Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 29
alinuk spune:
Anis,
esti comoara la casa forumului..
multumim de sfaturi!!
Imi dau seama ca ai experienta nu gluma
incepusem mess asta sa-l scriu acum vreo ora, dar m-am luat cu diverse ..si mai vroiam sa scriu cate ceva da' mi-e nanel
pe maine
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
marinar spune:
merci anis, o sa iau si ce ai spus tu, maine caut si masca si sper din suflet sa fie ok asa si sa nu ia si emma. eu ma feresc cat pot, vorbesc cu ea de la distanta, bibe ii da tati. deocamdata e ok, stranuta si are ceva mucisori dar ca de obicei, asa cum a avut si ana acum.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ylilimic spune:
anis - multumesc de ajutor! Suntem in plin proces de recuperare
adela, cristiana, alinuk - multumesc ca ti semnalat absenta mea de pe forum.
3 zile nu am avut net, ca antivirusul nu'sh ce facea si nu mergea...
Dana sau cine are idei - cum stai cu mica menstruatie? sut disperata! maine fac 9 sapt de la nastere si eu tot am lohii, sau ce dracu or fi ... sunt suparata, cand zic ca se termina atunci incep iar...
la control nu a gasit nimic, nici pe masa nici la echo...e posibil sa imi fi venit menstruatia, adica aia adevarata, si daca da de ce dureaza atat, de ce se leaga un episod cu altul? Cu spatele cu are nimeni solutii (multumesc raluca pt sugestii)
merg sa intind rufe, ca doar a varsat copilul asta ...mai intru si maine sa va zic cum a fost noaptea...
Noapte buna tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
marina - acum ti-am vazut raceala...eu am luat paracetamol simplu, 5 buc/zi (max indicat pe prospect) si a fost super bine, cu paragripe nu am rezolvat nimic 72 h am luat fara rezultat.si lui Adam tot paracetamol (eferalgan) i-am dat ca incepuse sa tuseasca 2x2,5 ml/zi.
sanatate multa!
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
marinar spune:
merci lili. deci e ok si paracetamolul asa ca am sa iau. de spate nu stiu ce sa-ti zic, am avut si eu cev dureri dar am dat cu fastum. nu are cine stie ce efect dar cu ceva masaj se mai amelioreaza durerea.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
Fetelor, azi am descoperit ca nepotelul meu Luca este nascut in aceeasi zi cu fetita viitorilor nostri nasi, Catalina! Foarte tareeeeee!!! Aproape gemeni astrologici ![]()
Sanatate fetelor bolnavioare si sanatate copilasilor bolnaviori... cand va citesc ma apuca spaima - oare o sa ma descurc cand o sa fie fi-mea bolnavioara? Asa sper sa nu fie, niciodata! (Ca mine... ca eu am fost sanatoasa tun, n-a stiut mama decat cum sunt micile racelute si varsatul de vant, in rest, nimic...)
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
ylilimic spune:
Am uitat cateva lucruri:
ati uitat sa imi mai votati sotul zilele astea si e abia pe locul 4 (era pe 2)! deci - skolbeer.ro, un vot pt gandul lui Pintilie Marian
Am vazut poze cu caciuli oblio, fratiori frumosi, bebelusi aerisiti, freze insorite, mame subtirele, aripioare si filmulet de familie (shine), primavara inzapezita. Frumosi cu totii si toatele!
Dana - la dieta renunt inainte sa ma apuc. Poate dupa ce nu voi mai alapta, caci acum ar insemna sa fac foamea si ii iau "painea" de la gura lui Adam. Numai lapte de vaca si beau cam 1 litru/zi, 660 ml noaptea, juma de paine dim la mic dejun, orez cu lapte - cu cat mai mult cu atat mai bine...e prea mult pt mine o dieta, abia acum inteleg cat de greu e sa slabesti!
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
alinuk spune:

La multi ani!
[
Yagmur 
pentru Luca si cele 3 lunishoare... e flacau mare ce sa mai...
Livia72
pt domnishorica Maria Irina
RMarce 
pt printzesica Lara
Belle_Vue pt 
bblusha Audrey Maria
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
haideti fetelor la un nou capitol
aici
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!