Stelute de ianuarie-februarie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

[quote]Originally posted by Shine

revi cu obsesia mea.... are cineva carut baby care?

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx br / " target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

/quote]

Da, eu am, numai ca este acela sport!
Cand spun sport nu iti inchipui ca este din acela umbrela, arata ca un landou, dar este un pic mai mic si nu are husa la picioare. Eu sunt foarte multumita de el si este si modern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Shine, eu l-am primit cadou, m-am uitat acum pe instructiuni si scrie M-201.

Sincera sa fiu mie imi ramasese la suflet unul de la Primii Pasi, mai micut sau mai bine zis mai aranjat, cu 3 roti, dar calul de dar nu se cauta de dinti.

Si ca sa-mi dau si eu cu parerea,asa cum au zis si fetele, poate astepti Baby Expo si acolo ai de unde alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Shine,

A, da, ca mi-am adus aminte, vezi ca a postat Alinuk poza la "Intalniri de mamici" cu noi si cu carucioarele(ca bebicii nu se prea vad) eu sunt aia mai inalta si care ma uit chioras(imi place sa fac poze).... ca sa vezi la ce carucior ma refer....

Mergi la inceput

Sa imi laud si eu sotul, il schimba de hainute mai iute decat mine, il spala de kk la fundulet, ii pune pampers, ii da sa manance (cand am lapte muls in biberon), sta cu el in brate si are mai multa rabdare in a-l adormi.... numai ca nu il am acasa decat dupa ora 19!

Aaaaaa, am uitat sa va spun, m-a trimis la teatru, de ziua femeii, iar el a ramas acasa, singurel, cu cei doi flacai.

Mergi la inceput

FETELOR, am o problema!
Am fost la controlul de o luna si BB a luat in greutate numai 550g. Mi-a zis pediatra ca daca nu ia in greutate, macar 200g intr-o saptamana, o sa ii dam completare.
Bebelusii vostri, toti, au luat 1Kg sau peste? Vorbesc despre cei alaptati la san.
Adevarul este ca abia acum 2-3 zile mi-au trecut ranile de la sani si am inceput sa il pun mai des sa suga (si la o ora), dar inainte il puneam la 3-4 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, eu m-am plans pana acum numai de burta, de copil nu ma plang, dar am un asociat la firma... oribil om. Tare ma seaca uneori. Asa ca acum sunt cu capsa pusa si imi vine sa-i fac cesiune de parti sociale si basta...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

messo eu am o vorba...kk amestecat miroase, asa ca sa faci bine si sa te desprinzi cat poti de repede de orice asociat, ai sa vezi dupa aceea ce bine iti va fi...

hai ca am si eu timp sa va citesc ca in sfarsit a adormit Erik. pana la urma am tot citit despre varsaturi dar nu am gasit nimic despre chestia maro care am vazut-o in voma.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

simkat..sa stii ca sunt destui dr idioti.Am umblat la sute si crede-ma ca stiu ce vorbesc.La carte scrie asa, ca e ABSOLUT NORMAL ca sa ia pe luna intre 500-si 1kg poate si mai mult.Asa ca eu nu vad de ce ar fi o ingrijorare, daca bebe ar lua doar 500.
Si adinush a patit-o, eu in locul ei nu ii dadeam nici un lapte praf.Plus ac dr ei nu i-a explicat ca laptele praf trebuie introdus treptat azi la o masa de doar 10ml, maine 15 etc..sa creasca treptat pana ajunge la cantitatea de la o masa normala, asta pt a nu se constipa bb.Prin asta mi-a demonstrat mie ca dr ei e buna de schimbat.

Atata timp cat copilul nu plange de foame , nu e deshidratat, nu e bolnav, ce rost are sa il infund cu lapte praf??

Nu va mai ghidati dupa cat ia altii copii, nu e un reper.Un copil poate lua 500 luna asta si 1kg jumate luna urmatoare sau iar 500.Si peste cateva luni sa fie mai slab un pic decat ceilalti ,iar peste alte cateva luni s a recupereze fantastic, la ceilalti sa auziti ca nu prea mai i-au in greutate si sa ajunga sa-i depaseasca.Asta de ex e cazul meu cu Ingrid.

repet important e ca ,copilul sa fie sanatos.

simkat, iti pot da un singur sfat, alapteaza-ti copilul in continuare, cand se implineste luna cantareste-l si vezi cat a luat per total.INainte de a face ceva mai vb cu un dr pediatru.Daca vrei iti dau un nr de telf al unei dr super, o gasesti la spt Emilia Irza, da-i o fuga pana acolo si o vede.

Eu sunt revoltata rau fetele, atatia dr dau niste sfaturi, gen nu mai alapta, ia antibiotice, baga lapte praf, baga suculete etc..lasa-ti mama si pe bebei sa se dezvolte in ritmul lor...ce rost are sa ii indopam aiurea..nu numai asta dar daca eu merg mai incet de ce sa-mi dea careva peste picioare sa merg mai repede, merg eu mai repede cand am chef.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

cristiana70 ce misto cu targul erotic , bine ca se inghesuie lumea , da ce la un baby expo
nu ar veni lumea ce voi nu aveti copii asta e buna , sa mor daca inteleg , pey dupa un targ
erotic ar trebui sa existe si de baby ca de' se apuca lumea de facut copii

anis multumim pentru listuta .........hehehe ai experinta , eu la primul bb zici ca sunt
cazuta in cap, nu ma gandem la asa ceva , la al doilea o sa stiu

messo hai ca esti tare sa mor , ti-ai gresit cariera fetita zau asa , desi nu ma indoiesc
ca esti buna in ceea ce faci , grafician daca am retinut bine, eu zic sa incerci sa castigi
ceva bani si din asta ca te pricepi .......m-ai spart

sraluca cunosc modelul o am si eu pe soacra-mea care e la fel tacataca ,de imi vine sa
imi iau campii , cat mai rezist, cat de curand ma infig in ea.........la fel si la noi
casa de nebuni nu alta dar noua ne lipseste catelul asta mi-ar mai trebui

gabi hai ca m-am enervat, pey nu se poate mai sa nu te aprecieze ptr. minunea care i-ai
daruit-o, nu te face ca ploua , stai de vorba cu el , ar trebui sa te sustina nu sa te
faca sa te simti complexata ce mama naibi, insa tu sa nu te lasi doborata , sa ai incredere
in tine, indiferent cum ai arata el ar trebui sa fie langa tine , aspectul fizic e prea putin
important ramai cu interiorul persoanei de langa tine peste ani si e mult mai important,
eu nu am fost niciodata slaba , si inchipuieti ca nici acum nu sunt si cu toate astea sotul meu
m-a apreciat intotdeauna ptr. omul din mine nu ptr. aspectul exterior......sper sa-si dea
seama ce minuni de fete are langa el si sa aprecieze la justa valoare

adinush nici in mine nu ar mai fi intrat mancarea daca ar fi plans Denis , si pe tine
si pe Ayleen...........hahaha ce botic frumos .......ne bagam la petit sa stii , chiar
daca suntem mai mici

shine ma inscriu i eu in grupul aiuritelor , eu in loc sa pun calciu in biberon la baiat
i l-am pus lui tati in cafea........adinush vad ca si tu tot in categoria
asta intri .........esti de coma ........salam eeeeeee

alinuk pup o margeluta si o mamik frumoasa ........super poze

sraluca dulcic foc si Bila al tau

messa astept cu nerabdare si drama ......eeeeeee vezi ce sursa de inspiratie e bestiutza ta

nadiutza deci si tu in grup , bine ca nu ai dat foc la casa

marybell si noi tot supo cu glicerina folosim altul nu stiu

catalina vezi tu ce cochil cuminte e Matei

Iulia-Antonia(Monu)
Emma-Ioana(Marinar)
Denis(Natydea)
Iulia-Maia(Mirandolina)
Maryam(diana74)

adela hai mey si tu cu sotul sa mor daca nu i-as bate nu alta ,
stai de vorba cu el ce mama masi nu apreciaza ce are langa el,
ma bucur ca macar cochilul e bine doar masa prea panicoasa ,
cat despre mamici eu zic sa mergi la ele si sa te bagi in
seama mai un sfat , mai o barfa e altceva, merge si asta
"te stiu de pe net si eu sunt forumista".....hihihi

liuda si eu la fel cu vergeturile de pe burta urate rau ce sa zic,
eu cu sani nu am probleme , ba m-as duce la micsorare daca s-ar putea
.........in privinta silicoanelor daca te face sa te simti mai bine da-i
bataie

anis buna si masca la ceva , fantezii zici eeeeeeee de bine

dinzo fiecare copil mananca si creste in ritmul lui , al meu manca 100 din primele zile ,
acum manca 135 si avem aproape 6 sapt. dar fiecare cu ritmul lui , el isi ia cat trebui
stai linistita .........afara eu una nu il infofolesc , depinde de vreme te orientezi
eu zic ca e bine cum faci

alinatxa chiar ma intrebam pe unde esti , ma bucur ca mai dai un semn , te descurci tu
ai sa vezi te obisnuiesti si singurica , cat despre vaccin am citit atat de mult ca acum
sunt intr-o ceata totala

fetele eu sunt o fericita ca tati al nostru e o minune , face de toate am mare baza in el
ii face lapte ii da de mancare il schimba , il leagana oricum noaptea e tura lui eeeeeee ce
spuneti

messa tu fata am mai spus ca ti-ai gresit cariera .........sa mor eu , de ras na

cristinutza eu ii dau debridat si baby drink intre mese , daca se intampla sa nu faca nici
asa folosim 1/3 supozitor glicerina si rezolvam , eu nu il las sa se chinuie nici o zi ,
mama lor de doctori cu dependenta lor , nu stiu cat dureaza da eu il ajut pana la 20 de
ani ce puii mei.......cat despre crema eu nu ii dau cu nimic deocamdata

stati un pic ca s-a trezit teroristu

Mony mami de Denis (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Monykk ieri seara i-am bagat pentru prima data supozitor si am gasit la urmatorul pampers o gramada de kk, asa ca am reusit pana la urma. acum insa sunt suparata ca mai devreme a vomat destul de rau si cu ceva maro prin voma

apropo vecinico! sper sa ne intalnim cat mai repede in parc. eu stau vis-a-vis de parcul plumbuita.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput