Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
Catalina spune:
Neata fetele, aseara am fost in vizite pana tarziu si, desi ii promisesem lui Adinush, nu am mai reusit sa intru. Va rog mult, care stiti unde tre sa sune, spuneti-i si lui Adinush (printr-un sms ca nu are net) sa reclame ca nu ii merge cablul. Ea e la UPC (fostul Astral).
Dinzo, Matei al meu a mancat fluctuant, cand mai mult, cand mai putin. Eu zic sa ii dai cat vrea, principalul este sa il cantaresti sa vezi daca ia in greutate. Daca ia, chiar si putin, e ok. Sa nu scada. Eu zic sa stai mai mult afara, ai sa vezi ca doarme cat stai. Eu il duc afara pe Matei in: ce are pe el in casa (body si pantalonasi), inca un strat mai grosut si cum ar veni haine de afara (adica fie un costum din ala gros - dar nu din ala de schi - fie un port bebe). Si am la mine si paturica in caz ca bate vantul ca io din casa nu imi prea dau seama.
Sa le fie rusine la taticii care fac observatii. Eu sunt in partea celalata, asta ma alearga prin casa si io zici ca sunt dusa cu pluta, iar bate Messa la mine ca la fasole, mereu gasesc motive sa nu. Mai, si daca tot va "laudati" cu cei care nu schimba un pampers, cred ca e cazul sa zic si io de iubitul meu care schimba pampers, tine pe Matei sa ragaie, face&spala biberoane, il tine in fiecare seara la baie, se joaca cu el, calca, isi face ceva de mancare cand nu e (si nu prea e), iese cu noi afara in weekend. Ce pot cere mai mult?
Adela si Matei se lungeste vreo juma de ora trei sferturi de ora la un bibe. Am observat ca acum mananca mai incet si stau sa bage in el tot ca altfel raman cu laptele in bibe si la 2 ore urla. Eu zic ca e mai bine sa manance asa decat ca nesatulul si dupa aia sa vomite sau mai stiu io ce.
Alina bravo voua ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, e cel mai important. Voi contati, restul lumii nu. Eu am facut lui Matei vaccinul cumparat si am fost f multumita pt ca nu a plans mult, nu a avut reactii adverse si nici locale. Dar fiecare cum vrea ... .
Anis, eu i-am dat Ca lui Matei si la o luna si la doua. Nu mi-au facut analize, of course. Banuiesc ca e regula generala la unii doctori.
Cristiana, cand ii tremura barbia? Cand plange sau asa in general? Ca si la Matei am mai observat ... . Rahitism? Aoleu!!!
Ralu, sa ne luam de mana. La doua luni Matei avea 60 cm si 6 kile. Am primit aceeasi sapuneala ca e copilu gras. Sa ma pupe in cur scuzati de expresie, doar nu o sa infometez copilu acu. Tu daca ii dai si san cum sa faci, sa il lasi sa urle. Vezi domne de treaba ca atunci cand ii mai bagi si alta mancare se schimba, o sa vezi (desi sincer, la 60 de cm, mie mi se pare intr-adevar un copil mare, ca si al meu, dar in nici un caz gras - ia gandeste-te, cum ar arata la 60 cm si fro 5 kile; ca in Somalia; ca doar acuma nu o trebui sa ii tinem si de picioare sa nu creasca ...).
Pitilache, preotul nu v-a zis nimic pt ca ceea ce spune soacra-ta sunt superstitii. Singurele dati cand bisericile nu oficiaza slujbe de botez sau cununie sunt posturile. Punct. Vezi-ti de treaba, eventual, ca sa fii sigura, mergi si discuta cu parintele, dar nu mai plecati urechea la fel de fel de nebuneli din astea ... .
Laura, Marina, daca mergeti marti in parc dati si la fata un bip, sa ma infiintez si eu ca sunt cam dependenta acuma.
Marybell, si MAtei a vomat prima data cand i-am dat mai mult ceai ... POate nu i-a placut ...
MERGETI LA BABY EXPO? CAND, CUM? Daca mergeti inainte de weekend poate o iau pe Adinush de o toarta si venim si noi cu 335 ca ne intra carutul in el.
Haideti ca fug ca termina sotul de aspirat si tre sa intru io sa sterg prafu'. Te bagi Marina? Stiu ca iti place, nu de alta. :-)
Pupici la Ema pt ziua ei.
Pupici
sraluca spune:
Neata,
Vorbiti de implicarea taticilor, sa va zic eu ca daca e acasa nu mai apuc sa pun mana pe copil
. O sa ajungem sa ne certam ca socrii mei care sa stea cu copilul![]()
![]()
![]()
Adevarul e ca e de mare ajutor si saracul seara cand ajunge sta cu el. In weekend sta ce sta si se satura la un moment dat.
Oricum faza misto a fost cand am venit de la spital si a stat cateva zile cu noi si eu nu maia pucam sa stau cu bebe si incepuse sa ma apuce gelozia. Ce vremuri!
Apropo, hai ca iar plange neconsolat
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
ghibuadina spune:
KATERYNA, eu iau 2 pic tp de o luna si alexia una.Am inteles ca apoi o sa ia ea 2 picaturi, se creste doza in functie de necesitati.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
sraluca spune:
Facuse KK. Mare bucurie mare!!!!
Ma miram eu ca a stat asa mult cuminte dar s-a concentrat.![]()
Ma uitam la el ca are buzitele cam uscate, adica nu uscate dar nu sunt intinse ma gandesc ca o fi deshidratat.
Hai ca am luat-o si eu pe campii. Pai mi-a zis o prietena doctorita ca daca ii dau formula ar trebui saii dau 2 bibe de ceai. Dar cand frate ca inseamna sa stau toata ziua cu el cu bibe in gura: o data lapte, o data ceai,...,...
Si de aici nebuneala mea ca e deshidratat.Desi la ce pampersi am scos ultimele dati plini ochi nu prea cred eu ca e deshidratat . Sau oricum, rinichii nu merg in gol![]()
sraluca
Poze cu Bila
ghibuadina spune:
PITILACHE, noi am pus duminica de rusalii, pe 27.Din cate am inteles, cred ca soacra ta zice ca nu e bine pt 26 din cauza ca este pomenirea mortilor.Ca oricum de dulce se mananca pana pe 2 iunie inclusiv cd se intra in POSTUL SF PETRU SI PAVEL.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
sraluca spune:
Eu vreau sa vin la BabyExpo. Parca vad ca imi fac vant si pana la urma nu ajung
Dar din pacate o sa vin sambata cand e nebunia. Ce sa fac.
Apropo de stat tati cu Bila ( sau Bilutza cum la- alintata matusica ....mea nu alui
), daca ma duc la targ tati ramane acasa cu Bila si cu Gavrila (cainele)
Si saptamana aialalta, trebuie sa vin iar la Bucuresti la targul de turism. He, he ce ma mai plimb!
Imi faceam probleme sa gasesc pe cineva sa vina cu mine, sa conduca, etc, pana m-a apucat nebuneala: "te-ai prostit de tot fat-o parca ar fi prima oara cand pleci la bucuresti singura"
Dar de daca nu am mai plecat de mult m-am stresat. Acum abia astept sa o tai pe autostrada. Sper sa nu iau prea multe puncte. Auleo, trebuie sa imi iau rovigneta ca nu am ....NE VEDEM SAMBATA LA BABYEXPO.
Apropo, sunt tampita, cum ajung la polivalenta???
Ca de mare bucuresteanca ce ma dau nu reusesc sa o localizez in minte.

sraluca
Poze cu Bila
kateryna spune:
Pitilache, si eu stiu aceasi chestie cu 26-ca e sambata mortilor. Se zice ca nu e bine sa faci botezul atunci ptr ca toate slujbele care se fac in acea zi sunt pentru morti. Acum sa fim seriosi ca daca ar fi asa nici nunti nu ar trebui sa se faca.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
gabriela_s spune:
neata!
am intrat si noi putin,nu am apucat sa citesc decat ultima pagina...
cata sa stii ca a mea are 62 cm si 5kg la doua luni
,n-arata chiar ca in somalia dar nici ca bebelusii aia din reclama la pampers nu e (aia cu jdemii de cute de grasime pe ei).cum sa zic...pare mai degraba binefacuta.oricum,a luat in greutate in mod constant iar pediatra mi-a zis ca e f multumita de felul in care se prezinta micuta (dealtfel si eu)asa ca.........
cu tremuratul barbiei si rahitismul,nu e vorba sa tremure asa pur si simplu (si micutei mele ii tremura cand plangea de foame in primele saptamani -asta cred ca din cauza ca ii obosea maxilarul de atata incordat).stiu ca un mod de a vedea lipsa de calciu e sa ii dai un bobarnac mic in obraz,in timp ce tine ochii inchisi (dar mie asa imi facea dr cand eram mai mare,nu bb).daca tunci ii tremura barbia,atunci da...

pupam emi mica si grasunica pt implinirea frumoasei varste de 2 luni!!!
si....intrebare
cine iese astazi in herastrau pe la 1-2?????facem o intalnire de "carucioare"???(banuiesc ca azi are si cine sa va transporte,mamicile care spuneau ca nu au cum sa transporte carut+bebe in mijloacele comune)
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
anis spune:
ce as veni si io..azi..de fapt eu cam mergeam zilnic n herastrau..da mai stau pana maine..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
cata multam de urari.
fata io am aspirat ieri, sters pe jos, etc, dar praful...poate se indura tati 
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)