Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Patricia, sa stapaniti sanatosi masinutza! Multumim pt compliment.

Ixxi, sanatate multa bunicii tale. In ce zona cauti apt?

Bubu, frumoasa tunsoarea. Si eu abia astept sa ma tund, dupa nunta...

Fetelor, eu sunt franta... Am facut azi o mie de drumuri, ultimul dintre ele la sala . Am fost in Dragon, dar n-am cumparat decat costum lui Eric, o parte din cadoul pt fini - o lenjerie f. deosebita, pe care probabil o gaseam la pret dublu in Unirii si un set de pahare italienesti dragutze. In drum spre casa, am trecut prin Titan, si mi-am luat o rochie de seara de care sunt f. incantata, desi e simpla de tot (2 mil). In Dragon singura care mi-a si placut si aveau si nr meu era 4 mil, dar nu era prea comoda, pana la urma am renuntat... Erau rochii dragutze si la preturi mai mici, insa in multe standuri nu puteai proba... sau nu te puteai vedea. Am observat si eu preturile f. mari la hainute de bebe, si calitatea proasta la majoritatea.
Erau in schimb convenabile la pret, bicicletele, tricicletele, calutii-balansoar, leaganele.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, multumesc mult de complimente! Dupa cum v-am zis, eu sunt super incantata de tunsoare. Crinuta, asta era ideea mea, sa stea parul drept, eu il intind cu placa. Al meu e ondulat iar daca il fac din perie are volum de ma dau cu capul de tavan si nu-mi place. Cu bigudiuri sau cu ondulatorul e o idee, dar poate la vreo ocazie.
Fug, ca in we lucrez si ma scol la 5 dim

Mai intru maine seara sa mai citesc ce ati mai scris, va pup!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu inca nu-mi revin din oboseala din cauza saptamanii trecute.

Erica, sunt convinsa ca la tine gasesc cea mai buna mancare, dar acum ne trebuie la firma pentru joi, ca vin sefii mari si trebuie pregatit bufet suedez.
Am gasit o firma, si luni finalizam meniul.

Shobo, merci pentru sugestie, am sa retin numele firmei respective, ca nu stiu cand vom mai avea nevoie.

Bubu, daca faci parul direct cu placa, nu obtii acelasi efect ca atunci cand il faci cu peria intai si apoi il intinzi cu placa.
Asa se face si la coafor. Va sta tot drept ( asa cum iti doresti tu), dar va avea mai mult volum.

In rest ce sa mai zic, sunt atat de obosita incat vineri abia vorbeam, si nici sa ma relaxez nu pot, ca mereu apare ceva.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sunt f suparata,cris e bolnav.daca puteti,raspundeti mi si mie la//parintii intreaba//,ca nu mai am dispozitia necesara sa mai povestesc inca o data.multumesc mult!

Mergi la inceput