Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Nimic nu se compara cu o utza dupa-amiaza la soare... va spun eu!
Asa ca Cismigiul a picat... ne vom plimba prin cartier

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

LA MULTE LUNISOARE

RIHANNA NICOLE de ROMARIA!

DIANA MARIA de LIUDA!

LUCAS PAUL de DACONST!

ANA BIANCA de TZUCHI!

HORIA CONSTANTIN de HELENUTZA

Cata

messa te cred fata...tare as vrea si eu dar acum bb papa, tati doarme si tot asa. dar si seara e bine, io nu ma supar.

Monu felicitari pt botez! bb a reactionat bine?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumim,Simkat si Marina!Si voua la fel sa va traiasca puiutii.

Pitilache,asa e si al meu pina la 11kg,dar ma gindeam ca al tau fiind mai mare merge mai mult.
Daca acum avem 6kg,pai in 5 luni nu mai ei bun.Dar cred ca nu va creste tot asa sau?

Messa,ca bine zici tu acolo,dar parca eu as fi virgina,asa frica am.
Am impresia ca va urla bb taman cind mi-e lumea mai draga,apoi parca nici asa chef n-am.Sa nu dai cu rosii,dar nu stiu zau de la ce mi se trage.

Am descoperit ca numai de la laptop nu ma lasa sa ma loghez,de la calculator merge.Oare ce sa fie?Care va pricepeti ca eu sunt in ceata rau.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am venit si noi din herastrau..ma duc sa dorm un pic..ca vad ca amandoua dorm..si va pun poze mai incolo...

pupici

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monu ai mare grija ..ca se ia, exacta sta am avut si noi rinolaringita virala.Eu am mai ramas cu o tuse seaca de ma innebuneste.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Dupa lungi absente am revenit, desi nu am citit (inca) deloc din urma. Am sa va spun si bune si rele...
1) insa vreau sa stiu cu ce trec durerile de spate si nu uitati ca alaptez, caci Fastum Gel si Diclofenac sunt apa de ploaie.

2) Matei a vomitat de la 4 dimineata si pana la pranz si sucul gastric, tot...Ieri a fost foarte activ, a baut lapte de vaca (aceeasi sursa de 5-6 luni), a mancat supa de pui cu taitei si totusi...Alte simptome nu avea, pana la 15 (azi) cand a inceput sa arda ca o torta...am bagat supo cu Novocalmin si 5 ml Nurofen. Are cineva idee de unde, ce si cum vine treaba asta cu voma? Mamici de bb2, ajutooor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

lili, ai mare grija. sa nu aiba rosu in gat! daca vomita poate fi de la gat. si febra la fel. mai bine fugi la dr.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Lili, daca spui ca are febra mare, eu zic sa te duci la dr. cu el. Probabil e ceva la stomacel dar ca sa stii exact ce anume este si cum trebuie tratat, mai bine mergi la dr. Incearca sa-i scazi febra si sa-l tii pe putin regim alimentar. Dar tot pt. parerea unui pediatru votez, sa stii. Te pupic si iti doresc sanatate pt Mateiut scump! Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, David a avut o singura data enteroviroza dar nu a vomat chiar atat de tare.

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lili sanatate multa lui Matei. Nu ma bag cu sfaturi ca habar n-am dar ma gandesc la voi.

Messa, ca sa zic asa, ia toroipanul de pe mine ca nu mai ai dece. :))))))

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Lili, sanatate multa Mateiutului! Mai bine mergi la dr cu el...vezi sa nu fie vreo enterocolita sau chiar si un rosu in gat. Sunt bune supozitoarele, scade-i temperatura, eventual si cu sosetute cu otet si hidrateaza-l cat poti de bine. Ufff, sa auzim de bine!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput