Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
livia72 spune:
Shine,
Noi avem carut Baby Care. E usor cu functionalitati bune, rotile sunt un pic greu de manevrat si mi se pare totusi fragilut. De ce?
Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
miciurin spune:

Nu'sh care e treaba cu caruciorul da' io tot Baby Care am! Usor o fi el, da' e prea mare pt liftul meu .....
anis spune:
Daca cautati pe net o sa gasit n grafice de crestre.Fiecare copil e diferit, important e sa ia in greutate in fiecare luna ,minin 500gr.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
pitilache spune:
Crishtinutza si eu o alaptez pe Isabella exclusiv la san si dureaza cam 20, max 30 de minute, cate 10-15 minute la fiecare. Se mai intampla insa noaptea mai ales sa nu mai vrea la al doilea, adoarme si nu o mai pot trezi, asa ca o las asa.
Romaria si noi am iesit afara desi este inca frig si pe aici, mai putin cand erau -20. Acum asteptam sa vina primavara, poate dupa week-endul asta cand au auntat vreo 25-35 cm de zapada! Oof nu se mai termina o data iarna asta!
Va pup,
Roxana
sraluca spune:
Am reusit sa pun fisierele cu exercitii pe mailul comun.
Din pacate Pilates sunt fisiere f mari si nu merg pe mail.
Ar trebui sa le arhivez pe arhive mici. E de munca. Sa vad daca am timp si daca reusesc
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
dinzo spune:
shine si daca maninca 60 de ml la cat timp[ iti cere?
asa minca si al meu si cerea si la o ora juma
acum in general maninca 90 100 si cere cam la 2 ore juma.
aaa, ce faceti daca cere afara?
astazi se trezise si incepuse sa mataie si am luat/o la goana pina acasa. luati lapte facut sau doar apa si il faceti acolo?
aaa, si mai am inca o prob la bebelu[ meu s/a vindecat bine buricutu dar am obs ca acum incepe sa iasa in afara este hernie cumva?????
adevarul ca se screme saracu mult pina face kaki, dar face singur, in fiecare zi.
fetelor cum ati facut sa nu se trezeasca noaptea?
el la fix 3 ore este treaz
iar faza cu ceaiul la noi nu tine... nu prea tine nici ziua....sa ajungem de la 2ore juma la 3
maine facem o lunaaaaaa
Dinzo si bebelu' Mihnea
anis spune:
Dinzo, sugestie, gasesti de la farlin niste recipiente dragutze pt lapte praf si pui apa intr-un termos de inox(mentine cel mai bine tem, pui si un bibe gol.Ii e foame pac deschizi si afci lapte cat iti trebuie.daca alaptezi, ori alaptezi pe unde o apuca foame ,eu una asa fac, si daca e prea frig ii dau in masina, ori te mulgi cand pleci si pui in termos.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
pitilache spune:
Fetelor am si eu o dilema: am programat botezul pe 26 mai si m-a sunat soacra-mea sa-mi spuna ca atunci sunt Mosii de vara si ca nu-i bine sa facem tocmai atunci si sa mutam neaparat... Noi am aranjat deja la biserica si nu ne-a spus nimic preotul.
Voi stiti ceva de asta?
Multumesc anticipat!
Roxana
laura ionescu spune:
Buna,
Noi suntem la Constantaaaa! Ce bine e cu bunicii! Toata ziua sunt cu copilul si carutul pe afara, imi aduc copilul numai la alaptat si azi am dormit 2 ORE la PRANZ!!!
Gabriela_S - carutul din poza se numeste Quinny Buzz si eu il folosesc in sistem travel cu un scaunel de masina Maxi Cossi care se monteaza pe picioarele de la carut. L-am cumparat de la Miniblu, sunt singurii importatori. Mie mi-a placut la nebunie si e foarte comod.
Marinar - luni venim de la C-ta, asa ca sper sa ne vedem din nou in parc marti.
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
marybell spune:
fetelor va rog frumos, sunt speriata fiindca Erik tocmai a vomat, dupa ce a plans destul de rau cateva minute bune si printre lapticul pe care l-a scos afara am vazut ceva ca o mucoasa maronie... plange in continu si nu stiu daca e normal ce a scos din el sau nu.
va rog sa-mi spuneti. ce stiti? la careva dintre bebelusi vostri i s-a intamplat asa ceva?
mai devreme am fost in parc si cat am stat afara i-am dat ceai. (initial eu am crezut ca e de la ceai) dar oare asa sa fie?
mentionez pentru fetele care nu stiu ca eu il alaptez exclusiv la san si pana acum cand are 2 luni si 3 saptamani nu i-am dat niciodata completare, abia de cateva zile ii dau ceai "baby tea"
astept raspunsuri...plllssssssssssssss
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik