Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

marybell, da de ce ii dai ceai? ce contine ceaiul??

Ai incercat sa ii scoti aerul? de regula o singura voma ..nu e grava...poate indica mult aer in stomac..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Cat despre mucoasa, e normal cred..eu imi dau cu parerea, atata timp cat nu bea numai lapte, ca laptele sa fie amestecat cu ceaiul si ceaiul e mai maroniu..
Plus ca stiu ca nu face kaka singurel.Azi a facut> Plansul poate fi si din cauza de kaki...

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marybell,nu stiu ce sa-ti spun ca nu am intalnit asa ceva,dar as spune ca daca nu mai are alt simptom ca de exemplu febra sau diaree,as zice sa stai linistita deocamdata.Daca se repeta faza,atunci fuguta la doctor.
Se poate sa fie de la ceai,cred.Oricum stai cu ochii pe el si vezi daca e ceva suspect nu mai sta sa astepti pareri.

Poate e doar o sperietura.Pup micutul Erik,sa-i treaca.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by livia72

Shine,

Noi avem carut Baby Care. E usor cu functionalitati bune, rotile sunt un pic greu de manevrat si mi se pare totusi fragilut. De ce?

Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Pentru ca tot bananaind pe net dupa carucioare mi s-au parut ok, si aveam nevoie de inca o parere. Si ma enerveaza ca nu au magazin de prezentare....
Miciurin tu ce model ai

Dinzo, pai asta-i problema mea, k mananca la 4-5 ore..
40-60ml lapte praf de la cutie...+ 10-15 min san

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx br / " target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Daca ceaiul ala are si musetel ..cred ca e de la el..Iarina a vomat in jeturi de la el

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

shine, eu am avut baby care la taisia si l-am schimbat pt ca se decolorase si scartaia groaznic + era voluminos. acum am vazut ca au mai multe modele si mai bune. plus ca au si marca geoby (parca tot de ei e facuta) care-s un pic mai bune. depinde si cat vrei sa dai pe el. daca ai de dat peste 4 mil, gasesti ceva mai de calitate.
acum am vazut ca nu mai e la oferta carutul de la cam, pacat..de ce nu astepti baby expo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

anis si dana multumesc pentru promptitudine fetelor

ceaiul are in compozitie:
flori de musetel
fructe fenicul
fructe de chimion
frunze de menta

pe mine m-a speriat ca prin "voma" am vazut mucoasa aia colorata maro, erau vreo 2 bucati destul de mari...
acum a adormit de 10 minute si ma rog la Dzeu sa doarma macar 2 ore.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by gio

shine, eu am avut baby care la taisia si l-am schimbat pt ca se decolorase si scartaia groaznic + era voluminos. acum am vazut ca au mai multe modele si mai bune. plus ca au si marca geoby (parca tot de ei e facuta) care-s un pic mai bune. depinde si cat vrei sa dai pe el. daca ai de dat peste 4 mil, gasesti ceva mai de calitate.
acum am vazut ca nu mai e la oferta carutul de la cam, pacat..de ce nu astepti baby expo?

Mamix2

pentru ca imi rupe coloana de cate ori iesim afara, si pentru ca nu am cu cine sa il las, si ce sa fac, sa merg cu bebe de gat la baby expo? banuiesc ca smabata si duminica o sa fie omor acolo, cand am putea merge cu tati...
Vreau o soacra, o mama, ceva orice, sa stea cu el juma de zi sa mai rezolv din probleme

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx br / " target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Simkat,am raspuns si data trecuta,ca se vad pozele si ai niste feciori pe cinste.Sa-ti traiasca!

Dinzo,uite asa il imbrac eu pe al meu.Pe dedesubt are body cu manecuta scurta si o bluzica flausata,iar sub pantalonasi strampi.Si gata.
Mai am o varianta cu hainutele din casa si apoi bagat intr-un saculet mai grosut.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Multumesc pentru raspuns, imi pare rau dar nu am mai putut sa intru pe net de o saptamana si jumatate si nu am reusit sa citesc in urma.
Si tu ai un baietel pe cinste si se pare ca este foarte mancacios ca a crescut foarte repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Pai shine si noi suntem cam in aceiasi oala; in afara de taica-miu care sta cateva zile/sapt prin bucuresti si mai ma duce cu masina pe unde am nevoie si sta cu eva in masina in rest...si sa nu mai spun ca am fost sa depun dosarul pt cic si tata lasase copilul in masina si plecase sa-si cumpere eu-stiu-ce de am zis ca fac atac de cord.
d'aia am si pus linkul ca se gandeau niste mamici la un fel de schimb - eu las bb la tine, tu-l lasi la mine. pt asta e bine sa te cunosti putin in prealabil dar eu una mai degraba as lasa bb cu o mamica decat cu o baba rablagita.
si legat de carucioare, mai sunt si cele de la primii pasi, o marca buna si mai ieftina e abc design (si sunt nemtesti carucioarele, am vazut si pe la 3 mil si ceva, pe chic bb la sport&usoare).

marybell, eu chiar nu stiu ce sa-ti spun cu voma, dar tot ce e posibil sa fie de la ceai. ca sa fugi cu el la dr ar trebui ca voma sa fie in "zat de cafea". altfel, vazand si facand; daca nu se mai repeta nu e nimic ingrijorator.

Mergi la inceput