Mamici de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 25
Chriszta spune:
Trebuie sa scriu cu mana si far www ca altfel imi ia ceva gen reclama blablablabla...
Puneti voi www si continuati cu bebelusultau.ro/indexaz.php
Sper sa iasa acum
Cristina
21+ si
Eva Alexandra
Ioana75 spune:
Simo, esti la somnul de frumusete?
Cristina, da, scrie prima parte care lipseste din link cu spatii
.
Cred ca exagerez cu ingrasatul, maninc produse de patiserie zilnic, la care asortez si prajituri in functie de inspiratie.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
olguttza spune:
neatza! ![]()
glumesc, evident, ca-s treaza de la 4 dimineata!
am mai atipit pe la 6 putin si gata....
sunt racita again si plina de spume pe chestia asta! am luat-o de la capat cu paxeladine si picaturi de nas, cu supt de hexoralete si tot asa... asta ca tot am inceput sa iau vitamine care sa ma fortifice, chipurile!
in alta ordine de idei, stau si citesc ultimele pagini referitoare la grupele de sange si la anticorpi si, sa ma pici cu ceara (!), nu pricep nika! adicatelea, io am A II (cu RH +) si consortu B III (habar n-avem RH). deci, care-i faza? oricum, dr. mi-a vazut analizele la inceputul sarcinii, grupa si RH, si nu mi-a comentat nimic. ar fi trebuit???
si revin cu intrebarea mea de alaltaieri: la ce varsta a sarcinii se intra in prenatal? ca nu stiu cu cate zile o sa depasesc cele 90 de concediu medical si as vrea sa-mi fac o idee, sa nu ma duc ca vaca la comisia aia. plssssssssssssssssss!!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
22+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
lorinaoo1 spune:
Ioana daca ai unde sa te ingrasi eu zic, de la mine putere, ca poti manca ce vrei tu 
Wichy-wich super explicatia. Am impresia ca sotul meu are gr O si eu am BIII, deci voi avea grija de doua tipuri de anticorpi
sau poate n-o fi nevoie ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 23+
arhdy spune:
Buna fetelor.
De azidimineata acum reusesc sa mai intru.
Alina codul civil il obliga sa pastreze o limita de minim 1.90m, asta daca are ferestre spre voi. Daca cumva nu are ferestre si vrea o distanta mai mica, este obligat sa-ti ceara acordul sa se apropie de limita propietatii, dar asta numai daca vrei tu. Sper ca ai inteles.
Aylin eu sunt mamica cu grupa O si cu tati B. Am fost la Hematologie si se pare ca nu am desvoltat anticorpi anti B, iar asta este bine. Trebuie sa repet analiza peste o luna.
Va pup si sper ca pana plec acasa sa mai intru, ca in week-end nu am net.
Diana si bebe 21+
lorinaoo1 spune:
Olgutza cand mergi la comisie? Eu ma prezint marti si dr a spus sa nu-mi fac nicio problema. Cica imi trebuie copie dupa biletul de internare si una dupa referatul pe care mi-l face dr mea ginecoog. Si atat. Eu imi inchipuiam ca voi trece printr-un interogatoriu sau chiar un examen medical, dar nu e asa de complicat. La prenatal mi-am calculat cam asa: avem dreptul la 126 de zile, din care 42 te obliga sa le iei pt lauzie. Ce ramane le poti pune la prenatal. Eu as intra pe la jumatatea lui mai, dar am inteles ca si aici iti trebuie o hartie de la dr gineco cu DPN-ul tau.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 23+
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Suntem in cautare de masina. Am fost la Fiat si ne-am uitat la un Panda.

Mi-a placut tare mult.
Simona
19+
Matei Hishampoze

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
si revin cu intrebarea mea de alaltaieri: la ce varsta a sarcinii se intra in prenatal? ca nu stiu cu cate zile o sa depasesc cele 90 de concediu medical si as vrea sa-mi fac o idee, sa nu ma duc ca vaca la comisia aia. plssssssssssssssssss!!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">22+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
La 32 de saptamani.
Simona
19+
Matei Hishampoze

Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by Ioana75
Suntem in cautare de masina. Am fost la Fiat si ne-am uitat la un Panda.
Mi-a placut tare mult.
Simona19+
Matei Hisham
poze
Si mie imi place panda. Daca il luati sa-l stapaniti sanatosi!
Luna
18 sapt+ Cosmin
ilenutza spune:
Am cochetat si noi cu ideea de Panda dar are porbagajul asa mic,nic un carucior mai mare nu incape!Asa ca am luat opel astra caravan.cand plec de acasa nu fac economie la bagaje![]()
carmena, sapt viitoare e bine?iti trimit tel meu pe PM!
Cine mai vrea sa vina este binevenit!
Ile
21 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati