Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Ha, ca am rezolvat si , mare minte mi-a dat Dumnezeu ca am desfiintat covoarele, asa totul merge la foc automat!

LIUDA, pai sa nu crezi cine stie ce, i-a dat sa manance de vreo trei ori intr-o luna, intr-o seara am crezut ca lesin de oboseala si l-am rugat sa-i dea de mancare la copil si sa-l culce, nimic n-a zis si s-a executat urgent, m-a vzut ca ma prelingeam... Al meu oricum nu mai prea prinde la tv, mai mult plecat in curse, cand vin acasa il mai las in boii lui, sa mestereasca in garaj, sa faca ce vrea el, ca ma gandesc ca nu-i usor. Dar daca am nevoie, il rog si pare mai intelegator ca inainte. Luni, de exemplu, trebuia sa merg la cumparaturi, s-a oferit el sa faca asta, i-am facut lista si a venit cu ea toata bifata. Ei, si ce daca si-a luat si pentru el nu-s ce revista cu camioane!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor,

Hai ca s-a mai linistit si bebelina mea dupa zilele trecute cand nu am putut respira deloc si am crezut ca intru intr-o depresie mai serioasa decat baby blues-ul asta... ba am zile cand plange din ora in ora, ba am zile ca azi, cand mai respir si eu...

Dar eu sunt cam nelamurita, poate ma ajutati voi cu raspunsuri: bebelina mea (are 3 saptamani) sta la san in total cam 15 min maxim (fie doar la un san, fie la ambii) si asta la fiecare aprox. 3 ore. E suficient oare? De multe ori adoarme si nu o mai pot trezi...
Vad ca nu urla de foame repede dupa.... ce sa cred, ca se satura?

Si in rest, vad ca face parturi la greu, dar si eu, ca multe dintre voi, trebuie in ultima vreme sa o ajut cu termometrul sa faca caca. Nu e constipata, se chinuie cateodata sa faca dar pur si simplu nu reuseste... Oare cum sa o ajut sa faca singura?? Voi ati reusit? In cel mai rau caz, pana la cate luni dureaza "ajutatul" asta la facutul de kk?

Voi dati bbeii cu ceva pe fata cand iesiti afara? Ulei de masline, o crema ceva?

Cristiana70, cum a descoperit doctora ca are un inceput de rahitism bebe? La ce sa ma uit?

Mamicile care alaptati, voi mai luati vitamine? Eu mai iau prenatale, dar nu au calciu.... si am descoperit ca mi-au aparut puncte albe sub unghii (lipsa de calciu?). Voi luati calciu suplimentar? Sau ce complex de vitamine luati?

Eu sunt putin nelamurita daca o ingrijesc bine pe bebelina mea... cateodata sta pur si simplu treaza si plange, dar nu ii e foame... nu se chirceste... vrea in brate. Sta in brate = doarme, o pun in pat/carut = se trezeste instantaneu.... offf. Am tot citit ca la 3 saptamani nu ar trebui sa planga asa degeaba...si nici nu are obiceiuri.. asa ca nu stiu ce sa mai zic.

pup fetele,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

messa da a ta haleste asa greu?
- ei, dap la noi dureaza 10 minute si gata cu 120-150 ml se aude gl-gl in burta cand arde fata lapticul.... pai inebuneam sa-i dau asa din sapte reprize niste papa.... nu, ma noi halim in viteza. Apoi ne ridicam si imediat ragaim asa tare.... si gata cu grija.
ooofff maine la 13 00 santem la dr. de familie sa facem bilantul de 2 luni, sa vedem cat avem , care e treaba. Iar luni la dr. pediatru care ne-a dat Humana HA pentru alergia asta blestemata.... si daca tot tare nu ne-a ajutat poate trecem pe Humana 1 normal, poate isi revine la programul de alta data si nu imi cere de crapat si noaptea la fiecare 4 ore. Ca azi noapte a mancat la 2 apoi la 6 apoi la 10 dimineata - ma dispera ....
hai ca daca tot a zis Messa de M'cDonald's ma duc o fuga sa iau un sendwish ceva si acasa la copil... ca nu fac azi de mancare nici daca ma bate cineva. asa ca sa mananc eu ca de restu' nu ma intereseaza.
pe fetili, mai vb.
fiti cuminti si plozi grasi

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Liudo, pai asa s-a invatzat magaritza, dar lasa ca nu-i rau, asa stam si noi de vorba una cu cealalta, o ciupilesc de nasuc, burtica, picioruse, mai radem, mai ragaim, mai scriu pe forum, mai spal un vas, nu-i rau - ca o tin treaza ziua si asa imi doarme bine noaptea! Dimineata, cand e burta goala-goala, si ea rade 130-160 odata, in 10-15 minute si dupa aia aud râga aia de porc mistretz - dar numai dimineata, ca eu ziua nu o prea las sa doarma ore in sir, tot la o ora o mai trezesc, ii mai povestesc ceva, o mai schimb, sa nu apuce sa adoarma bustean ca dupa aia noaptea sa-mi cheraie cu chef de lugu-lugu. Dar vad ca nu o deranjeaza ca o trezesc din somn, rade la mine toata ziua

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

CRISTINUTZA si eu sunt o mamica care alapteaza exclusiv la san, fata este multumita, ce sa zic mananca dupa cum are pofta, uneori sta mai mult de 30 de min, alteori doar 10-15, insa un lucru se stie, dc nu se satura si adoarme , se trezeste imediat si iar vrea tzitzica.Pana nu se satura complet nu adoarme mai multe ore.

In legatura cu sotii, trebuie si ei implicati fetelor, ca sa vada cat de greu se creste un copil.nici eu nu l-as fi vazut pe-al meu schimband pamersi, insauneori se descurca chiar mai ine decat mine, stie s-o dezbrace si s-o imbrace la baita, s-o stearga la fundulet si o schimba, face gimnastica, vb si o jughineste.Eu sunt multumita.Dc nu face asta, face curat prin casa.Oricum ma ajuta.De-asta il iubeste mami asa de mult!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Eu iau vigantol, 2 picaturi/zi, (o luna, asa mi-a zis dc), si calcciu am luat 10 zile, o data cu alexia, cate 5 ml fiecare.Nu stiu, poate mai imi da calciu si luna urmatoare!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Adina, tu iei vigantolul sau Alexia?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

miciurin multumim pt urari

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna,

Hai sa semnez si eu condica si sa va spun cum este cu alaptatul exclusiv: care are, are. Adica, cum spunea cineva mai demult,tine de rasa. Cred ca mai tine si de copil, ca ai mei amandoi sunt fomisti si mari amatori de tzizi.

Eu l-am alaptat pe Alex pana la 1 an si 3 luni, 5 luni fara nimic altceva. Alex a supt f. bine, a luat in greutate, nu lua nici aer, nu a avut colici... Singura chestie ca manca f. des, cam la o ora- o ora jumatate. Pe la 4 luni a facut diaree si nu a trecut decat pe la 5 luni o data cu diversificarea. La Alex eram asa de stresata ca de abia mancam un iaurt mare cu paine la pranz si in rest nu stiu. Am slabit accelerat, dar lapte am avut. Nu beam lichide decat atat cat simteam nevoia. Nu am luat nici o vitamina nici in timpul sarcinii, nici dupa, iar acum fac la fel. Nu mi-au curs niciodata sanii si nu am avut niciodata pompa de muls.

Si al Irina sunt tot cu alaptatul, doar ca ei incerc sa-i fac program si nu ii dau mai devreme de 2 ore decat exceptional. Dar de pe la 1 ora jumatate plange.

Nu au vrut suzi nici unul, ca cica tzizi e mai buna.

Cam asta ar fi, dar, dupa cum spuneam, tine de mami.

Eu am alptat si in timp ce am luat ampicilina la Alex, la indicatia medicului, imediat dupa nastere. Nu a fost nici o problema.

Livia, mami de Alex (10,.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MESSA, apai piticul nici nu mai e asa pitic, are 4500 grame, asa ca l-am trecut la ceai noaptea. Si nici nu mai da din maini, nici colici nu mai are. Se pare ca e o idee buna cu ceaiul, respectiv pauza de lapte noaptea.

LIUDA, si mie mi se pare mai satios si chiar si mai concentrat laptele asta HA (noi avem NAN), ca ocupa mai putin loc in cutie decat ala dinainte, sper sa-i fie de folos la David. Noi nu avem inca bubite de nici un fel, dar eu faceam in copilarie niste urticarii horror, toata eram "harti" pe burta si pe picioare, ma manca de muream, ungea bunica-mea in prostie la mine cu regretata Frectie Galenica.

Unde e LILICA? Si ce mai stiti de AVENTURA, e suparata pe noi? De OANA nici nu mai zic...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput