Mamici de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 10
mamii spune:
mai eu nu incerc sa conving p nimeni de nimic zic doar k parerile sunt impartite de la caz la caz...ca si cu medicamentele ca si cu multe altele....nu numai de mancare dar acum sa fim serioase fetelor knd mamele noastre ne.au facut pe noi nu cred k shtiau atat de nu manca aia nu lua nush ce pastila de cap nu face baie cu apa fierbinte....etc..( bine unele lucruri se shtiau dar nu cred k era chiar ca acum).
oaana spune:
ok.nicoleta.poate o s ne intalnim...
nu v-am spus ca am 73 kg,102 la burtica...se pare ca o sa ma ingras mai mult ca la prima sarcina...
Luna eu cred ca indiferent cati copii ai,nu poti face diferenta si ii iubesti pe toti la fel-eu am avut grija de patru copii-nu erau ai mei,dar ii iubeam pe toti la fel,si acum ii iubesc...
si eu imi fac probleme cu Iosua care e tare mamos,si cand ma vede cu alt bebe in brate plange,nu stiu cum va reactiona la bebe 2,cert e ca trebuie atunci sa le dam mai multa atentie si sa ne facem timp si pentru ei.
nu stiu unde am citit ca atunci cand vii de la spital sa-i aduci o jucarie mare si frumoasa si sa-i spui ca i-a adus-o bebe,atunci il va accepta mai usor..
vom vedea...si ne vom povesti..
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
nicooleta27 spune:
Corect MAMII ele nu stiau de echografii de etc etc, si au nascut copii sanatosi. Acum cred ca sunt mult prea multe si noi le vrem pe toate, de ex medicul meu mi-a zis ca echo 3D si 4d sunt bani cheltuiti deci nu stiu ce sa cred.
Azi am scris pe forum cam pt o luna
17+
mamii spune:
1.ma scuzati k nu prea scriu deobicei cui ma adresez dar stau si ma joc i am a baby too
2.nu shtiu ce sa zic cu ecografia...sincer eu m.ash duce non stop la ecografie k sa il vad p bebe:D plus k dak iti si zice starea lui :D chiar nu consider bani aruncati :D
3.sunt intr.o tzara de idiotzi ( nu are nici o legatura cu subiectul dar vroiam sa o spun si eu cuiva:D)
4.Ma bate bebe :D ce dulce e in fiekre zi da mai tare:D
5.Ma doare spatele....
6.nu o mai suport pe soacramea:D
7.pupici la toata lumea k ma asculta:D
Carmena spune:
Anya pentru raspuns. O sa ma interesez sa-mi fac un wrap.
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Antoanela23 spune:
Buna dupa amiaza zanelor,
Acum doua nopti m-am imtit cam rau, asa ca ieri si azi am stat f cuminte ca sa-mi revin.
Am citit un pic din urma asera dar ce ati scris azi nu am citit, aveti spor, nu gluma.
Ioana, , sunt inca acasa, ceea ce e semn bun .
Samurai, ti-am admirat baiatul, e o scumpete, sa-ti traiasca.
Pepi, felicitari pt rezultatele bune de la amnio.
Felicitari fetelor care au aflat culoarea carucioarelor.
Luna si celelalte fete, am vrut sa-ti zic ca de alaltaieri dar am uitat, ai dreptate in ceea ce-l priveste pe Victor, la fel gandesc si eu, prefer ca el sa nu simta vreo lipsa de afectiune si sa nu se simta neglijat decat sa-l vad ca sta lipit de mine si sufera ca nu ma pot ocupa de el.
Va pup pe toate si ma duc sa mai citesc din urma,
Anto 23 siVictor (8 octombrie 2005)
Chriszta spune:
Nicoleta...
In legatura cu 3D/4D si banii aruncati.
Am facut morfofetala special la Bucuresti la Herghelegiu (eu sunt din Brasov) ca are aparatura super-extra 3D/4D si toate masuratorile, absolut tot ce tinea de evaluarea BB le-a facut pe 2D!!!! 3D/4D au fost doar cateva cadre "de dragul parintilor". Poate ca are dreptate dr. tau...
Oricum la 21 sapt. BB nu arata prea bine la 4D, pt ca nu are muschii dezvoltati, mai mult pielea si oscioarele se vedeau...
Cristina 21+ si Eva Alexandra
andutzy spune:
Fetele, ce e ala WRAP? scuzati un om lipsit de cultura...
AndraSapt20 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
mamii spune:
da din anumite puncte de vdr poate sunt bani aruncati..nushu la mine nu a fost exact cum ma ashteptam banuiesc ca a fost facuta tot pe 2d!prietena mea kre a facut echo morfofetala mi.a zis k i.a masurat si palmele si degetelele..bo....eu pe ecografia mea vad doar masuratorile de la cap bataile inimii coloana a zis k e bine si ink alte masuratori p kre nu le inteleg prea bine:) cred k depinde si de ce "bafta" ai in ziua respectiva=))