Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Lia ce nenorocit de dr Oricum, daca inca nu ai dezvoltat anticorpi, e ok. Dar era totusi o solutie, se putea face vaccinul acela si in sapt 28 ca sa mai scada productia de anticorpi antiD. Deci nu ai de ce sa-ti faci griji.

Mai fetelor, ca tot veni vorba de anticorpi antiD, am mai auzit si citit ca unii medici ginecologi fac cezariana chiar daca mama e la prima sarcina. Pana si dr mea de fam stia asta. Cat de obligatoriu este si de ce? Pleeeease help

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Am reusit am dat pe google si am gasit video. Super impresionant.
Si eu voi naste natural dar cu epidurala si cu taietura de riguare, se vindeca mai greu dar iese copilul mai bine...cred eu...
A mai nascut cineva cu epidurala la noi in Romanica?

Cristina 21+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lorinaaaaaa, saru'mana...dar nu imi merge site-ul.

io pana acum nu am auzit de anticorpi anti nu stiu ce daca ambii parteneri au RH pozitiv. dar vad ca sunt mai multe fete care fac la (zero cu A, zero cu B)...poate raspund fetele care fac asa ceva.

cred ca mi-ar lua o vesnicie sa caut prin capitolele anterioare sa vad cine zicea....

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Lia ce nenorocit de dr Oricum, daca inca nu ai dezvoltat anticorpi, e ok. Dar era totusi o solutie, se putea face vaccinul acela si in sapt 28 ca sa mai scada productia de anticorpi antiD. Deci nu ai de ce sa-ti faci griji.

Mai fetelor, ca tot veni vorba de anticorpi antiD, am mai auzit si citit ca unii medici ginecologi fac cezariana chiar daca mama e la prima sarcina. Pana si dr mea de fam stia asta. Cat de obligatoriu este si de ce? Pleeeease help

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Din cate stiu eu (deocamdata), Rh negativ nu e o indicatie pentru cezariana! Stiu insa ca, atunci cand apar anticorpii si bebe dezvolta anemie severa insa din burtica, se poate recurge la cezariana pentru a scuti bebelusul, deja slabit, de efortul unei nasteri vaginale.

Lia S20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna fetili.Mai aveti cafea?

Am fost aseara la eco si bb e fff.bine,e in satandarede are cam 450g si 21sapt+4z dar e fffrusinos si nu a vrut sa arate putica statea cu piciorusele una peste alta si nu vroia nici cum sa-si schimbe pozitia,sper sa aflam pe 25 april ce este.

Felicitari fetelor pt carucioarele dobandite si rezultaele bune la eco si control.

Luna e super patutul dar noi avem si nu mai dam banutii si pe patut insa ne-am ales un carucior fff.frumos(3in1).

Si eu am dureri f.mari de spate si vb voastra ma rostogolesc in pat,ca sa mai fac miscare fac o plimbarica in fiecare zi de la servici pana acasa,asta pana pe 1 Mai cand o sa intru in prenatal si scap de satat pe scaun 8 ore pe zi.

Vorbeati de mancaruri mie de ceva timp mi sa pus pata pe verdeturi adica salata,spanac,urzici,brocoli si.............ai mei sau saturat deja ,si ce?

In leg cu primul copil fata de venirea lui bb2 eu imi fac ganduri,fetita mea ma intrebat daca pe ea o sa o mai iubesc si daca ma mai joc si cu ea asa ca o sa fie geloasa un pic dar in schimb vrea sa doarma cu bb deci pe undeva tot e bine.sper

Va pup pe burtici

edith21+5 si Andreea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza fetele! am fost aseara la dr meu si mi-a ascultat chiriasul. mama ce-i batea inima. parka batea la tobe. de ingrasat nu m-am ingrasat de acu 3 sapt. 69 kile la 180cm. eco nu mi-a facut dar m-a trimis la eco morfologica 3D. mi-a dat ca termen 18-25 aprilie adik sapt 23-24.la Albu m-a putut programa decat pe 30 apr adik cam in sapt 25. asistenta a zis ca nu e prea tarziu si m-am programat atunci. intrebarea mea este: voi in ce luna ati facut morfologica(daca ati facut). ?
va pup.

+18

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

fetele felicitari pentru fetite!!!!
Luna,vezi ca s-au terminat baietii si incep fetitele.....
vreau sa va spun ceva despre wrap...eu am fost in elvetia la o prietena si ea a dus aproape toti copiii cu wrap,e usor de facut dar trebuie gasit materialul necesar.
acela cu care am dus si eu pe bebe al ei,avea vreo 4 m si vreo 60 cm latime,e foarte comfortabil si pt. bebe si pt. mami,o sa-mi caut si eu material sa-mi faca mama,caci e croitoreasa...
cristina26 ma intrebam ce e cu tine,ma bucur ca esti bine.
anto,sanatate multa in continuare...
va pupic pe toate.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Neta fetelor, azi am o fata,,,,,,,,,din priviri alung clientii, am decis sa renunt total la cafeluta de dimineata si nu pot sa-mi revin - dureri de cap, indispozitie, stare generala proasta. Nu cred ca starea asta ar fi de la lipsa cafelutei ci pur si simplu nu am chef de nik, si cum liber nu-mi pot lua o sa fiu asa toata ziua, dar o veste bunaaaaaaaaa, de saptamana viitoare va aduce om in locul meu deci cred ca va mai merge cate un liber. Mam hotarat ca de la 1.06.2007 sa nu mai merg la "scarbici" mai un medical mai vedem noi ce mai inventam pana pe 20 cand intru in prenatal.
Va doersc o zi buna

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

am gasiiiit!!!! i_ulia spunea asta "repetat anticorpi anti B (tati e B, eu sunt 0), urocultura"

lorina, acum intru sa citesc. saru'mana

Aylin, 17+

Mergi la inceput