Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Pe mine ma doare spatele M-am aplecat sa-mi iau puiu din pat si m-a taiat brusc.
Ce ma ene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Pai cum sa vedeti poza ca eu MEREU uit sa dau share
dana - am primit PM, sper sa ma si apuc candva...oricum m-ai luminat, ramane treaba cu organizarea

Pentru cine a intrat mai tarziu, votati una bucata barbat al meu, haihui pe internet la concursul de la .skolbeer.ro. Tre sa intrati cu Explorer. Stiu ca sunt insistenta dar ce nu fac eu pentru sotul meu ? Se numeste Pintilie Marian.

asa arata Adam dupa baie
asa mananca mami de o bucata de vreme

intrati la link-ul lui Adam sa vedeti cum se mai umple timpul lui bb la el in patut - pacat ca nu m-am dumirit si cum e cu coloana sonora, dar sunt in viteza! POate remediez alta-data.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Bine ca avem Targ Erotic, recomandat persoanelor peste 18, sa vedeti ce inghesuiala e, cu alea alea live, aparte, scule, echipamente!

MESSA, apropo de erotism, mie mi-e cam frica de utza, ma doare si doar de la tampon, d-apoi cu "obectul" care e mai marishor...Si asta se rezolva?

Mda, eu am intrat in ritm normal, deja la a doua tura de rushi.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Messa, ai dreptate, exista si taxiuri dar daca stateam sa ia taxiul cine stie, poate si acum era la mine. Sunt rea, omul a venit plin de cadouri si bunavointa doar ca a uitat cum e sa ai copil mic. Sotul venise de la inmormantarea matusii si eu dupa noptile maseloase, va dati seama. E, lasa, gata mi-am revenit, acu astept sa manance puiul de ora 13 si sa iesim pe afara. Daca nu m-ar seca carutul asta ca e greu de ma rupe in doua, ar fi totul super ok.

Matei e marait (o fi ca nu i-am facut baie aseara?) dar il las sa isi linga mainile si e ok. Cel putin in momentul asta.

Lili sa iti traiasca feciorul! Si tie Alina printesa! Si pupici tuturor celor care se sarbatoresc azi.

Liuda, baga mama plangeri. Tu nu te uiti la mine cat ma plang si nu am nici o problema? Varsa tot aici ca sa te simti mai bine. Asta e rolul nostru printre altele.

Hai pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La ora 14h30 la intrarea Walter MAracineanu din Cismigiu!!

eu si miciurin vom fi acolo, cine mai vrea e bienvenit!!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Lilica am vauzt poza cu boticul pe labe...e delicios Adamutzu tau..

Da' tot distrata esti ca si la poza cu"asa mananca mami ed la o vreme." tot poza anterioara ai pus-o...da las ca am dat si eu de sageti si am vazut-o mai cash...

Anis poate ne impartasesti si noua listutza ta... ca nu prea stim de ce avem nevoie pe mai departe..cel putin fetele la primul bb

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cristiana , merci de intrebare.iarina are doar 37.5 de 3z, nu i-a nimik, ii pun doar picaturi in nas.Da' eu cred ca temp se ridica si fiindca da ea din piciore, de cate ori o pun pe masa.In schimb ieri am ajutata-o sa faca kaka cu supozitorul..iar nu mai afce singura..e clar constipatia e cronica, sper sa rezolv cu homeopatia ceva.

Si in sfarsit , Iarina a recuperat am ajuns iar la 5kg si un pic..ca pierduse in greutate, da o las ca nu a doua luna a luat 800, deci nu e rau ..cu toate probleme.Dr mi-a zis ca arata f bine.Si din experienta..si la Ingrid nu a fost o crestere spectaculoasa, ea s-a dezvoltat peste medie de la vreo 10luni.Si acum este peste medie si la inaltime si la greutate, are 1 an si 7l, si eu i-au haine pt 2 ani si 2 ani jumate.Iarina imbraca salopete pt 4l de ex..si unele nici nu ii vin de la sora-sa.

Alinuk, am o problema...de 3zile de cand cu probleme...eee..azi nu am mai avut lapte suficient si am decongelat...iti dai seama eu acre congelam in fiecare seara.M-am speriat..sper sa-mi revin cumva.Ai vreun pont??
Cat despre lista, spune-mi ce te-ar interesa ca te indrum cu mare placere.Ce as fi dat si eu sa aud acteva sfaturi la primul copil, nu de alta dar nu mai aruncam banii pe n chestii inutile.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Cristiana, eu am folosit si inca folosesc cu succes COLIC BABY. E fff bun. La noi a fost singurul care a mers. E numai din plante si kiar il face pe bebe sa adoarma. Totusi eu nu abuzez, ci ii dau numai seara sau noaptea cind vad k se agita rau.
Din aceeasi gama e si LASS BABY. Care iar e fff bun, impotriva constipatiei. Pe bune k merita banii. (300 mii) Aviz amatorilor,
ANIS.

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk, ca idee..pe mai departe ,asa pe scurt:
-babetele lungi ,care se baga pe gat ,nu cu snur( o arunca)
-tacamuri
-castroane
-pt pastrat macarea ,uitati-va dupa o gentuta izoterma, si recipiente de transport sa aibe capac(a cat car eu copii...mie imi folosesc)
recipiente pt microunde
-blender
-cel mai important lucru aparat pt fierberea legumelor la aburi ,legume ,carne, oua, orez ,etc ..steamer
-scaun de masa (eu am chicco polly ,f multumita)
-daca se merge la mare, uitati-va dupa slip pampersi, colocel special pt bebelusi)
nu mai vb de hainute, incaltaminte etc

revin si mai adaug

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Alinuk, care e intrarea Walter...? K nu stiu. Venim si noi...

siii... cind si unde e Baby Expo?

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput