Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 28
marybell spune:
La multi ani bebelusilor care azi implinesc 1 luna sau 2 luni, sa creasca mari si sanatosi.
monu felicitari pentru botez, fie ca Dumnezeu sa binecuvanteze viata bebelinei tale cu zile pline de soare si fericire alaturi de voi cei care o iubiti.
lily imi pare rau sa aud ca febletea mea Matei nu se simte bine deloc. ma rog pentru el sa stii. sanatate si 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
anis spune:
Lili , mie Ingrid mi-a facut de vreo 6 ori, enterocolita virala, fara sa aibe de a face cu mancarea.Dar trebuie sa aibe diaree, sau kaka urat mirositor.Poate fi si viroza asta care bantuie..
DAi , cate 3 ml d e panadol la 6ore, alternat cu nurofen tot 3ml
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
R_MARCE spune:
Salut fetele,
uite k mai prind cite 5 min sa forumez si eu un pic.
Alinuk, am fi venit si noi in Cismigiu dar dak erati cu tati, nu am vrut sa deranjam. Oricum ne-am plimbat prin parcul de la Casa Poporului, dar cam tirzior, in jur de 15-16.00, k dehhh...am avut alte trebi inainte.
Ramine asa cu Baby expo...pe joi. Vorbim si vedem cine se mai baga si stabilim si ora. Eu vin cu carutzul si il las in masina asa k, kiar dak nu ne lasa cu ele in Expo, mergem dupa in parc la plimbarica. O sa imi iau si marsupiul pt orice eventualitate.
Monu, felicitari pt botez! Eu parca inca nu ma incumet...
La multi ani bebicilor de 1 luna sau 2 si sanatate multa celor bolnaviori!
Miine, cine se baga iar la un Cismigiu? k e mai aproape...
Marce
www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006
www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)
ylilimic spune:
Multumesc dragelor penrtu raspunsuri!
La spital la urgenta nu am fost ca singura lor varianta este antibiotic injectabil. Am vrut sa chem o pediatra dar a preferat sa imi dea sfaturi prin tel, ca doar era duminica la pranz! Dr de fam mi-a explicat ce as primi la urgenta, insa sa incerc acasa sa scap de voma si sa intre pe antibiotic. Acum ii dau doar ceai, cate putin, 20-30 ml + eferalgan/nurofen + saruri de hidratare. Mai tarziu mai are o portie de Metoclopramid si daca imi reuseste figura, la h 22 intra pe Ceklor.
Va tin la curent. Daca e mai rau (sa zicem ca acum e mai bine decat de dimineata) mergem totusi la spital. Nasol e ca nu am avut deloc astfel de experiente pana acum si ma simt nepregatita. Va tin la curent!
E nevoie sa va spun ca Adam a dormit de azi de la 7 dim in 3 reprize cate 20-30 min/repriza? E super obosit, am incercat sa-l legan in brate, pe picioare, a venit mama si l-a adormit + tati care a pendulat intre cei 2 copii, nu mai zic ca amandoi am reusit sa mancam abia la h 17...si bb tot nu doarme...cosmar...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
lili sanatate multa lui matei.
anis ce ai luat pt raceala???????? sunt disperata pt ca am racit si sper sa nu ii transmit emmei pt ca marti sau miercuri ar trebui sa mergem la vaccin.
am fost si la dermato si mi-a zis sa nu ma panichez din cauza bubitelor pt ca asa fac unii bebei e la sebum, dar pana la 3 luni ar trebui sa treaca. oricum ii dau cu niste creme si peste 2 sapt mergem iar. monu 
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
anis spune:
lili vino pe yahoo sa vorbim.Ingrid mi-a fost de atatea ori bolnava ,incat stiu ce ar trebui sa faci.
Stiu pana si cantitatea...cu ochii inchisi.
Sa le i-au pe rand..eu iti scriu tu hotarasti cum sa faci.
-novocalmin ii dai doar cand temp depaseste 39.(max 2/z)
-in rest din 6 in 6 ore panadol 3ml alternat cu nurofen
-daca are diaree 1/2 furazolidon de 25mg , la 8 ore
-3picaturi de metroclopramid de maxim 3 ori/zi daca mai varsa.
-saruri de rehidratare de la humana
-ceai de menta daca are diaree
Daca continua sa verse trebuie mers la dr.
Si regim, orez, lapte fara lactoza, mar copt, morcov fiert, sticksuri,compoturi.Fara ou, carne, smantana,iaurt.
sanatate multa...Daca ati stii prin cate am trecut cu Ingrid v-ati speria..da macar sa va pot ajuta cand e nevoie.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
marinar cum se manifesta raceala???Ca sa stiu daca e la fel..
Pana una alta ia-ti de la farmacie masti de alea ca de dr..si o ti permanent in casa.Eu stau cu ea de marti...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
marinar spune:
anis pai a inceput cu durere in gat. imediat am inceput sa iau strodal si seara mi-a facut sotul o frictie. gatul nu ma mai doare dar mi s-a infundat nasul si mai si stranut. seara e mai naspa. iau in continuare strodal, paragrip si inca ceva...tot homeopat.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
anis spune:
marinar din pacate asta e viroza care ma chinuie si pe mine.Incepe cu durere in gat ,de zici ca ai baut rece.Stranuti si te simti infundata.Pe urma zici ca ai scapat, ca nu prea mai te doare gatul, dar revine iar.Vezi ca se comporta diferit.La noi am avut simptomele de mai sus, cele generale..dar Iarina rosu in gat si mucisori, Ingrid doar rosu in gat, sotul tuse, si eu pe toate
Numai ca la mine s-a agravat cu amigadalitele etc.
Poti lua seara cate un eferalgam, stodal pt tuse, pt gat si nas BIOPAROX (e f bun)5z.Si neaparat masca sa nu ia si cea mica.Ca noi am luat-o de la unul la altul.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
gio spune:
lili, sper sa nu mai fie nevoie, dar daca nu-i trec varsaturile mergeti la spital si faceti no-spa injectabil, 1 ml. asa am scapat noi ultima oara cand a fost cel mai rau. metoclopramidul nu e chiar indicat.
apoi, daca e ceva viral/bacterian, daca e ceva respirator/digestiv, numai medicul poate spune. (orice ar fi fereste-l cat poti pe cel mic)
va pupam si sa va faceti bine !
pupici