Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Pe nemancate se fac analizele de biochimie, hemoleucograma, proteinele...in general analizele care sunt arata cum functioneaza corpul. Dozarile de Anti-orice nu au treaba, ca aia-s...fie ca manaci sau nu. Sau imuno, microbiologie...ori ai ori nu ai...Exudat faringian - nu va spalati nici pe dinti in dimineata respectiva.

Scriu si pentru sumar urina si urocultura?

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin uite ce am gasit eu:
Este deosebit de importanta aflarea grupei sanguine de tip ABO in eventualitatea nefericita a aparitiei unei urgente care necesita transfuzie (pe vremuri politia dadea amenda pentru lipsa grupei sanguine din buletin) dar si datorita unei eventuale incompatibilitati intre tine si partenerul tau. Grupa sanguina de tip Rh este importanta in cazul unei incompatibilitati intre tine si partenerul tau (numai in cazul ca tu esti Rh-negativa iar el Rh-pozitiv).

Simo da ce bazata esti Nu ai putea sa lucrezi intr-un lab de analize, ca asa am merge si noi cu incredere maxima undeva

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Luna cred ca o sa ma duc cu poza la cel care imi face mobila pt bucatarie si living sa vad daca mi-l poate face

Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Buna dimineata mai spre pranz...
Felicitari celor care au aflat ce fel de ingerasi au.
Luna super patut, sa nu-ti para rau ca l-ai cumparat.
Si eu cred ca daca nu vom gasi nimik care sa ne placa pt BB vom incerca la comanda, poate iese ceva...
Noi vom merge si BE poate gasim ceva la promotii...

Sanatate si pupici.

Cristina 21+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Anto[b][/b]felicitari pentru fetitza, acum am vazut ca stii deja culoarea caruciorului! Sa fie sanatoasa si frumoasa cel putin pe cat este Victoras!

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Fetelor vreau sa vad si eu video cu nasterea dar cand deschid imi spune buffering video si nu deschide nimik. La voi a functionat? Ce ati deschis?

Cristina 21+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

aaa, si ca mi-am adus aminte....spunea cineva (imi cer scuze, dar nu mai stiu cine) ca face nu stiu ce anticorpi anti B pentru ca tati avea B si mami 0. si eu intrebam ce e cu anticorpii astia? eu stiam ca se pune problema de nici eu nu stiu exact ce daca Rh-ul difera. stie cineva?

Aylin, 17+

Incepem cu Rh-u', Rh-ul este o proteina care exista pe celulele noastre rosii in cazul in care avem un Rh pozitiv. cei care sunt Rh negativ nu au proteina asta pe celulue lor rosii. deci daca mama este rh negativ inseamana ca daca vine in contact cu un sange rh pozitiv, sistemul ei imun nu recunoaste aceea proteina (Rh) , si il trateaza ca pe un corp strain ca orice alta infectie, drept urmare are tendinta sa se apare, si isi face anticorpi importiva ei. Acesti anticorpi sunt antiRh. Deci acesti anticorpi vor sa omoare celulele rosii ale copilului nercunoscandu-le. La prima sarcine totul este OK fiindca sangele mamei vine in contact cu cel al copilului in timpul nasterii, pericolul este la adoua sarcine,in caz in care copilul este Rh pozitiv, fiindca mama a facut deja acesti anticorpi.

Simona 19+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenamonica spune:

buna fetelor,
si eu voi fi , cu speranta ca va fo totul in regula o mamica de august cam pe 15 august ar trebui sa nasc
am avut la inceput sarcina gemelara insa din saptamana 11 unul din bebei a incetat din evolutie asa ca am ramas cu un singur bebeu care pare sa fie 70% baiat (asa mi-au spus la o eco 2d ) . din pacate la TT mi-a iesit risc tub neural defect 1/729 si Alfaproteia 42.16 (SD nu mi-a iesit) si urmeza sa fac amniocenteza la dr herghelegiu si mi-e tare frica . voi ati trecut cu bine de TT? va multumesc ca m-ati "ascultat "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, spune-ne tot! Nu te zgarci cu informatia!

Lorina, problema mea tocmai de aici vine - nu mi s-a facut izoimunizarea. Medicul la care mergeam atunci n-a gasit de cuviinta sa ma avertizeze macar supra incompatibilitatii de Rh in cazul unei sarcini. Ce sa mai spun despre vaccinul acela... Eram disperata sa aflu de ce am pierdut prima sarcina si ma apucasem de una singura sa ma documentez (dr. nu mi-a fost nici de data asta de vreun ajutor...) si uite asa m-am lamurit ce-i cu Rh meu negativ si ce consecinte poate avea asupra sarcinilor viitoare!

Vestea buna e ca deocamdata n-au aparut anticorpii si ne rugam sa nu apara nici de acum incolo!

Daca te intereseaza detalii, e un sun subiect de Rh negativ chiar aici pe forum : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72160

Lia S20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin scuze, am copiat ce nu trebuia, sunt o ametita, asta e Uite www.reclamamascataatentie/a_3_2547_Sarcina_si_dozarea_de_anticorpi.html" target="_blank">aici se da un raspuns avizat la ce vrei tu sa stii.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Mergi la inceput