Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Fetele, ce e ala WRAP? scuzati un om lipsit de cultura...

AndraSapt20 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Este ca un fel de esarfa foarte lunga, iar cu un fel de nod special se leaga copilul aproape de corpul tau, este stilul in care isi cara copiii femeile din Africa. Daca intri la generale e acolo cred un subiect legat de wrap.

Este fparte la moda in ultimii ani si foarte sanatos (spun studiile) si pentru copil si pentru mamica, mai ales ca incurajeaza contactul fizic intre mama si copil permanent.

Il poti cumpara sau confectiona singura.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Andutzy wrapul e un fel de esarfa mai groasa care se prnde in jurul tau si in care poti sa-l tii pe bb lipit de tine si pare-se f comod si lipsit de riscuri pentru el.

E ceva de genul cum poarta africancele din "triburi", daca stii, din filme.

E un subiect pe aici pe forum insa nu stiu unde anume si Stefi sta in bratele mele acu, e imposibil sa caut. Da tu o cautare, daca nu te-am edificat, acolo poti sa il si vizualizezi.

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Am gasit subiectul la pagina 6 la parintii intreaba...

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

quote:
Originally posted by mamii

mai eu nu incerc sa conving p nimeni de nimic zic doar k parerile sunt impartite de la caz la caz...ca si cu medicamentele ca si cu multe altele....nu numai de mancare dar acum sa fim serioase fetelor knd mamele noastre ne.au facut pe noi nu cred k shtiau atat de nu manca aia nu lua nush ce pastila de cap nu face baie cu apa fierbinte....etc..( bine unele lucruri se shtiau dar nu cred k era chiar ca acum).

Hello din nou,

Si eu sunt de acord cu tine in mare masura dar trebuie sa facem o mica diferenta. Banuiesc ca cea mai tanara viitoare mamica de iulie-august are 20 ani (multi inainte la toate) ceea ce inseamna printr-un calcul matematic simplu, ca mai mult nu se poate, ca mamica ei a nascut-o acum 20 de ani. Eu cred ca nu ar trebui sa comparam produsele care se gasesc acum pe piata cu ceea ce se gasea acum 20 de ani. Daca atunci puteai merge la tara la bunici si sa-ti iei din gradina o rosie sau un castravete super gustos acum gasim pe piata numai "turcisme" sau "grecisme" sau chiar daca mai gasim vreun taran "razlet" cu siguranta produsele lor sunt "indopate" cu fel de fel de chimicale. Scuze pentru "teoria chibritului" si sper ca nu am suparat pe nimeni.
Pupici

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mioara, iti sta mult mai bine cu parul inchis la culoare.S bluza e super!

Rugaminte: cine se ocupa de listutza sa imi treaca si mie un carut albastru, spitalul MUnicipal, dr. Constantinescu.Si daca treceti si ceilalti copii ai mamicilor ( mie mi se pare normal ca trebuie si ei se apara) treceti-l si pe Victor.

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sunt de acord ca nu putem compara calitatea legumelor si fructelor de acum 20 de ani cu cele de acum. Ma gandesc numai la ardeii grasi care in hypermarket au o culoare atat de ne-naturala ca nu pot sa ma apropii de ei sa cumpar. Sa nu mai vb de pret. Iar de rosiile "de sera" cu gust de carton ce sa mai spun. Pana la urma trebuie sa ne gandim ca totusi copiii tot asta vor consuma, fie ca vrem sau nu, pt ca din ce in ce mai mult vad ca predomina legumele si fructele modificate genetic si care nu mai au gustul pe care il aveau odata.

20+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Ilenutza felicitari pentru baietel, sa-ti traiasca mancacios si sanatos.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ralucapio sunt 100%deacord cu tine:D
SI din pacate chiar imi pare rau k bebe va creshte cu atatea chimicale...si nu o sa shtie niciodata ce gust are ROSHIA ADEVARATA:D si pepenele roshu :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Luna-lunitza, multumesc!
Esti o fericita ca nu trebuie sa faci cumparaturi cu bb!

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, ma declar "inlove at first sight" de acest WRAP! de unde insa as putea sa-mi fac rost de asa ceva???

AndraSapt20 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput