Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Daconst spune:
Adela,ma bucur ca nu are bebita nimic la ochisori.Asa ca nu mai trebuie sa plecam urechea la fiecare parere din jur.
Si uite si un link interesant,apropo de asta.![]()
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1046
Liudo,vezi ca pielea a ramas daca ai slabit prea repede.Eu o iau incetisor si pina acum e ok burta,iar sanii va spun dupa ce nu mai alaptez.Dar eu cred ca se vor micsora si mai mult de la slabire,asa ca n-or sa se observe prea tare.![]()
In schimb ma enerveaza vergeturile de pe fund...sa le ia naiba ca frec la ele toata ziua,poate s-or mai diminua.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
kateryna spune:
Liuda, eu ii dau numai san.
Dana,
intr-adevar eu am facut baita cu bb in cada. Dupa acea, am
intrebat dr si a zis ca in general se recomanda sa faci baita in cada cu bebe dupa 1 an, ca acum sunt mai sensibili. O sa mai facem noi baita impreuna ca prea ii place. Oricum mami face dush inainte de a se baga cu bb in cada.
Puiul meu a avut vreo 2 zile, de cand urla ca din gura de sarpe si nu stiam ce are. Am aflat aseara, cand ne-am uitat sa nu aibe copilul rosu in gat. Avea niste pacatoase de afte. Asa ca daca va mai plang copilasii fara motiv, verificati si cauza asta.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Liuda spune:
Daconst fata eu am insistat cu alaptatul, dar daca insistam la tata goala - degeaba insistam, ca nu aveam nici un rezultat!!!
Katy faci baie cu copilul? hai ma! Da nu ingheata, sau faci la cada? nu dus?
fetelor voi nu scoateti copiii afara? pai a mea cred ca moare daca nu o scot, a invatat programul, mananca la amiaza si se foieste pana nu simte ca o imbrac si abia dupa asta se linisteste, exact asa face si seara la 7-8 are program de motait ca asteapta baia... scoateti fetelor copiii la aer, ca dorm de rup, si e bine pentru organism si imunitate.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
simkat spune:
Buna si bine v-am regasit!
Fetelor, am si eu o intrebare, cand reusiti sa scrieti atat ca nu am reusit nici sa citesc dar sa mai scriu?
Imi pare tare rau ca nu am timp sa citesc si eu sfaturile voastre, poate nu as mai fi asa de speriata cu alaptatul, dar bebelusul ma distruge. Bebelusii vostri stau fara sa doarma cate 6-7 ore, timp in care sa planga si sa nu taca decat in brate? Merg noaptea prin casa ca un somnambul!
V-am mai intrebat o data, dar nu am reusit sa gasesc raspunsul vostru, albumele mele se pot vedea sau nu am reusit nici de data asta, pliz?
Liuda spune:
hai ca am plecat sa scot moata afara, ca se trezeste la 12 la masa si afara cu ea pentru 3-4 ore.
a am uitat sa va anunt - iar avem alergie, degeaba m-am bucurat. a fost bine 2 zile dupa care iar a aparut ceva pe corp care se simt la mana , nu se inrosesc e mai bine oricum dar totusi nu a trecut.... m-am saturat
gata plec la moata
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
anis spune:
PT SUZY
Suzy eu sunt de 2 luni cu o rana la un san.
Cine ti-a spus ca ai mastita??Ce simptome ai??
Si de ce antibiotic???Ai infectie..
In functie de ce imi vei raspunde iti spun ce sa faci...dar te rog nu mai lua antibiotic...doar ia un eferalgam eferfescent si da-ti pe san cu diclofenac gel....nu si pe mamelon
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Asa..
Azi ma simt ceva mai bine de la rahatul asta de viroza...si vad ca imi revin si cu laptele incetisor...oricum numai lapte de la mine bea..o pun la san des..asta e solutia de revenire...chiar daca nu da ea semne sa vrea..la 1h jumate o pun si asa vad ca recuperez.De stat stau in casa cu Iarina de 2 z, am observat ca ma recuperez ami repede ,iar in acsa stau cu masca..toti imi zic "madam dr"
..pe sot..l-au apucat si niste fantezii chiar ![]()
![]()
Cu kaka IArinei nimik...tot nu face...da..poate reusesc sa gasesc ceva..azi vorbesc iar cu homeopata.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
dinzo spune:
Buna fetelor!!!!
Nu stiu cum reusiti sa fiti asa de active mai ales cele care nu aveti ici un ajutot...... Si noi stam mai mult singuri pt ca tati vine destul de tirziu si apoi mai are si treaba... Vroiam sa intreb si eu fetele care dau doar formula cat ar tb sa manince un bebe de 4 sapt?
al meu maninca 70 ,80 destul de rar 100si este destul de maricel avem 4,710(l/am si nascut destul de mare 4,100)nu stiu cum sa il fac sa manince un pic mai mult de abia acum incercam si noi marim perioada intremese ca se invatase si la o ora juma si apoi urla acum stam si cate 3 ore plimbat, dar in momentul in care ii dau bibe maninca lacom si mai regurgiteaza uneori chiar vomita...
Dati/mi si mie niste sfaturi ceva...
Si mai vreau sa va intreb cum ii scoateti imbracti afara?
eu ii dau un bady si o pereche de pantaloni, un costumas si salopeta care nu este ffff groasa... o fii bine? astept sfaturi
eu nu stiu cum sp voi ca dorm asa de mult bebei vostrii ca el pe zi nu doarme aproape deloc doarme iepureste cate 10 20 de minute
afara doarme, dar ieri am stat o ora juma si se trezise cand am ajuns acasa bine ca doarme noapte......
va pup si astept raspunsuri...
va multumesc.
cristiana70 spune:
ADINA, si eu cu Batista Bebelusului ii scot mucii, partea mai nashpa e ca am prajit capetele si a trebuit sa improvizez ceva, dar merge. David a iesit prima data in ianuarie, era mult mai frig, am stat zece minute, a doua zi cinspe, tot asa. Acum efectiv il scot in curte si doarme dus, iar daca il si plimb e si mai bine. Dar mai am si eu treaba in casa, asa ca las baiatu la aer si-mi vad de acareturi. Vezi, n-o imbraca prea gros, daca transpira e si mai rau, raceste si mai repede. Eu ii dau peste body si salopeta un saculet subtire si caciula, si-l acopar cu o paturica, n-are treaba.
ADELA, chiar ca ai pitici pe creier. Auzi, si sotzul tau trebuie urecheat?
Cu ceaiul nu am avut probleme, mai ales ca l-am "condimentat" cu o doza de Colic Baby (se gaseste la farmaciile HelpNet) dupa care a dormit piticul tun trei ore. Doctora a zis ca si datul ala disperat din maini tot de la colici i se trage.
LIUDA, cum e cu Humana HA, se dizolva bine, il bea bine Diana? Si noi trecem la formula HA din cauza aventurilor mele urticarioase din copilarie.
Ma duc sa "montez" plodul la soare si sa ma apuc de aspirat.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
LIUDO, ce are acum si domnul tau? Vad ca e o chestie contagioasa, valabila la taticii de fetite! Iar tu lasa creierul in pace, nu-l mai bombarda suplimentar, pentru toate exista solutie, dar doar daca o cauti linistita, nu cu mintea-n flacari.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)