Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am o intrebare pt fetele care dau ca la bebei.Vi s-a dat sa ia ca in urma unor analize??Ca asa ar fi logic..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
Noi am iesit afara de cand eram mici si chiar la -10 grade ce sa facem daca asa a fost pe aici :)))cate putin normal dar tot am iesit.
La noi tati este f prezent in viatza micutzei, o schimba , o culca , sta cu ea daca plange, bineinteles dupa ce vine de la servici, imi spune hai fugi lasa-ma si pe mine ca tu ai stat cu ea destul :)))))
sau ma intreaba hai nu o schimb :)))
Am fugit ca plange mandra mea
Pupici,
Romaria

http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/photo/294928804277691582/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CRISHTINUTZA, i-a masurat fontanela, care-i mai mare decat acum doua luni cand am venit acasa si m-a intrebat daca-i tremura barbia. Plus masuratorile, a zis ca e inceput de rahitism.

ADELA, am uitat sa-ti raspund, nu m-am tuns inca, o astept pe mama sa stea cu nazdravanul. Sunt inca , ce sa-ti spun!

Sa nu te miri ca ti-am spus sa nu aplici prostiile alea, ca sunt femei care chiar cred in babismele astea.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Liuda- si eu ii dau exclusiv lapte de la san fara ceai , nimic pe langa si intentionez sa o fac pana la 6luni , sper sa ma ajute bunul Dumnezeu.
Apropo de mancat si cat e de maricel puiul meu, am fost la control si pediatra, o filipineza doi la metru si fff slaba, mi-a spus foarte lovita ca ce ii fac de este atat de gras ca nu trebuia sa fie atat de mare (dupa ea cica max 1kg pe luna tre sa ia in greutate). Sa ii fac program, sa manance la fiecare 4 ore, si ii spun eu dar cum sa ii dau asa rar cand il hranesc exclusvi de la san si apoi o fac si la cerere. Ce sa mai.......
Serban are la 2luni si o sapmt 6.5kg si 60cm.

Va sarut pe toate

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Ne-am intors si noi de la doctor si bebe e super OK. La fel si doctora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Cristiana -multumesc pt link-uri dar numai cel cu graficul l-am putut activa, daca mi le poti da inca o data si pe celelalte
La greutate se incadreaza perfect....si noi suntem inalti si bine claditi....eu am 1.73 si 70kg si sotul are 1.84 si 84kg...cum sa fie copilul ..la fel ca noi

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

revi cu obsesia mea.... are cineva carut baby care?

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx br / " target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

RALU, nu trebuie sa te superi pe micuta ta pediatra, uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=441" target="_blank">aici graficele de crestere, Serban pare sa fie printre cei mai grei pentru varsta lui, iar la voi, in State, obezitatea e o mare problema. Eu, una, prefer piticul un pic mai slab dar zglobiu, cred ca n-o sa fie un grasan niciodata. Am vrut sa-ti mai pun un link dar nu ma lasa "astia".

Si mie mi-a spus ieri pediatra ca David e la limita cu greutatea, nu cred ca o sa incep sa-l indop.

Mergi la inceput

RALU, daca nu reusesc, iti trimit PM.

Mergi la inceput

Mda, ti-am trimis pe adresa de hotmail, sper sa mearga, macar vezi care-i site-ul, acolo gasesti repede.

Mergi la inceput