Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

GABRIELA, hmmm, tati asta al vostru e dus cu sorcova, sau ce are? Nu se uita ce minune de fetita i-ai facut? Sau o fi vazut undeva la tv vedete care revin la forma initiala in doi timpi si trei miscari? Incearca sa discuti treaba asta cu el, eu zic sa n-o lasi moarta, ca nu-i a buna. Asta daca nu cumva e stresat dpdv financiar, si asta ar fi reactia. Asta, daca nu e altceva la mijloc...

Uite, si eu mai am o groaza de kile in plus, l-am intrebat pe tati daca nu-si cauta vreo alta, mai silueta si mai verde da' nu, el o vrea pe a lui!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

[url]Lili, votat Pintilie Marian. Sa bei o bere si pentru mine. Sa-ti traiasca Adam si sa te bucuri de copii.
La multi ani Roberta !!!
Dana ca de obicei o dragutza. Lucas este pe lista Rihannei, poate ne incuscrim :))))
Va pup fetele,
Romaria si Rihanna (18 dec 2006)

http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/photo/294928804277691582/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am uitat sa ne laudam..ieri am fost in parc cu marinar, aventura, Catalina, roandre si laura_ionescu.
Din pacate pana am ajuns la facut poze nu mai eram toata formatia dar cele cateva poze facute le-am pus aici

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

gata,am votat una bucata sot de lili mai lilisor dar ce ganduri are barbatu' asta al tau in toiu' noptii...ptiiii!!!mai sa fie!asa ganduri o avea si al meu...din astea cu ...SKOL.pacat ca nu se mai scoala nimic la el (nu langa mine)

cristiana dupa fetita e topit,e foarte dedicat,n-am ce spune...doar ca probabil a uitat unde a stat 9 luni fetita si cum si pe unde a iesit si de ce arat eu asa labartata acum.asta e!ma razbun eu...sunt ambitioasa,chiar daca am de lucrat mult (20kg nu se duc cu una cu doua) dar stiu ca o sa merite fiecare minutel pe care il petrec facand sport

adinush ce va invidiez ca iesiti cu toatele,eu bantui singurica pe aici...asta e.abia astept sa imi iau permisul ala nenorocit (si sa vezi atunci ce injur ca cine m-a pus sa imi iau permis ,cu traficul asta...)

asa si ne-am vaccinat si noi azi,a venit pedi la noi si ne-a intepat,am plans un pic dupa care ne-a calmat mami cu titic.crestem mari si frumoase,am evoluat bine,e ok.mami e fericita.pedi mi- a zis sa ii dau putin panadol baby diseara dupa ce papa,ca sa nu am surprize cu febra.in rest mi-a zis ca avem voie sa facem orice dupa vaccin,sa mancam,sa iesim...de scos afara nu o mai scot ca mai e nitel si se intuneca.

ma duc pe la cumparaturi....

laura-ionescu de unde ai luat caruciorul?exista si pt 6 luni+?m-ar interesa asa ceva pt cand mergem in concediu,n-am chef sa umplu tot portbagajul cu patut si carut..................

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai, cata obraznicie! Auzi la el, "daca erai asa nu ma mai intalneam cu tine"!!! Si nu i-ai scapat un maturoi pe spinare?

Mmmm... sa zicem ca acuma as avea mai mult timp liber... da, dom'le, poate ar fi cazul sa ma apuc serios de scris... mai stii ce Harry Potter imi iese din tastatura de ma vad milionareasa in parai peste noapte?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Messo, in nici un caz nu va iesi Harry Potter , ai vazut tu ceva utza-utza in cartea aia?
Sa zic a la Sandra Brown, te-as jigni, ma mai gandesc, tre sa fie ceva sex si comedie neagra.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Hai sa va aratam un botic

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Adina ce supeeeer a iesit poz(n)a!!!! E mortala!
Bai Gabi, ia baga-i lui tati un botic a la Ayleen ca nu e a buna. Cum sa iti zica asa ceva. Dar ce, el arata a striper cumva? Si indiferent, vorba fetelor, nu vede ce minunatie i-ai facut? Eeeee asta-i buna. Hai ca m-am enervat.

Raportez o zi mai linistita in care si-a revenit si mami de nervii capului. Reintratul in rutina ma mai linisteste si vaz ca si pe bebe. Azi a facut kk fara ceai de musetel (bine, i-am administrat neshte babydrink ca prea urla dupa nici 2 ore de la masa ...).

Cam asta este, sanatate noilor vaccinati.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani sarbatoritilor: Adam si Roberta!

lili, v-am votat, bafta!

noi v-am citit, dar vorba fetelor, nu mai stim ce sa raspundem si cui...
vroiam sa le intrebam pe mamici care vine maine (noi n-am sta chiar in parc ca e cam aglomerat), dar macar un picutz si tot am trece pe acolo.
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

votat una bucata sot lili.eu ieri am ramas cu cele 3 canu de ceai+ fornetti, am facut si ceva fripturici, dar din motive de bb scandalagiu intre orel 5pm 10:30 pm, nu am mai mancat.
in schimb, am bocit vreo ora de nervi si supararae, apoi a inceput sa ma doara capul si sa imi curga sange din nas.
azi programul de scandal s-0a mutat de la 1pm pana la 18 pm.
acu doarme
de la 11 nu a mancar decat 30 de ml de lapte+ vreo 15 minute la san. Oare se poate satura un copchil dupa 5 minute de supt?
Ma dispera, asta seamana cu mine: nu mananca. cica la 6 saptamani au puseu de crestere, al meu are puseu de greva foamei.

Apropo de uitat oale pe foc si alte alea: eu am bagat un pampers murdarel in frigider. Cum de ce? io-te d-aia. k m-am dus la bucatarie sa il arunc si .... am vazut frigiderul, na!
Eu nu votez cu plimbarile la comun in parc pentru ca am un copchil "neprogramat" si scandalagiu. Nu pot niciodata sa stiu la ce ora ies... tocmai d-aia nici la control la ginecolog nu cred ca ajungsi oricum nu ar avea cine sa stea cu el.
Aelita eposibil ca aasta sa fie o mare duda, dar cineva mi-a zis sa nu mai beau atata de multe lichide ca " diluesz" laptele, stiu ca tu bei multa apa si curge laptele valuri valuri.Da ce sa faci, setea-i sete...

eu tot ma uit la ceas e 7:30 la 4:10 a supt 5 minute..., la 2 i-am indest biberon 30 de ml... asta chiar nu se mai trezeste?m-am dus sa vad daca respira....
messa frumos scenariu
Doamne, ce va mai vaitati de mame...... da-ti le la mine, ca le las sa faca ce vor, Vreau si io o baie mai lunga de 5 minute
gabriela, eu zic sa io tai scurt sotului. Fa-l sa inteleaga ca te deranjeaza glumele astea nesarate, poate nu realizeaza.Ia frate sa mai nasca si ei sa vada cum este, ce, mie imi
convine ca arat ca un elefant?

s-a trezit.. yupiiii

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput