Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Messa spune:
cristiana, nush cum e treaba la pasa cu epizio... poate ca dureaza mai mult pana sa devina confortabil sa atingi zona aia, nu de alta, dar mi-am apasat si eu burta peste ceza mea si am frecat putin dunga de la operatie cu degetul si, desi nu doare, nu e prea placut... asa ca banuiesc ca senzatia e si mai naspa la pasa, unde e pielicica aia fina... Poate totusi merge cu lubrefiantul ala si cu "incalzire" bine inainte... chiar nu stiu ce sa zic.
Catalina, nuuuu, pai nu asa mai fato! Se face in felul urmator:
Actul V, Scena I, finala
(Catalina se uita la ceas exasperata si se intreaba cu o grimasa cand au de gand oaspetii sa plece)
Catalina:
Dragii mei, va parasesc vreo jumatate de ora, ca bebele nostru s-a obisnuit (Catalina minte, dar nu conteaza, scopul scuza mijloacele) la ora asta sa-i fac putin masaj, sa-i cant ceva si sa-i dau putin lapte, asta e momentul nostru inainte de culcare
Un oaspete:
Vaaai, ce dragut! Vin si eu sa vad!
Catalina:
Nu, asta e momentul meu si al lui bebe, nu asista nici tati. (privire complice spre Tati care e un pic nedumerit dar intra in joc) Revin eu in vreo jumatate de ora, o ora.
Un alt oaspete (observand in sfarsit cat e ceasul):
Vai, ce tarziu s-a facut! Ne duci pana la hotel dupa ce termini cu bebe?
Tati (indatoritor):
O, pai daca va grabiti (pune mana pe telefon) va chem eu acuma un taxi, sa nu stati dupa noi...
Un oaspete:
A, pai...
Tati:
A, nu Meridian? Pai ziceti ce companie de taxi preferati... (formand numarul la orice companie de taxi) noi preferam Meridian, ca au mereu masina...
Un oaspete (resemnat):
A, da, si vin si repede...
Catalina (un pic grabita, dar cu o voce foarte dulce):
Va pup, sa mai veniti pe la noi! As mai sta putin, dar ma cheama "datoria"! Imi pare tare bine ca v-am vazut. (Iesind din camera) Va pup, pa, pa, pa...
(Oaspetii privesc cu interes catre Tati, care asteapta sa le comunice numarul taxiului si in cat timp vine. Lumina pe platou se stinge lent, in timp ce oaspetii pleaca. Pupaturi in usa. Tati incuie. Catlina iese tiptil din camera lui bebe)
Catalina:
Au plecat?
Tati (o ia in brate si sopteste):
Da... doarme? (Catalina da din cap afirmativ) Pai... dormim si noi?
(Tati si Catalina se indreapta catre dormitor, lumina se stinge de tot. Usa se inchide dupa ei. Se face intuneric. Cortina.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
anis spune:
R MARCE, am folosit LAss Baby demult, nici un efect..si lactulose si vreo inca 3 produse care au lactuloza..acum sunt la humana milkzuker.Am epuizat tot ce se putea da de pe piata la bb...aproape tot...or fi mai ramas cateva..cand le descoper le mai incerc.
Cred ca vb dr si praf de stele daca vad ca merge la copil ..e ok..deocamdata incerc cu homeopatia.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
sraluca spune:
Neata fetelor
Apropo de mame, a venit ieri maica-mea sa isi vada nepotul si .....
Eu am in casa 23-24 grd puse pe termostat la centrala si Bila sta imbarcat in costumas de bumbac subtire, plus ca uneori trebuie sa il facem salam si atunci transpira groaznic.
Maicamea, ca pe frati-tu il tineam cu pieptaras si nu mai stiu ce deasupra.... si de aia plange copilul ca il tii numai in costumasul ala subtire si ii e frig si pune-i macar un maieu ceva....tacataca tacataca
Ce nu mi-a venti sa i spun ca pe vremea lui frati-miu ne dadeau aia caldura 2 ore seara si atat.
Ca sa nu mai zic soacra-mea ca am fost ieri la ei la masa si au o terasa acoperita si dupa ce a mancat hai sa il scoata pe terasa. Saracul copil nici nasul nu i se mai vedea de infofolit ce era. Dar n-am mai stat sa ma cert cu ei. A stat jumatate de ora si am plecat.
Partea cea mai haioasa ca ieri erau bunicii si strabunica lui Bila si sa ii evzi cum se certau care sa stea cu copilul mai mare rasul.
La un moment dat ii dadea barbati-miu sa manance ( ca si astaaaa, cum prinde ocazia nu-l mai scapa din mana) si sarise soacra-mea sa i-l ia si asta nu ii dadea drumul. Se bateau pe copil pana m-am repezit la ei s stea cuminti ca nu ii intra mancarea cum trebuie
Nebunia de pe lume. A si mai era acolo si Bobi care il pazea sa nu ii faca mosii ceva puiului lui. CASA DE NEBUNI!!!!!!!! Cinci adulti si un caine alergau in jurul unui bot ce om!
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Catalina spune:
Messo, Sergiu Nicolaescu scrie pe matale! Copiez scenariul ca sa il folosesc la proxima nevoie. Te pup si iti multumesc de sugestii. Sa iti mai zic ca am ajuns acasa si m-am prabusit in pat si tati se uita la mine cu subinteles ...
alinuk spune:
intrarea Walter e cea dinspre Sala Palatului, se intra pe langa mg Adam
este si o parcare rezonabila in zona aia
Anis
ups..si ma intrebai ce ma fac cu kilele de lapte din conge (cred ca am vreo 3). Vb cand ma intorc de afara. Ma gandesc. Pana atunci bea multe lichide: apa chioara, ceai chior, lapte, etc
Si mananca si o friptura de primavara asa..
sar'na de sugestii
Messa - ratat de cariera scrie pe tine!!! eu aplicat de multe ori ce scriseshi tu da nu-mi dadu prin cap sa fac piesa in mai multe acte...
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
sraluca spune:
MESSA scenarista trebuia sa te faci. Dar ai dreptate. Culmea e ca mie mi se intampla pe bune chestia, mai putin faza cu taxiul
Apropo de bunici ce crzi ca stau la parlamentari cu ele. Maicamea de cate ori vive bodogane ca trebuie sa ii pun mai multe haine, ea vorbeste, ea aude. Si soacremea nu iese din cuvantul meu. Ieri am scapat-o din vedere si am iertat-o ca era excitata nervos dar altfel.....
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
rali spune:
'neatza la amiaza!
Lili- e un dulce Adam! La multe lunisoare! si am votat si eu pentru gandul lui tati... el de fapt se gandeste la tine nu?!
La multi ani si bebelinei Roberta sa fie sanatoasa ca frumoasa este!
La multi ani pentru toti cei care azi sarbatoresc ceva!
Messa - scenariul e cu dedicatie speciala pentru Catalina sau il putem pune in scena si noi, cand e nevoie?
Anis - multa sanatate printeselor tale si multumim pentru listutza cu cele necesare, la aparatul de fierbere cu aburi nu ma gandisem... asa ca eu astept continuarea listutei...
poze Vladutz
Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)
gabriela_s spune:
neata fetelor...
intru si eu ,dupa amar de timp ...sa urez si eu
LA MULTE LUNISOARE
bebe ADAM
bebe ROBERTA ANNE MARIE
am terminat si eu programul "vesel" de zi cu zi.in casa asta tot timpul e praf ,innebunesc.zi de zi aspir,dau mobila la o parte,sterg,pun la loc,aerisesc,iar sterg...of!
astazi vine pedi sa ne faca vaccin...oare ce naiba imi mai zice???data trecuta nu ii dadeam suficient sa manance,acum ii dau prea mult..................
as veni si eu sa ma intalnesc cu voi,deocamdata ma plimb singura cu bebe,din cand in cand cu maica mea cand are si ea timp.
sunt intr-o pasa cam proasta,am ajuns iar la fundul sacului cu banii,eu nu mai primesc nimic,s-a terminat si cu medicalul,nu imi place...
noroc micuta evolueaza bine si asta ma face fericita!ii multumesc lui dumnezeu,nu avem probleme,suntem sanatoase ,dormim bine,mancam bine.
catalina pe mine al meu nu m-a mai privit de mult sugestiv...(nici macar o privire,daramite altceva)ba mai mi-a si marturisit ca daca aratam asa cand m-a cunoscut probabil se limita la cel mult inca 2-3 intalniri.si ce bine mi-a picat.....................................................mai nou e tot timpul obosit si lipsit de chef,oare de ce.......ma fac ca ploua si ca nu imi dau seama ca nu mai are chef de mine. daca arata vreo urma de chef,pana ma duc sa fac si eu un dus si sa ma fac fresh,il gasesc deja dormind TUN............asa ca se pare ca pentru inca o vreme voi duce LIPSA.acum am voie dar n-am cu ce,greaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat.oare el crede ca pot asa peste noapte sa arat din nou cum aratam????amuzant e ca imi zice sa nu imi fac griji,ca o sa slabesc,pe urma imi tranteste cate o replica de genul "n-as fi stat cu tine daca erai asa...".una calda,una rece.................................................
asa,gata cu "sculele"
ma duc ,ca vine pediatra sa ne vaccineze............sper sa scapam cu bine!
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
adinush spune:
Am fost si noi azi la vaccin si m-au apucat toti ca trebuia sa intram la 9 si a intarziat o tanti asistenta care facea vaccinul(pediatra si asistenta ei nu fac vaccinuri ca sa nu asocieze copii durerea cu doctorul si joia cand e zi de puericultura vina alta asistnta si le face) si am intrat tocmai la 11.Si cum nu trebuia sa mananca 2 ore dupa va puteti imagina cat a plans bietul copil de foame
Mi-a fost o mila de ea saraca,statea la mine in brate,se uita la mine,scuipa suzeta si incepea sa planga.
Si desi mi-ea si mie o foame de lup,din semn de solidaritate,n-am mancat nici eu.Imi facusem un sanwich dar cand a inceput sa planga n-am mai putut sa inghit
Acum a adormit suspinand si e cam frichinita dar nush daca e de la vaccin sau de la atata plans.
Asaa...acum raspunsuri..cine mai stie ce si cui?
Hmm...De epilat m-am epilat cu ceara modelul "cantareata cheala" si nice epiziotomia nici cazariana n-au avut nik
La multi ani pt bb Adam si bb Roberta!
Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
marinar spune:
la multe lunisoare Adam si Roberta!!!
si io ca adinush...am citit din urma dar am uiat ce si cui sa spun .
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)