Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 25
diana21 spune:
Neata, fetelor!
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
roller025 spune:
Neatza. Va multu de urari. Noi ne pregatim de plecat la doctor. Desi Vic nu se plange eu cred ca il jeneaza rau gatul pentru ca de ieri e in greva foamei. Si ii e foame, ca se plange ca il doare burtica. Si raspunsul la "trebuie sa mancam" e: "beau apa si trece" 
Va spun ce si cum mai pe seara. Dupa doc, aduc copilu acasa si ma'c la baby expo. cre'ca's sadica....
Lia, dear, eu cred ca faci prea mult caz de nimic. Deaa e sanatoasa? Ia in greutate? Da vreun semn de boala? Atunci care e problema? Eu sunt o replica vie a fetei tale: am fost mofturoasa non-stop: nu mancam - s-a chinuit mama cu mine sa ma faca sa sug pana a renuntat. Apoi nu am vrut bibesau suzeta si laptele l-am mancat de la 4 luni numa cu linguritza. si numa cateva inghitituri sa nu ma ingras, cumva. Mai tarziu imi pove tata cum alerga cu mancarea dupa mine prin toata casa. Am fost intotdeauna subponderala si considerata mai mica de varsta, dar, spre deosebire de fratemiu care a fost copil in norme de greutate si program de masa, nu m-am imbolnavit des. Ca atare, bucura-te ca nu-i mai rau. Iar despre familie, pot sa-ti spun, cu mana pe inima, ca un ajutor intotdeauna conteaza. Chit ca doar da cu aspiratorul sau face piata sau orice altceva. Sigur e un lucru: NU VA FACE NICIODATA CA TINE! Ca urmare, e bine ca te ajuta. Iar sotul... ultima mare cearta cu al meu a fost sapt trecuta de la birou. 2 zil nu a dat nici un semn de viata si cand l-am sunat intr-o problema care il privea m-a intrebat senin ce face copilul. Raspunsul a fost simplu: daca te intereseaza, da un telefon si afla. acum n-am timp de povesti. si gata. E foarte clar pentru mine: atata timp cat suntem 2 trebuie sa ne comportam ca doi, nu ca stapan - sluga, pentru ca nici unul dintre noi nu e mai "tare" decat celalalt.
Scuze ca m-a- intins, dar trebuie sa intelegi ca si tu ai o iata, ca cei doi copii sunt si ai lui si ca are si el 2 maini, picioare si alte kestii care il pot face sa performeze si la domiciliu.
Asta de la o mama care munceste 10 ore la servici, cu un sot care nu e 5 zile din 7 acasa si care vrea cu orice pret sa isi tina familia.
Gata, am plecat. Revin pe seara.
mitzura spune:
Neata!
Lia, toata lumea fuge de spital, tu vrei sa o internezi...daca n-ar fi pericolul infectiilor intraspitalicesti, dar cu spitalele noastre...Eu mi-as face probleme daca ar lua mai putin de 500, ar arata rau (deshidratata), fara pofta de joaca, etc. Copiii astia mici nu cunosc toate schemele noastre de hranire si cat ar trebui sa pape la o masa, ei mananca atat cat le trebuie. Daca ea se satura doar cu atat si 400 ml de lapte ii satisface nevoile ei in perioada asta, eu zic ca ar trebui sa fie ok pentru tine. In plus, un copil care ia antibiotic are mai putina pofta de mancare. Eu zic ca isi va reveni cu timpul. Si sa-ti mai spun o kestie, daca o fortezi sa pape, asta va pune bazele unui lung razboi al mancarii de acum incolo. Ea se va incapatana tot mai tare sa refuze, tu tot mai tare sa o hranesti. Ori masa trebuie sa fie o placere si un motiv de bucurie.
Nici Tudor nu cred ca e chiar ok. Iar se plange de durere de burtica, dimineata si seara. In rest e vioi si papa multumitor, dar nu stiu ce e cu durerea asta de burta. Oare poate fi in continuare de la giardia, in conditiile in care am terminat tratamentul cu Zentel acum 2 saptamani? E si constipat de vreo doua zile. Dar eu nu tin minte sa ma fi durut burta cand eram constipata.
Alta problema acu: fetele din Bucuresti, daca aflati cumva unde se vand bilete la concertul cu George Michael din mai, dati-mi si mie de stire. Am nevoie de doua bilete.
alice2004 spune:
Mitz, uite ce scrie la gazeta despre concertul cu pricina - biletele vor putea fi cumparate exclusiv din reteaua magazinelor Diverta si on-line la adresa pe care ti-o scriu in PM, ca nu stiu daca nu e reclama sau altceva !
Pupici la burtica lui Tudor !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Da, Mitzule, gazeta este ziarul compact, care se distribuie gratuit la intrarea in metrou - eu vin cu masina la birou, dar am o colega care in fiece dimineata imi aduce publicatia susmentionata ... mai citesc si eu una-alta despre viata mondena, cind imi beau ceaiul matinal !!
Probabil ca vor pune cit de curind in vinzare biletele, sper sa mearga linkul cu pricina si sa reusesti sa achizitionezi beletele !! 
Editez - daca vrei scriu si preturile : 280 lei vip, 180 lei tribuna II, 150 lei pe teren in fata scenei, 130 tribuna I, 120 lei peluza si 90 lei pe teren, in spate (concertul cred ca stii ca o sa fie pe stadionul "Lia Manoliu").
