Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina nu te mai gandi la toate prostiile fata. Matei e un bb sanatos si frumoooooos... daca Emma va avea aceleasi gusturi ca mine, ad sa-i placa baietii cu tenul masliniu, cred ca o sa faca multe drumuri pe la voi

Dinzo - La multi ani pt lunishoara lui bb!!!

eu iau laptele praf intr-ul recipient uscat, chiar si biberon, cate masuri am nevoie, iar apa o incalzesc, o pun in bibe si apoi intr-o chestie din aia termoizolanta- are polistiren inauntru si se mentine ff bine.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by R_MARCE

atunci in Herastrau cine merge? si unde ne vedem? k e o zi superba si avem kef de plimbarica.

La baby expo merg si eu dar LUNI... k pe we e super aglomerat.

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mey, baby expo nu este intre 22-25?
adica joi, vineri sambata duminica?....

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx br / " target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc tare mult pentru raspunsuri si pentru incurajari. Inca nu am reusit sa vorbim cu preotul ca sa stam noi linistiti, dar sunt sigura ca daca tosui era ceva ne spunea el de la inceput.

Ia uitati aici ce "primavara" este la noi! Mai iesi daca poti cu bebe afara pe vremea asta! In schimb i-am cumparat un tropical forest bouncer de care sunt si eu si mai ales bebe super incantate!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Catalina pai nu vazushi mamica de intalneala din Herastrau?? De ce n-ai dat un semnal. M-am intalnit cu GabrielaS si cu domnsihoara Adriana cu manutze de pianista.
Chiar a fost o zi frumoasa azi. Ne-am rasfatzat la soare iar Margelutza si-a scos freza in lume

Gabi dupa ce am ajuns acasa tot a mai dormit vreo doua ore(usor nepoliticos domnishorul Margelutza, caci n-a catadicsit sa-si arate ochisorii la plimmbarica - a dormit de'a zguduit caruciorul) . Pe la 6 si ceva seara a papat (masa anterioarea fiind la 12).

Eli..si tu Brutus!?..macar tu ai fost cu catzel cu purcel...

Shine, RMarce asa-i! BabyExpo incepe joi si se termina duminica. Asa ca propun daca e undeva joi sau vineri pana in 16 ...ca apoi posibil aglomeratie maxima...

Pitilache moaamaa da' iarna aia ca-n ovesti de la tine cat mai tzine??? Fain bouncer, scumpic bb

Aelita, Ylilimic ce croshetati voi acolo de nu va mai vede omu'????

pup fete cucuiete!!!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Alinuk speram sa fie ultima zapada pe iarna asta si sa vina si la noi primavara pe la sfarsitul lui aprilie... sau poate vine si la noi mai devreme anual asta, ca in Romania! M-am uitat cu invidie la poza ta! Ce bebe scump ai! Sa-ti traiasca!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Eu il duc la soacra-mea cu laptele gata preparat, il baga in frigider si il incalzeste cand e cazul.Nu am incredere sa o pun sa faca ca cine stie ce iese. Si asa mai sunt probleme.
Am citit undeva (nu pe cutie) ca daca il bagi la frig si nu a apucats a se atinga de el e ok. Si nu are probleme. Dar vine vara si daca plecam la plimbare ideea cu termosul e f buna. Brava Anis.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

pitilache tie iti trebuie sanie nu carucior
Misto bouncerul. La noi nu gasesti. Si ce e la noi e pana in 8,5 kg si noi avem deja 6,5 asa ca am renuntat

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Bouncer-ul asta face minuni. Pana acum am avut doar unul mic si nu prea era mare lucru de el. Dar azi a dormit 4 ore in asta nou. Ia uitati www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2590881077e13ed11375e2" target="_blank">aici ce cuminte a fost Isabella mea si a lasat-o si pe mami sa-si faca treaba! Isi merita toti banii!

Va pup!
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, daca si maine e asa frumos, mergem la padureeee!!!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Ce fac fetele? Dorm...?
Mie imi vine sa imi fac sepuku. De la ora 21 dupa baitza, tot legan la fii'mea si ..nimic sa adoarma. Nusht ce are k seara dupa baitza nu o mai ia somnul...in schimb o iau toate alea...colici, frichineala, kk, sau doar tentative... Eu mor de somn iar ea e fresh!

Eu citisem undev pe net k Baby expo e in we asta pina luni, de aia bateam eu cimpii...se vede k sint tare obo!

Alinuk, si eu zic tot joi sau vineri mai de dimineata ...k dupa 13 se aglomereaza de gavidute iar dupa 16 nu mai ai loc sa arunci un chibrit aprins!
Eu m-as baga la o joi, k o sa fie la inceput, vedem promotii si primim mostre.
Eu o sa vin cu masina si dak Miciurin vrea, le iau si pe ele in drum. In rest, am carutul cu mine in portbgaj, eventual o punem de-o plimbare dupa, kiar acolo in Tineretului.
Eiii...? Cum ramine..?

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)

Mergi la inceput