel de "regim alimentar"....fara grasimi.....ca tinem la "silueta"....eu am trecut cu putin peste 80 si a trebuit sa iau decizii...
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
oaana spune:
dupa ce m-am chinuit sa scriu,mi-a disparut tot nu stiu unde.
abia am reusit sa citesc tot din urma,la cat de mult am scris si copilasul meu nu ma lasa tot timpul,vine si ma trage de mana sa ma joc cu el.si trebuie sa am timp si pentru el.
PEPIFELICITARI PT.FETITZUCA!!!!!
nicoleta,nici eu nu mi-am permis financiar cand am nascut primul bebe sa-mi iau un carut bun si scump dar nici nu am vrut sa-mi iau unul care sa nu ma tina....asa ca m-am dus intr-un second,am o cunostinta,si mi-am luat un carut aproate nou,landou si sport,cu un milion de lei vechi,foarte bun cu roti mari de cauciuc bune pt. gropile din barlad.apoi am mai luat pt.cineva unul cu trei roti ,pretul la fel dar bun tare...la fel spirt si landou.
si scaun de masina pt bebe mic mi-am luat cu 150000lei vechi,ce culoare am vrut.eu pe bebe il tineam cu mine in bucatarie in scaunul de masina,il puneam pe masa si il puteam si legana..acum mi-am luat scaun de masina pt 2 ani,de firma cu 500 000 lei vechi..
deci voiam sa spun,voi nu aveti second-uri in galati?
daca te intereseaza ceva,eu ma pot interesa pentru tine,si asa vrem sa vizitam galatiul in vara aceasta...
voiam sa va spun ca eu nu prea il simt pe bebe,dar cred ca din cauza ca placenta e inserata anterior,asa e domnelor doctor?
il simt uneori noaptea,dar nu in fiecare seara.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
olguttza spune:
'mna ziua!
io ma simt destul de naspa de cateva zile, in sensul ca: noaptea dorm foarte prost (ba nu pot respira, ba am arsuri groaznice, ba sforaie consortu), de pe la 3 jumate sunt cu ochii pe pereti; reusesc sa adorm dimineata, de pe la 6 pana pe la 10-11; dar de pe la 1-2 dupa-masa, mi se inchid ochii si zici ca-s drogata. nu sunt in stare de nimic si-s si cu capsa pusa. cre'ca ma duc sa ma bag in pat, ca nu mai rezist!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">22+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
lorinaoo1 spune:
Ioana scuze, a fost fara intentie Dar te primesc la mine sa papi o portie, ce zici?
Brazuca urzicile nu fac niciun rau lui bebe. Cat despre ficatei, poti manca o portie asa de pofta, numai sa ii gatesti bine. Si eu am mancat mai pe la inceputul sarcinii si suntem ok si nici alien nu suntem ... inca A, si sa nu uit - felicitari pt rezultatele bune la control Bravo, tot asa s-o tii!
Mioara chiar ca sunt frumoase hainutele de gravi
Mi se facu si mie somn dupa plimbarica pana la piata Cred ca ma duc sa trag un pui de somnic
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+
otim spune:
Buna burticilor si de la mine , intr-un final am reusit sa reiau legatura cu voi si am foarte muuuult de citit din urma ( pauza curent la noi azi )
19 saptamani
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
ca aici si daca lipesti copilul cu superglue de scaun tot nu e bine, trebuie scaun de masina dom'ne.
Luna 18 sapt+ Cosmin
Asa cica si la noi de-acum.
Simona 19+ Matei Hisham
poze
AndraZ spune:
mioara, sa nu te recunosc! o sa te imbogatesti! ti-ai schimbat look-ul si daca nu ma uitam atent la poza nici nu ziceam ca esti tu. arati superb! dragutza camasutza....abia astept sa merg la BE sa toc niste banutzi.... in septembrie vazusem niste raiati super misto la 95 RON o frumusete....insa atunci nu eram gravi....asa ca nu aveam cu sa mi-i cumpar. dara acum....daca ii vad....iii iau!
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Eu ce ma fac daca mi-e fff pofta de ficatei de pui? Stiu ca nu prea sunt recomandati in sarcina. Sa ma risc totusi sa mananc o portie sanatoasa sa imi treaca pofta?
20+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Eu la inceputul sarcinii, cand cu mancam numai cartofi prajiti si ficatei de pui pe gratar, atat suportam. Si BB e bine merci!
Simona 19+ Matei Hisham
poze