Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 26
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Raportez...azi am implinit 34 de saptamani si mai am 4 pana la nastere...
Viu inca 2 la servici!...:))))
Am noroc ca stau aproape asa ca ma rostogolesc in fiecare dimineata spre servici destul de usor. Mai nasol e cand ma duc acasa...Ne mutaram de la etajul 1 la etajul 3 si de fiecare data cand deschid usa la apartament ii zic lui John cu rasuflarea taiata...."mai explica-mi o data de ce ne-am mutat noi!?!"
As veni pan' la nascare, sa ma duca la spital cu laptopul de gat...dar am 2 saptamani de concediu rramase de anul trecut si zisei sa stau si eu acasa un pic, ca o sa-mi mai mult drumul pana la servici decat statul efectiv in laborator
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Ar trebui sa-ti pregatesti doua bagaje pentru spital,unul acasa si unul la laborator

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Aaa...apropo de eliberat de domnisorici...
Aseara faceam planu' "Auzi, cine ii face baie lu' samburica in prima saptamana, ca mie cu cezariana o sa-mi fie greu sa ma aplec si ca sa vina var'mea din oras in fiecare seara ar trebui sa-si ia concediu?!"
(la noi se lucreaza la soseaua care face legatura cu orasul si drumul e un chin...)
La care John foarte sigur pe el..."pai io ce treaba am!?"
Asa ca am ajutor de nadejde...:))
Parca o vaz pe Maria urland ca vrea si ea in caditza la bebe...o sa avem circoteca la greu! ![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Bravos pentru John !! Si multe
de la mine pentru taticul exemplar care este !!
Iar Mariuca ... numa sa nu vrea ea sa ii faca baie lui bebe !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Stii Cristal, eu sper sa ai timp sa intri sa ne povestesti despre ce cuminte e junioara ![]()

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
Andries spune:
Deci... scrieti nu gluma!!
Despre gradi, Victor si mareata buba: am depistat cum a facut-o, la gradi, masutele lor de copii au canturi de plastic pe margine, dar NU si pe lemnele de sub blat (sunt niste bucati de lemn care fixeaza picioarele unul de altul si sustin si blatul mesei). Ei bine, nu s-au gandit ca si alea sunt un pericol pentru copii. Au facut " tunel" din mese si Victor a luat cu nadejde o masa in cap si i-a crapat pielea. Fiind agitat de joc nici nu a mai plans, nu l-a observat nimeni si uite asa..am vazut eu ditamai buba si coaja la spalat.
Azi am fost cu Victor la doctor. Tot la gradi, au iesit in parc, batea vantul, i-a intrat praf si nisip in ochi, s-a frecat la ochi si acum are conjunctivita. Foarte frumos. Are si 93 cm si 13,5 kg. Si mai are si " rosu in gat" dar nu ii dau antibiotic. Treb sa ii dau Sana Sol sau pikovit (oricum ii dadeam).
ei si ala mic...am fost marti la eco si am un bb de 7 saptamani cu batai cardiace, mugurasi de membre, cocotat in fundul uterului ca un destept ce este... si evident imi da greturi gretoase.
Sanatate puilor bolnaviori!!
Andries
alice2004 spune:
Eeeee, Andries, felicitari pentru vestile bune despre simburel !!
Sa creasca mare si sanatos si sa vina cu bine pe lume !!
Si bine ca s-a descoperit ce si cum si cu buba lui Victoras !! Pupici multi si sa treaca ochisorii !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Andries - pupam simburiciul ! Si buba lui Victor ! 

Mitzu - mereti la concert ? ![]()
Io n am kef de nimikaaa, vreau we, vreau in parc 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria