Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
Simkat,am raspuns si data trecuta,ca se vad pozele si ai niste feciori pe cinste.Sa-ti traiasca!
Dinzo,uite asa il imbrac eu pe al meu.Pe dedesubt are body cu manecuta scurta si o bluzica flausata,iar sub pantalonasi strampi.Si gata.
Mai am o varianta cu hainutele din casa si apoi bagat intr-un saculet mai grosut.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Apropo de tatici sa va spun ca am plecat ieri o ora la sala si al meu a ramas cu bb acasa.De obicei il las mancat schimbat,toate alea.
Ei,a simtit puiul ceva ca pina am venit a schimbat al meu 3 pampersi dintre care unul cu kk asa de zile mari.![]()
Asta ca sa nu se plictiseasca domnul meu.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
adela2006 spune:
dana 

hai ca m-am distrat uite care mi-au placut cel mai mult
Mamica sa mestece mancarea bebelusului si sa i-o dea in guritza.
Pana la botez, sa tii sub patul bebelusului o matura si un cutit cat timp ramane singur in camera.; cand am venit de la spital o vad pe socrela ca i-a un cutit si-l infige dupa usa m-am si speriat 
Daca vrei sa nu mai planga, da-i cu o coada de peste pe la gura![]()
![]()
.
Cand il botezi , tatal sa ramana acasa si sa faca diverse lucruri:sa sparga lemne, sa spele vasele, sa joace carti,sa danseze sa cante si sa se uite dupa femei(asta numai daca este baiat). In acest fel te asiguri ca asa de liber si fericit va fi copilul cand e matur.
norocul nostru ca avem fetita ; abia astept sa-i spun sotului 
si cea mai tare Nu folositi pampers in ziua botezului.
miciurin
de vreo saptamana tot incerc sa-mi fac curaj sa o abordez
; cum adica peste o ora il scoate singura sau o pui tu din nou pe umar ? a mea nu se mai trezeste 3 ore daca a adormit
cristiana colic baby e pe baza de plante ? cat face ? ce ai facut te-ai tuns ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
adela2006 spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Apropo de tatici sa va spun ca am plecat ieri o ora la sala si al meu a ramas cu bb acasa.De obicei il las mancat schimbat,toate alea.
Ei,a simtit puiul ceva ca pina am venit a schimbat al meu 3 pampersi dintre care unul cu kk asa de zile mari.
Asta ca sa nu se plictiseasca domnul meu.
Dana siLucas Paul(18.01.07)
al meu nu a ajuns la performanta asta

am tot vrut sa te intreb l-ai pus pe lucas ( cum ii spuneti lucas sau paul ?) pe perne mi se pare ca sta mai ridicat in pozele img_0275 si img 0280
adela
adela2006 spune:
lilica nu ai semnat condica azi ce faci ? am votat si eu gandurile lui barbatu-tu , frumoase ganduri fetele alea se rotesc ? sa nu ameteasca 
ma duc ca ma cheama datoria 
adela
adela2006 spune:
dinzo si a mea manca la 4 sapt 90ml apoi am trecut la 120 alte 4 saptamani acum la 2 luni ii dau 150 mai mult cu forta si de obicei vomita dupa masa cred ca e prea mult
cat le ia la ai vostri sa mance un biberon ca noi ne intindem si la o ora de amortesc toata , auzisem de 15 minute dar foarte rar reusesc performanta asta
gata plec sper sa mai pot intra azi
adela
Daconst spune:
Adela,l-am pus pe Lucas doar asa pentru poza sprijinit de bratul de la coltar ca in rest nu-l chinui inca.![]()
Am furat ideea de la Aelita,ca ea i-a facut poza asa Sofiei la o luna si tare mi-a placut.
Iar faza cu schimbatul a plecat din maternitate ca acolo ii lasa pe tatici sa-i schimbe pe bb-i.Sa-ti spun ca al meu a schimbat primul pampers,ca eu eram inca in pat si moasa i-a aratat lui primul cum se procedeaza.Apoi a trebuit sa ma invete el pe mine,cica.![]()
Acum o face mai rar,dar am eu si fi-su grija sa nu cumva sa uite de tot.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Salina spune:
Adela, eu m-am dus la pediatru suparata tare ca fata mea nu mananca decat 80-100 ml (si asta la 2 luni). Omul mi-a zis s-o las in pace sa manance cat vrea ea si cat are nevoie. Ceea ce am si aplicat si e mult mai bine, adica dupa o perioada in care mananca mai putin, urmeaza alta in care papa mai bine. Acum, la 2 luni jumate nu mananca decat maxim 135 ml, adica 4 masuri. Si ia in greutate 7-800 grame pe luna, ceea ce pe mine ma multumeste foarte tare.
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
ALINATXA spune:
Hehehe aparui si eu dupa o perioada de acomodare cu bebelina Roberta.
Multumim tuturor mamicilor si bebeilor ptr urari.
Eu am ramas singurica fara mamica mea (un pic bolnavioara adika colesterolul vreo 400plus vechile ei probleme)necesita no stress si o perioada de linistire drept ptr care am trimis-o la bunica la tara o perioada.
Este destul de greut asha singurica doar eu,robertica si taticul.Mai ales ca suntem contra timp mereu.Crescut si ingrijit bebelina,facut bani,facut curatenie,spalat si alte nebunii.
Iesim afarica zilnic destul de mult si ne plimbam.Ptr asta imi fac timp mereu.
A avut o noapte agitata rau acum 2 nopti ,nu plangea decat gemea,se starnge de burtica,scremut si stat cu ocgii mari.Cum pierdea pe suzy incepea sa planga.Prima noapte alba alba a mea cand am cam plans.
Si eu cred ca sunt tot un copil inca dat fiind ca ma afecteaza atat de mult cand mama mea pleaca fie si ptr o saptamana sau doua saptamani.
Noi am avut si discutii legate de nasii de botez si cununie.Discutii cu socrii si alte rubedenii.In final noi ne-am ales nasii insa am lasat in urma un adevarat razboi mondial.Toata lumea e suparata pe noi ca nu respecteme cutumele traditionale.Ata ete.Vorba lui robert mai bine se supara acum si le trece decat sa ii invinovatim noi toata viata.
Important este ca noi 2 suntem pe aceasi lungime de unda si gandim la fel,(bebelina apropo a luat intr-o luna 1150),ea este bine noi am inceput sa ne revenim cat de cat financiar.
Apropo de vaccinul de 2 luni eu m-am decis ptr cel cu plata.Ce ziceti?Am luat o decizie corecta?
Sper sa fiu pe aici mai des de acum.
Va pupic
P.s Cine merge in parcul moghiros si care sunt orele?EU NU AM CU CINE
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1