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
diana21 spune:
Lia, lasa fata in pace cu mancarea! Asculta-ma bine, daca vrei, ca eu am patit exact asa cu Ianca. Ea nu manca, eu insistam, plangeam, ma enervam, ma resemnam, apoi o luam de la capat. Eram prea rigida si fixista cu mesele si mai ales cu cantitatile! Daca nu bea cat trebuia, innebuneam! Faceam o tragedie pt. 30 de ml nebauti! A luat exact 500 g in prima luna si 600 in urmatoarle doua, in conditiile in care copiii prietenelor mele luau dublu! Cel mai mult a luat 700 de grame intr-o luna, dar a avut si trei luni in care a luatr 50 de grame, dupa un an. Ianca a fost mereu sub grafic, desi nu pare slaba, chiar si acum are doar 12.300 g. Abia de vreo juma de an o las in pace, mananca, nu mananca, treaba ei! Nu ma mai stresez si a inceput sa pape, bineinteles doat cateva chestii, dar e super si asa! Ii dau in manuta si ma intorc cu spatele, im facd e lucru. Ieri a papat singura asa trei paneuri de pui si banana. La supica o ajut, dar o las si cu juma de castronel, nu-mi mai pasa. Si ia bine in greutate, culmea! Bine, e posibil ca shimbarile astea sa fie mai mult de la intoleranta la lactoza descoperita, dar...
Lasa ml, nu-i mai masura asa! Lasa si orele, fii vesela in preajma ei si relaxata cu manacrea! Copiii nu mor de foame daca au macare la dispozitie, crede-ma!
Nu cred ca are ceva grav, sincer iti spun! Cred ca esti foarte obosita si deprimata, de aici se trage totul. Daca ar fi bolnava ai vedea! E somnolenta, palida, maraita, trasa la fata??? Daca nu, crede/ma, nu are nimic grav. Poate ar fi bine sa incerci sa-i dai lapticul cu lingurita! Ai incercat? Poate nu ii plac tetinele, cine stie...Nu stiu ce sa-ti mai zic,a s vrea mult sa te ajut cumva, dar tu trebuie sa fii relaxata!
Iti mai spun ceva important. Nu o sa reusesesti absolut nimic daca insisti! Nu va papa niciodata cu pofta in coditiile in care tu ii masori mesele in grame si ore. Singura sansa e sa ii dai credit, papa cand ii este foame si se satura cu exact cat mananca.
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/
cristalina spune:
Neata!...pe la pranz...:)
Dom'le, pe mine vaz ca ma apuca tomnai acu' chefu' de munca. De azi dimineata ma agit prin laborator...
Cred ca mi se trage de la faptul ca nu reusesc sa dorm noaptea, ma dor toate oasele (nici nu-mi inchipuiam ca am atatea....
]
Dana, sanatate lui Vicu!
Gabriela...frumos...:)))
Lio, ia-o usor ca pe urma tu tragi...La ce greve a bagat Maria daca ma incrancenam asa ma aruncam de la fereastra! Sanatate maxima...noua asistenta ne-a zis sa o las in porcii ei ca daca da in anorexie comportamentala pe urma nu mai rezolvam problema.
Drept e ca Maria a aratat intotdeauna tare bine si a luat bine in greutate!
Insa a avut o saptamana (cand ma apucasera nervii sis tateam pe ea toata ziua cu biberoanele ) cand nu a vrut sa bea nici apa. Urla de sete noaptea si scuipa biberonul!!! Trebuie sa o iei incet ca altfel dati in alte alea...
Mitzu, sanatate si voua!
Vad ca va pregatiti de Pasti, incepti sa facetzi repetitii la torturi si prajituri...sa va ganditi si la mine cand mancati ca io nu pun mana sa fac nimic...(daca le fac io le mananc si ma umflu iar...
)
Azi dimineata i-am dat o jucarie Mariei si mi-a zis "panc iu sou maci" (thank you so much)....e super haioasa. Asa a reusit taica-su s-o ierte de toate pacatele, ca incepu sa urle de la 5 "mamii, sa cuce mamiii!" din juma in juma de ora...Pe la 6.30 nu am mai rabdat si m-am dus la ea in camera ca sa o fac sa taca. Era John zombi, mi-a multumit cu lacrimi in coltul okilor...:)))
Hai ca ma duc sa va mai citesc...O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Cristalinaaa, [
!!
Toxma eram cu degetul pe "send", scrisesem un mesaj in care intrebam pe unde sinteti ... spor la munci va doresc atunci !!
Botoshica e senzationala cu "pank iu sou maci" !! ![]()
Ce mai poti sa zici dupa o asemenea replika ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
carmenp spune:
cristal, cool botosica:D brei da` tu cit mai vii la scirbici? ca mai ai putin....
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
cristalina spune:
Raportez...azi am implinit 34 de saptamani si mai am 4 pana la nastere...
Viu inca 2 la servici!...:))))
Am noroc ca stau aproape asa ca ma rostogolesc in fiecare dimineata spre servici destul de usor. Mai nasol e cand ma duc acasa...Ne mutaram de la etajul 1 la etajul 3 si de fiecare data cand deschid usa la apartament ii zic lui John cu rasuflarea taiata...."mai explica-mi o data de ce ne-am mutat noi!?!"![]()
As veni pan' la nascare, sa ma duca la spital cu laptopul de gat
...dar am 2 saptamani de concediu rramase de anul trecut si zisei sa stau si eu acasa un pic, ca o sa-mi mai mult drumul pana la servici decat statul efectiv in laborator ![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi