Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 23
alinuk spune:
fete ca tot am vb de tatici, aseara cand scriam despre el, ma gandeam ca poa' citeste si el pe aici si sa nu-l laud prea tare ca-l deochi..ei sper ca nu!!! azi a stat dragul de el pana acum exclusiv el cu bb.
Eu am avut examen, apoi am fost la sala si acum l-am luat eu pe bb in primire si il imbrac si ne indreptam spre Herastrau!!!
Tati e cu trebi administrative
pe cine sun??
Gabi, Marce???
care mai veniti dati-mi si mie un semnal!!!
Dinzo - La multi ani pt lunishoara lui bb!!! sa traisca!!
haideti la soare fete!!!!!!!!!!
Teo deja e ca o piersicutza parguita in obrajori. EEEEE care fetitza se inscrie in Hersatrau???
pupik
aaaa am luat nota maxima!!! ptiu iar ma deochi!!!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
simkat spune:
Anis, multumesc pentru raspuns si te rog sa imi dai si mie numarul docoritei, pe PM!
Va pupic pe toate si pe toti BBii!
Shine spune:

Ne-am luat carut, ne-am luat carut!
MA duc sa ii fac proba, Va povestesc mai tarziu
Yupiiiii.
Deseara nu o sa ma mai doara fundu' de stat pe banca si carat copilas....
Multumesc gio, cleopiciu, sraluca, Miciurin, Marinar, Simkat sper ca nu am ratat pe nimeni
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx br / " target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
monykk spune:
gio , alinuk mercic ptr. raspuns , stiam eu ceva da sa mor daca eram sigura
am crezut ca au schimbat astia denumirea
alinuk ce sa fac si eu ca aseara dormea fi-miu neintors si am bagat repede sa
apuc sa si postez ca am mai scris de nebuna si nu am mai postat sau am pierdut
mesajul..deh fac numai ce vrea teroristul asta mic
anis ce sa zic astia sunt doctorii nostri si mie imi vin draci pe ei fff des
pup fetele
Mony mami de
Denis (5.02.2007)
Messa spune:
Pai zau Catalina ca iau toroipanul si iti iei o croiala pe spinare... cum sa te fugareasca bietul om si tu sa nu te-mpiedici deloc?! Cat despre copilu' gras... pai parca si voi sunteti lungani, nu? Ce sa faca copilu', sa ramana scurt ca sa-i faca pe plac lu' madam doftor? Ete pix.
dinzo, eu ies cu laptele dupa mine - il prepar si il incalzesc bine si il tin in buzunarul de la piept, sa ramana cald. Si daca vrea, primeste :) iar ideea lui anis cu termosul e super buna, mai ales la vara, cand nu mai merge sa tii laptele nici o ora preparat...
cleo, de aia deci nu-mi incape dosul in nadragii de dinainte de sarcina, desi am dat toate kilele luate plus inca 7? Mama lor de oase cracanate... sper sa nu raman cu solduri de vadana... pfui!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Catalina spune:
Dinzo, eu ii dau numai Humana, da. Nu mai e completare ci masa intreaga. Am adoptat ideea Ancai (Aventura) si iau ambele biberoane, intr-unul pun laptele praf si in celalalt apa fierbinte. Cand vine vremea le combin. Termosul ala de polistiren tine exact cat am pana mananca bebe, adica 2,3 ore. E super asa, mersic Anca de idee.
Am fost si noi in Herastrau, acush am intrat in casa de la unu jumate. Suntem cam franti dar super ok. Sper sa imi mai faca bebe cadou o noapte din asta dormita pe de-a intregul.
Daca imi revin nitel cu oboseala, Messa, promit ca ma impiedic sau poate ii pun chiar eu piedica lui tati.
Pupici
eli1977 spune:
bune fete,
LA MULTE LUNISOARE NOROCOASE, MIHNEA,bebe de Dinzo
ce program incarcat am avut azi si ce frumos a fost....pentru ca a venit si mami a mea de la Galati si ambele bunici au stat cu bebe, eu si tati am facut program de cumparaturi, pe urma am urcat toata gasca in masina si am plecat in Herastrau unde a fost absolut supeeer azi..ne-am plimbat, ne-am uitat la ratuste pe lac, la veverite, la flori, a fost taaare frumos.Pe urma am dus-o pe buni la gara,am papat si am plecat in Gradina Botanica.Acum ne-am mai si adunat pe langa casa..
Maine eu si tati plecam la mare....la pescarusi...o sa iau o patura sa stam pe nisip si sa nu auzim nimic, decat valurile si pescarusii...atat imi doresc, un pic de liniste.Abia astept...
Ca tot am vazut ca se discuta de tatici...avem un tatic tare bun, il schimba, il leagana, vorbeste si el ce stie, ii canta rock, il tine pe burta daca il doare burtica sau nu adoarme seara...noaptea ii da sa pape , e implicat.
Cate fete au fost azi in Herastrau cu bebici!ce rau imi pare ca n-am planificat o intrevedere!daca intram pe net de dimineata...in sfarsit, alta data..
pupici,
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
laura ionescu spune:
Dinzo - eu ii dau fetitei la ora 14,00 numai biberon, in rest mananca de la san si din cand in cand ia completare. Masa de la 14,00 o prinde intotdeauna afara, cel putin asa se intampla de vreo luna jumate. Eu iau la mine un biberon cu apa si il pun intr-o geanta termoizolata, separat iau doza de NAN si le combin cand trebuie sa manance. Nu merg cu laptele preparat, ca noi plecam pe la 11,30 de acasa si nu tine atata timp. Mie imi e usor fiindca fetita si-a facut singura un program si are ore fixe de masa. E ca ceasul. Sper sa-i tie DD naravul.
Pup fetele. La C-ta e vreme frumoasa rau de tot. Am fost pe faleza, i-am arata copilului marea. Ea care doarme dusa afara s-a trezit cand a auzit valurile si a inceput sa rada. Sunt super fericita!
Despre sotul meu am mai scris: de la bun inceput a facut totul mult mai bine decat mine. Daca avea lapte ii dadea si san copilului.
Daca va organizati pt Baby Expo ma inscriu si io! Pleaseee, nu ma uitati.
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
anis spune:
atentie ,laptele praf se prepara proaspat adica atunci acnd ii dai lui bebe.Zic atentie, ca atfel pandeste enterocolita.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
dinzo spune:
saru mina pt urari eli1977...
merci pt informatie catalina... si eu ii dau numai lapte praf deja nu mai este completare ajunsesem sa ma mulg doar 10 20 de ml si asta in condiile in care saream peste 1 2 mese.... eu deocamdata nu am luat lapte la mine afara dar stau cam 2 ore..... dar ma interesa pt viitor..
oau ce mult stati afara laura ..... de abia astept sa nai crestem un pic sa stam si noi mai mult...
Dinzo si bebelu' Mihnea