Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cine-mi recomanda si mie o firma buna de catering?
E urgent!

merci mult

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Kris, am vazut filmuletzele. E o dulcica Bia!

Mona, multumesc pt aprecieri si pt pontul cu programul. Irfan View am avut instalat mai demult, dar uitasem de el...

Mie nu mi-e clar cu cine seamana mai mult fie-mea. Cine-l vede pe sotzul meu, zice ca seamana mai bine cu el... Mi se pare ca de la mine are doar culorile (par, ten, ochi), iar de la ta-so formele; iar cu Eric e invers -culorile de la ta-so si formele de la mine.

Bestutza, . Am revazut si eu albumele voastre si ma minunez ce par mare poate avea Ilinca, e ca o papusa cu codite ...

Shobo, ma uimeste Codrin cu uleiul de peste. Eric abia il ia in capsule, iar Ruxi n-am reusit s-o determin sa-l ia (i-l mai pun in mancare uneori, dar daca se prinde e jaaaleeee )

Crinuta, la mine acasa e cea mai buna firma de catering... Eu nu te pot ajuta, sorry.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Simona, multumesc pt filmulete!

VErica, scuze, dar eu cand ti le-am pus pe mail, nu citisem pagina 19.

Va multumesc pt aprecieri. Sunt facute mai demult, dar o sa-mi fac timp si sa mai pun unele noi-noute. Cu poezii, de exemplu.

Mai zilele trecute Bia ma invata ea pe mine o poezie, poezie invatata de la matusa-bona. Ce ziceti? Mi-a venit si mie vremea . Am mare noroc cu dansa. O invata si cantecele, poezii dragutze, rugaciuni.

Cam atat despre noi.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Rici ce mai faceti voi?? Te-am vazut ca ai scris, poate dai un semn si aici.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara!
Eu sunt pasare de noapte saptamana asta, ajung acasa numai la 11...am reusit sa ma si pozez, nu va uitati la fatza mea obosita, doar la freza!

Bestutza, superbe pozele, ca sa nu mai zic de protagonisti! Seamana amandoi, au pometii si nasucurile la fel . Doamne, si ce grasunei, imi vine sa-i mananc! cate kg are Ilinca?
Mie nu mi-a dat si pe perioada alatarii, ai luat si tu uleiul de peste?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, e frumoasa tunsoarea, dar n-ar strica sa ii dai ceva volum prin perie (dupa ce il speli).
La mine functioneaza perfect Sunsilk pentru volum ( sampon, balsam+ crema pt.volum), mai precis e singurul sampon la care intr-adevar se vede ca face ceva.
Dupa ce m-am spalat ma " foenez" si ma coafez cu peria mare.
Rezultatul este exact ca la coafor.
Daca n-ai timp poti pune cateva bigudiuri.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Neatza!

bubu sa/ti fie de bine, iti sta foarte bine.

erica ai niste copii minunati, atat de frumosi (si ce seamana!!!!!) si de tandrii unul cu celalat.....mai ca/mi vine si mie sa mai fac unul.....dar crisa (chitina micaena capacean ) imi spune ca "nu tebe bebe mic, chisa e bebe".

Eu sunt putin cam data peste cap, bunica mea a suferit o operatie la coloana si acum necesita ingrijire permanenta, iar noi a trebuit sa ne mutam cu ea, ca mama sa poata avea grija si de ea si de fata. eu imi caut un ap in zona parintilor, dar nu reusesc sa gasesc nimic care sa merite banii. sunt tare amarata pe aceasta tema......

Crisa vorbeste foarte mult si destul de corect, stie 8 poezii si 5 cantece, fredoneaza cantecele, asculta cu placere muzica clasica, inumara pana la 10, stie culorile si mananca singura. Pambi nu il pun decat noaptea iar afara iesim fara.
Ma terorizeaza in fiecare seara cu baia......trebuie sa/i umplu cadita si sa se joace cu galetusa si formele cala nisip......20 de minute si o apuca urlatul la iesire.....
De suzeta nu am scapat, nu adoarme fara ea, dar in somn o scoate singura......
A devenit plangacioasa si cum nu poate ceva sau vrea un obiect incape sa bazaie.....dar nu asa oricum, ci cu lacrimi......

Fug la treaba acum, o zi buna si un we minunat!

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, e foarte frumoasa tunsoarea si in tendinte si iti vine f bine.

Ixxi, recuperare usoara bunicii.
ma bucur, daca pot spune asa, ca rebecca nu e singura plingacioasaeu cred ca la virsta asta vor sa ne testeze cit te repede cedam in fata lor.

am vazut si eu filmulete cu Bia, frumuseii ericai, ai bestutei. foarte frumoase.
acum sintem si noi in faza de masini, dupa ce a invatat ca are "leno chio" acum recunoaste marca renault cred, ca mi-a zis "leno, leno"! cind a vazut la tv in relame sau pe strada, si acum avem o noua preocupare, cind trecem pe linga o masina ma intreaba 'si ata?"

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bubu sa-ti fie de bine cu noua tunsoarea!

Beatrice, sanatate bunicii! Sa-ti ajute Cel de Sus sa gasesti ap.! Felicitati Crisei in tot ceea ce stie sa faca.

Patri, sa stapaniti sanatosi si iubiti, noua masina! Sucuze, mi-a scapat.

Dragele mele, dupa cum stiti, fiecare copil e pasionat de altceva, prinde diferit. Noi stim culorile mai sofisticate, gen vernil, lila, turcoaz, de ex.Ii place cum suna, probabil.

Aseara i-am cumparat Biancai rochita de nasicutza, e tot rosie cu ceva alb.

Si astazi, am fost cu sotul in europa, niro, dragon, si ne-am luat costunme si hainutze finutzei. Eu mi-am luat un costum din tafta f dragutz, la 900.000. O sa fac o pozica deseara, si v-o pun , si sotul un costum, camasa, cravata.

Vai cat de scumpe sunt hainutele pt bb mici, nou-nascuti!
Mai fetelor , niste botosei din panzica, dantelati pt botez, 27.5 ron? mi s-a parut enorm. Si am gasit in alta parte o bijutetie cu 12 ron. Pana la urma i-am luat o casetuta cu rochita, superba si inca cateva peise, 45 ron. Scumpa si aceasta. M-am cam grabit, si dupa aceea am vazut lucruri mai diversificate si frumoase.

Scuze, daca v-am plictisit cu cumparaturile mele.

V.Erica, iti recomand sa mergi la cumparaturi in dragon, sunt la toalete de nunta, superbe! Poate reusesti sa ajungi de dimineata, ora 7, si daca ar fii si in timpul saptamanaii, ar fi si mai bine.

o zi buna!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna tuturor,

Patricia, felicitari pt masina! sa o stapaniti sanatosi!

si eu sunt tare bucuroasa ca ia uleiul de peste si am zis, i-l dau mai ales pt ca el nu papa peste acum in ac perioada, sper ca mai incolo sa pape. si dupa cate scrie pe prospect ca este de benefic organismului inclusiv ca le dezvolta pe la creierash am zis ca-i dau mai mult timp. Bubu, si eu am luat in sarcina, mi-a zis Tutunaru ca el da acest ulei de peste gravidelor, ca e f bun insa nu mi-a zis ca si in alaptare sa-l iau si n-am luat desi am alaptat peste 1 an. poate data viitoare .
in general si Codrin papa destul de bine si sper ca dc cumva chiar ii face pofta de papa mai multa nu va ajunge un gras din cauza uleiului de peste. dupa ce l-am cumparat am citit ca face si pofta de papa mai mare. sa-ti fie de bine cu noul look!

ixxi, saraca mama ta cat de greu sa-i fie cu un om in varsta si cu un copil mic.. sa reuseasca! recuperare rapida bunicii!

crinuta, am avut atatea experiente proaste cu firmele de catering.......... ca nu mai gasim niciuna ok. de obicei sunt lapte si miere la inceput si apoi usor usor ori micsoreaz aportiile tare ori cresc preturile pe nesimtite aiurea ori isi bat joc de haleala si n-o mai prepara ca la inceput. cam TOATE sunt super pt 1-2 luni la inceput, apoi........ Poti incerca Dream Team Catering, de la astia mai papam noi aici la birou insa clar se vad rateuri dupa ceva luni de cand am inceput..

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput