Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 22
Catalina spune:
Gabi, scuze, sper ca nu te-am suparat cu zicerea mea ca la 5 kile ar arata ca in somalia. Ziceam si eu ... . Oricum, nu cred ca e un bebe gras, cel putin al meu nu. Sa se pronunte si fetele care l-au vazut.
Sraluca, si noi facem kk singurei acu, chiar si fara ceai. Super! Tu zici ca esti tampita? Da io ca ma duceam sa vad babyexpo la romexpo? Ca de aia ziceam ca o iau pe Adinush si ne suim in 335. Acu am vazut la tine ca e la polivalenta unde nici eu nu stiu cum sa ajung iar cu copilul in marsupiu nu merg nici daca mi-l poleieste cu aur pe acolo pe gratis. Sa le fie de bine.
Asaaaa, hai sa auziti noua paranoia pe capul meu. Aseara m-am uitat nitel la Dansez pt tine si ce vad, o tanti care danseaza pt fetita ei bolnava de autism. Si atata mi-a trebuit, sa o aud pe aia ca zice ca pana la un an si ceva nu observase nimic ... nu va zic cum ma uit la Matei ... . Ziceti voi ca nu sunt nebuna la cap, dar nu dati cu rosii, ca le mananc, dati si voi cu cartofi, cu dovleci cu ceva ... sa simt.
In alta ordine de idei, ati vazut mai reportajele de la Constanta de la spital? Alea cu bebelusi si conditiile in care ii tin? Groaznic, bine ca ati terminat toate cu nascutul ... .
Pupici la mamici si bebici
dinzo spune:
Alinuk exact asa este si la al meu ii iese buricutu dar nu totdeanuna... De aceeasi henie am suferit si eu numai ca eu am facut/o un pic mai mare pe la 3,4 ani... si am scapat pina la 6 ani fara opertie.... dar nu aveam voie sa alerg sa sar sa ma constip chestii din astea... de ce imi era frica nu am scapat (speram sa nu pateasca si el la fel)... Sa imi sp in timp dc se retrage la teo..
Catalina tu ii dai numai completare ????
deloc san?/ vreau sa te intreb pe tine si pe alte fete care dau dau formula , dc iesiti cu lapte dupa voi??? Dc da cum il luati gata facut sau il preparati in oras?
dinzo si bebelu'Mihnea
anis spune:
quote:
Originally posted by anis
Dinzo, sugestie, gasesti de la farlin niste recipiente dragutze pt lapte praf si pui apa intr-un termos de inox(mentine cel mai bine tem, pui si un bibe gol.Ii e foame pac deschizi si afci lapte cat iti trebuie.daca alaptezi, ori alaptezi pe unde o apuca foame ,eu una asa fac, si daca e prea frig ii dau in masina, ori te mulgi cand pleci si pui in termos.Asa e cel mai safe.![]()
Fiindca ai mai pus intrebarea asta...da se pare ca nu ai citit...la cat avem noi timp, e normal..asa ca ti-am adus raspunsul meu inca o data.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
miciurin spune:
Neata fete si bebici.
Eu raportez o sambata plina, ne-am procopsit cu musafiri dupa amiaza, asa ca acum avem program bebe + un pic de curatenie, ca e casa cu fundu' in sus. Si voiam si noi in Cismigiu ca ne e dor, dar nu putem, fir-ar sa fie!
Numai chef de musafiri nu am, da' e musai necesar, asta e ! 

R_MARCE spune:
Neatza si noi la prinz...
se baga cineva la un Pismigiu azi dupa ora 14.00?
Marce
www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006
www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)
miciurin spune:
Marce, m-as baga cu cea mai mare placere, da' mi-au facut altii program. Imagineaza-ti ca mai tre sa fac si de papa, si am un chef.......
Oricum eu azi n-am facut decat dormitorul, curatenie, restuls a faca tati ca musafirii sunt mai mult ai lui.
Da-mi si mie ID-ul tai de yahoo, ca nu esti in listuta mea, pleaseeeeeeee!
R_MARCE spune:
atunci in Herastrau cine merge? si unde ne vedem? k e o zi superba si avem kef de plimbarica.
La baby expo merg si eu dar LUNI... k pe we e super aglomerat.
Marce
www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006
www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)
dinzo spune:
multumesc mult anis pt rasp... asa este nu apucasem sa citesc...
saru mina miciurin pt urari... asa este la 11:50 am facut o lunaaaaaaaaa
cele care iesiti asazi afara cum imbracti bebei????
ca vad ca este mai cald decatin zilele trecute...
cleopiciu spune:
De citeva zile nu am mai apucat sa citesc ,am citit printre rinduri ....
SRALUCA si eu ii dau Dariei numai formula ,dar ceai nu prea reusesc sa ii dau pt. ca vomita ,mi s-a intimplat sa vomite foarte mult in zilele in care ii dadeam cei asa ca eu ii dau pe zi 30 ml de ceai ca sa o ajute sa faca kk si asa se intimla sa-l dea afara... ,deci daca i-as da un biberon cred ca toata ziua mi-ar vomita ,apai la 2 nu stiu ce as face....
DINZO eu daca merg la bunici sau la prieteni si vrem sa stam mai mult iau cu mine un bibe ,lapticul si oalicica in care fierb apa ... dar dac ies in parc la plimbare iesim dupa ce a papat si stiu ca 3 ore jumate nu mai avem treaba cu papa ....,IDEIE BUNA A AVUT-O PARCA ANIS cu apa in termos ,n-am incercat dar cred ca e o idee super...mai ales ca vin caldurile si poate iesim la un gratar.... IN NICI UN CAZ SA NU II FACI LAPTICUL GATA DE ACASA ,scrie pe cutie ca lapticul se face si bebe il papa atunci restul ramas se arunca..
Am vazut ca a fost o tema legata de tatici ....,tati e minunat ,face detoate schimba bebe ,ii da papa,o plimba prin casa ,ii cinta ,ma ajuta la curatenie ,cit am fost gravida si am avut probleme el facea mancare ,deci am cu ce sa ma mindresc...
AM si eu o intrebare ,eu am acelesi kg . care le-am avut cind am ramas gravida ,dar pantaloni nu mai imi vin din toate perechile doar 3 imi sunt buni ,inca nu mi s-au mutat oasele inapoi ..... la voi s-au mutat oasele inapoi sau se mai muta? am citit undeva ca daca sarcina dureaza 9 luni in care sunt fel de fel de transormari ,tot 9 luni dureaza sa-si revina organizmul... voi ce spuneti?
v-am pupat!!!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260