Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

hai mai , nu va suparati pe mine cu suncile....
da ce sa fac, mie mi-e grau sa simt cum se ating picioarele cand merg. daca inainte eram schiloada si asa ma simteam bine....

Adela... cu ragaitul, nici eu nu prea reuseam pana am citi pe undeva ca ideea este de fiepresiune pe burtica, eu il in de ceafa cumva si il tin strans lipit de mine, si scoate destul de repede aerul. fac o poza si o pun mai tarziu....
Simkat, dinzo, bb doarme de la 11 la mine pe picioare si eu butonez....
Dinzo. la fel il scot si eu body+pantaloni, salopeta+ fas-ursulet....da eu il scot in brate..... al meu e campion la "nemancat" mai mult de 60 nu vrea...

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Alina - daca nu ma insel, vezi ca s-au dus fetele (Gio si Alinuk), s-au intalnit la 13 parca. Poate le mai prinzi pana ajungi. Eu azi n-am putut, poate sapt. urmatoare.

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Cristiana70 - fata cu Humana asta HA nu stiu ce sa zic... dar uite ce am observat... de cand santem cu Humana HA in loc de Milumil fata manaca mai putin (adica manca150 acum papa 120) - ziceam ca inseamna ca e mai satoasa, insa in schimb inainte dormea toata noaptea daca manca la 10-11 - se mai trezea la 7-8, acum ciu-ciu ca se trezeste la fiecare 4 ore. Concluzia - o infla mai repede la inceput si o satura insa nu dureaza mult si flamanzeste mai repede. Dar de dizolvat se dizolva bine, insa are gust sintetic nu stiu cum!

Daconst m-am dat jos!!! Adica tu te duci la sala? Bine si eu plec la birou, dar nu las copilul cu tata ca in primul rand el nu are timp seara, d'apoi ziua nici atat! Dar sincer al meu e pe langa total... nu a schimbat fata odata, nu stie ce inseamna pampers, unicul lucru care il face o tine in brate dar daca mata incepe sa se screme - gata! Vin-o si o ia! ca tipa! Nu stiu ce sa-i fac! Si de 2 ori m-a ajutat la baie adica i-a tinut capul ca sa nu intre apa la urechiuse, dar fata sta cuminte in apa nu ai treaba! eci am in cine ma baza.... nu risc sa-l las cu ea intr-o camera mai mult de 10 min. o tine in brate parca e bibelou de frica ca ii cade capu' pe cand fata tine capul si singura! Cand il vad cu o tine - ma ia si rasul!
deci, fata - cand schimba al meu un pampers la fata - ninge in mijlocul verii, e un cutremur ceva, o sa se intample un mare miracol, ca el nu poate s-o stearga la gura, nu mai vb. sa o hraneasca sau schimbe.... sant sf -uri pentru mine.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, vezi sa nu iei in serios prostiile alea... Stiu eu una care-i mesteca mancarea copilului, sa nu-ti spun ce perdaf a luat de la doctor, a avut fata o gramada de probleme de la bacteriile transmise de la ma-sa prin intermediul bolului alimentar. O idiotenie!

David a purtat pampers in ziua botezului, ce, era sa-l tin acolo tot ud?

Colic Baby e exclusiv pe baza de plante, costa cam 29 RON, 150 ml. Doza e de 5 ml x 3 ori pe zi, dilut in apa sau ceai. Eu i-am dat de doua ori, vreau sa-i dau doar seara.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LIUDA, nu te necaji, ca nici al meu n-ar schimba un scutec Doamne fereste! Dar il sterge la guritza, ii da sa si manance cateodata, ceve ceva tot face!

Na, am zis ca aspir, abia am apucat sa intind rufele , fir-ar mama lui de net!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Cristiana pai tu ai ajutor mama nu saga! Pai la mine daca dadea de mancare cade casa peste noi, Pai nu face decat - vine acasa, se uita ce face fata, chiar vorbeste cu ea 10 min, apoi poate o tine in brate 5 minute si la tv, in dormitor , in liniste si pace cu usile inchise (ca sa nu deranjeze fata cu tv!!!!) a si la baie (odata la 2 zile) - ii tine capul si ma streseaza pana o spal "e prea fierbinte apa", "o rozi prea tare" , "hai ca ai mai spalat-o acolo", "nu o mai chinui" - pana ii zic sa se inchida ca il bag in apa, dupa care arunca apa la chiuveta si - op la stiri in dormitor!

