Mamici de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Eu una am auzit k se mananca ficat si este foarte recomandat de orice tip...este bun pt bebe are nevoie de ficatzel...acum depinde sa nu ai tu vre.o problema sau eu shtiu...Eu una kt am fost in tara am mankt pate de ficat de porc pt k nu imi place alt ficat ...iar aici nu am gasit...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Brazuc25vreau si eu la plimbare ca sa slabesc, eu am deja 90, problema este ca nu am timp de plimbari ,muncesc toata ziua iar seara nu vreau decat patut si somnikkkkk

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mamii ficatul este interzis in sarcina fiind bogat in Vit A, viatamina daunatoare la bebe. Mai ales in primul trimestru cand bebe se formeaza. Insa consumat rar, cu moderatie nu cred ca are efecte negative.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nicoleta eu am mare norok ca sunt in concediu si decat sa stau in casa mai bine ies sa ma plimb, desi sunt lenesa de felul meu. Mi-e greu pana ma hotarasc sa ies afara, ca dup-aia nu ma mai vezi acasa pana seara. Din ce observ, lasand la o parte durerile de talpi, imi fac foarte bine plimbarile, asa ca o sa le continui zilnic. Azi am chiulit pt ca am vrut sa fac o pauza din cauza picioarelor. Atata greutate apasa mult pe talpi.
Eu am si oarece motive secundare, pt ca mi s-a pus pata sa nu ma mai ingrash prea mult cel putin pana pe 14 aprilie cand avem cununia. Nu vreau sa fiu chiar gogoasha pana atunci. Si de ce sa nu profit ca am scapat de toate starile de rau din sarcina? Chiar si somnul incepe sa cedeze.

20+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Carmena

Luna aceleasi sentimente le nutresc si eu vis-a - vis de bb2. Mai mult, desi mi-am dorit de cand ma stiu 2 copii acu ma intreb daca si pe al doilea o sa-l pot iubi asa mult ca pe Stefi. Eu una, mama nebuna de baiat ce sunt, de multe ori cand ma uit la Stefi imi vine sa il mananc, asa de drag imi este...n-am crezut vreodata sa pot sa simt asa...Ce m-oi face cand s-o insura habar n-am, cred ca o sa fiu vreo poama d-aia acra de socrosenie! Daca mai fac si acu tot baiat sigur d-aia o sa fiu.
Eu daca ma crezi, ma gandesc cum sa fac dupa ce nasc sa nu sufere Stefi...Sa il las pe bb 2 sa doarma cu taica-sau(Stefi inca doarme cu mine...) Multe ganduri imi trec si mie prin cap, crede-ma, sper sa reusesc sa le mai lamuresc pana in august. Vorbesc si cu mamicile cu bb din generatia lui Stefi(oct-nov-dec2003) care acum multe au 2-3 bbei si imi mai scriu ele din experienta lor sunt tare scumpe ca ma asculta si au rabdare sa-mi si povesteasca..

Asa ca mult curaj! O sa trecem probabil si peste asta! Ne mai imbarbatam.

Anya(mamica de Anya si Arina)imi spui si mie te rog parerea ta despre purtarea bb-ului in wrap sau in marsupiu cand e f mic...Please, mie la Stefi mi-a fost frica sa il pun mic in marsupiu dar acum ma gandesc ca cu 2 mi-ar fi mai comod. Evident ca vreau sa fie si sigur pt bb.

Ne intalnim la BE sapt viitoare burtici din Bucuresti?

Pupici,
Carmen 18+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

exista si marsupii in care il poti tine pe bb in pozitie orizontala in primele luni. in wrap e un pic altfel pentru ca bb nu isi sprijina grautatea pe coloana, ci sta oarecum lipit de mama, dar intr-o pozitie ceva mai comoda pentru el, pe care poti sa i-o fixezi tu cu mai mare usurinta decat intr-un marsupiu clasic, vertical.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mankrea din ziua de azi din pacate nu mai este asha sanatoasa si bogata in vitamine k inainte...Eu am mancat in primul trimestru de sarcina odata la 2 zile un pate de ficat mic...si nu am probleme.Nu poti mank ficat dimineatza pranz si seara...iar ca pofta....chiar cred k nu are nici o problema!(am mankt la indrumarea unui nutritionist).sincer cred k sunt opinii diferite...ca si cu medicamentele....eu una am multe dileme...da acu bebe sa fie sanatos k noi trecem peste toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am vazut ca vorbeati de sutiene.sunt bune acele sutiene in care sanul sta comod,nu e strans,incorsetat etc.eu din proprie experienta va povestesc ca a trebuit sa-mi iau numai sutiene de bumbac,de cand am rams grvida pielea mea nu mai tolereaza materialele sintetice.fac niste iritatii si am niste mancarimi groaznice,inclusiv daca iau pantaloni sau egari sintetici,nu din bumbac.si eu stau deci in cateva haine.....dar cele mai indicate sunt bustierele din bumbac,nu sunt stramte,se muleaza pe forma sanului,nu jeneaza sfarcurile.chiar mi-ar fi placut si mie sa vin in buc si sa ne cunoastem.....asa-i de fain cand la 2-3 saptamani ne intalnim fetele din arad de pe DC....

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Dapai mai fetelor ,,,aia nu aia nu,,,sunem gravide nu bolnave.
Vad ca majoritatea fetelor au probleme cu soacrele, eu sunt diferita am probleme cu tata socru Dragele mele dansul a fost in Anglia sa munceasca din greu si noi ne-am ,,,,si am facut bb. Aventitt duminica acasa dupa 2 luni si m-a luat la mishto , cati bb am de gand sa fac, ma apucase niste "draci" mamaaaaaaaa, eu abia reusesc sa-l tin in burtika pe inamik si el ma ia cu de-asteadar siraspunsul a fost pe masura. Cu cat ii raspund rastit la subiect cu atat cedeaza mai repede

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ca vorbeati despre ficat...nu se intampla nimic daca este consumat cand si cand, asa cum spuneati si voi. pateul de ficat insa...nu prea are legatura cu ficatul , in sensul ca are conservanti, multa grasime, aditivi, sare...stiti voi, ca orice conserva. nu inseamna ca e o nenorocire daca mancam o data, ca si eu am gustat, iar acum daca ma gandesc mai bine as manca o felie de paine cu pate...

la copii ficatelul celebru insa a cam cazut in dizgratie, din cauza ca ficatul este principalul organ implicat in detoxifierea organismului. s-a constata astfel ca riscul de a manca un pumn de toxine este mai mare decat beneficiul adus de fierul si substantele nutritive pe care le contine.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sa stii mimica Anyei ca asa ii spuneam si eu mamei cand o tinea una si buna sa-l indese pe fiu-miu cu ficat ca are fier. Cred ca mai bine ii dai spanac, urzici, loboda decat ficat.

Acestea fiind spuse ma duc sa-mi cumpar ficat dupa serviciu, ca mi-e o poftaaaa! (N-am mancat deloc in sarcina ca nu mi-a venit insa acum chiar ca imi iau).

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput