Mamici de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 26
olguttza spune:
Lavinia, mai am 18 zile pana la cele 90, deci le-as cam face pe 9 aprilie. la comisie merg, banuiesc, in saptamana aia: 9 - 13 aprilie, nu mi s-a spus inca data. mie, medicalele mi le da, in ultima vreme, un medic pneumoftiziolog, deci nu e diagnostic pe obst.-ginec.; inca n-am internare pt. asa ceva, am inteles ca urmeaza la sfarsitul lunii asteia.
cat priveste prenatalul, si eu calculasem la fel ca tine si mi-a iesit 27 aprilie, deci, practic, as depasi ale 90 de zile doar cu 18 zile. ai sa zic ca las de la mine, si intru in prenatal la 1 mai (ar fi o depasire de 21 zile).
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
22+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
La 32 de saptamani.
multzam!!

deci, nu e dupe calculele noastre...
24 mai...tarziu!
EDIT: da 32 de sapt. inseamna 7 luni jumate, nu? nu la 7 luni fix se intra in prenatal pe vremuri???
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
22+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
witchy_witch spune:
Lavinia daca tu ai B si sotul are 0 nu e nicio sansa de incompatibilitate cu bebe. Bebe poate avea ori B ori 0, in nici unul dintre cazuri nu are insa antigen A (unde ai tu anticorpi).
Olguttza, din parinti A si B poate iesi un bebe cu orice grupa de sange (A, B, AB sau 0). Dar tu ai anticorpi tip B in sange, si atunci daca bebe are antigenul B in sange, sangele tau poate lupta impotriva sangelui lui, intelegi? Asta s=ar putea intampla daca bebe are grupele B sau AB...dar cum nu poate sti nimeni inca ce grupa are bebe (doar daca faci amnio, cred... ceea ce nu e cazul), mai bine iti faci determinarea de anticorpi B din sange. Ideea este ca nu stiu ce se poate face daca se gasesc doze mari de anticorpi... am vaga impresie ca tyoate aceste analize trebuie facute INAINTE de a ramane gravide, ca nu stiu daca ulterior mai pot anihila anticorpii daca bebe e deja in burtica.
sapt. 16 cu
maricel in burtica
nicooleta27 spune:
Fetelor de la 7 luni si 10 zile ai dreptul la prenatal, mie nu stiu cum mi-a calculat dr de familie, ea zice ca pe 20.06.2007 intru in prenatal. Deci eu pe 10.06.2007 fac 7 luni si ea zice ca abia la sfarsitul lunii fac luna pt bb, intelegeti voi, eu nu inteleg calculele asteaale ei, vineri merg la ginecolog si o sa-l intreb
17+
Antoanela23 spune:
Neata,
Azi m-am trezit de la 7 dar apoi am tot dormitat, daca-s lipita de pat macar atat.
Ioana,
.
Carmena, mersi frumos de urari,
. Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi cu totii.
Luna, e f dragut patul, sa-l stapaneasca cu placere bb2.
Pupaturi, o zi buna,
Anto
23 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Elenamonica, bine ai venit. Bafta la amnio, nu doare, sa nu-ti fie frica. Iar TT nu da rezultate 100% corecte, e un calcul statistic, de aceea se face amnio ca e mult mai precisa.
Madabout, bine ai venit, v-am admirat pozele din vacanta, sunteti doi frumosi. Felicitari pt bebelina.
Anto
23 si
Victor (8 octombrie 2005)
lorinaoo1 spune:
Olgutza din cate mi-a spus dr mea trebuie sa te internezi (chiar si internare de o zi) pt comisie in ziua urmatoare a ultimei zile de concediu medical. De ex, eu am concediu pana pe 19, pe 20 ma internez. Iar la prenatal, imi ies si mie intr-adevar 32 de sapt, desi nu dupa asta m-am ghidat. Nu stiu, mai intreb eu ca sa fiu sigura si iti spun si tie 
witchy_witch
v-am spus eu ca sunt cam ametita azi
si n-am baut decat apa
Mersi mult, m-am mai linistit 

Anto 

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 23+
lorinaoo1 spune:
Olgutza revin. Uite aici litera legii din ORDONANta; DE URGENTA Nr. 96 din 14 octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca ( Text īn vigoare īncepānd cu data de 1 ianuarie 2006), art 2:
g) concediul postnatal obligatoriu este concediul de 42 de zile pe care salariata mama are obligatia sa il efectueze dupa nastere, in cadrul concediului pentru sarcina si lauzie cu durata totala de 126 de zile, de care beneficiaza salariatele in conditiile legii;
Deci practic cele 42 de zile sunt batute in cuie, restul zilelor il imparti tu dupa nevoile tale
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 23+

,