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Multumesc fetelor d eraspuns......

ANIS - am facut febra 39 si nu scadea cu eferalgan de vineri pana marti......cand am fost la medicul gine.....si m-a vazut si pediatra si cel de fam.....toti au zis c ae mastita......si cum am luat antibiotic de a 2-a zi nu am mai avut febra si cu ajutorul compreselor de varza s-a retras roseata d ela piept si s-a dezumflat.......acum deja incep s ama simt bine.....eu le-am facut ca purtam sutien pt alaptat .....si imi strangea pieptul si a fost bonav si sotul meu...

SUZY78, mami de Mihai Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna, pup mamicile si bebicii

abia am reusit sa cetesc din urma..ce mult ati mai scris...

Raluca, ce dragut e Biluta al tau!!sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!

Alinatxa,, chiar ma gandeam sa iti dau un pm, ca poate ne vedem la plim barica in parc, stam relativ aproape una de alta...ne mai vedem si cu Gio, Salina, Alinuk...cand si cum poate fiecare, dar vino si tu cu Robertuta.

gata, ies afarica, nu se mai poate....

pupici

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana le-am luat ca pe niste glume foarte reusite chiar m-am spart de ras nu stiu cine ar face ce scrie acolo

ma duc ca plange o imbrac si afara

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

shine, a mea ar trebui atunci sa haleasca 115 ml, iar ea haleste 130-160... sa-i pun dop? Ia mai da-i in ma-sa cu formulele lor de calcul, ma si enerveaza. Parca ar fi copii trasi la xerox, asa vin astia cu "formule". Fiecare copil isi ia cata haleala are nevoie, nu stau ei flamanzi, cand ii ia foamea te scot din casa si iti tiuie urechile - deci... daca ia in greutate bine si e totul ok si e vioi copilul, vax albina formulele lor de calcul.

cristiana, chestia cu pauza stomacului e reala, dar la bebeii mititei la nastere e mai important sa ia in greutate decat sa faca pauza aia... a mea, la fel, am hranit-o cand a vrut si noaptea, ca de aia eram zombi, numai dupa ce mi-a trecut de 4 kile am sistat haleala nocturna si acuma face si fata mea pauza 7-8 ore.

liuda, mancau carne de pui crescut in tinda in 6 luni, cu porumb si iarba grasa, nu pui crescut artificial cu faina de oase in doua saptamani... mancau lapte de la vaca de pleca dimineata la camp la pascut si venea seara cu ugerele pline, nu zeama degresata de vaca ce n-a vazut in viata ei decat tavanul fermei si paiele cu graunte si "vitamine"... mancau hartanul de porc afumat doua saptamani si piscat de ger, nu fleicutza inmuiata in zeama cu miros de fum... rosia crestea cu balegar la soare, nu cu prafuri langa calorifer in sera... deci, logic ca aveau lapte bun. Noi, de unde pana mea, ca veni UE peste noi sa ne reguleze branza, transhumanta, gaina din poiata, alambicul de tuica din pridvor, faina de la moara si becul din tavan. Da-i in PLM pe UE cu E-urile lor cu tot si cu regulile lor cu tot. O sa ne ducem dracului, mie mi-e groaza ca sunt copii (daca ati vazut emisiunea lui Jamie bucatarul) care nu stiu sa deosebeasca ceapa de ridiche, dar recunosc instant McDonald's, Cola si alte cacaturi pe care ni le baga pe gat si in creier reclamele lor idioate... Da'-n fras, n-as vedea si eu o reclama la "Halitzi rosii crescute cu baligar la soare!"...

Despre tzatze... io am zis - clar fac mastopexie dupa ce scap de kilele in plus si dupa ce trec doi ani si ma conving ca nu ma apuca sa fac plodul nr. 2.

cristiana, puschea pe limba cu chestia contagioasa la taticii de fetitze!!!

adela, si a mea haleste timp de o ora, dar o tine cucu in brate atata timp. Eu fac asa - haleste prima repriza cca 50-60 ml, n-o ragai, o bag in patutz direct. In 10 minute ragaie singura si urla iar de foame, ca na, se face loc in burta, asa ca vin si mai baga 30-40 ml dupa care iar o bag in patutz si o las 10 minute pana urla si ii dau si restul din biberon, o ragai bine de data asta si gata.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput