Piticlonti de iulie-august 2004 (215)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, e ziua lui Cosmin in 31 mai, chiar in ziua concertului, si de mult ma gandesc la un cadou de genul asta. Iar George Michael ne place la amandoi. Ma tot gandesc insa ca e o adevarat aventura sa las amandoi copiii acasa si sa plecam doar noi, chiar si pentru o noapte. Insa, atunci Mara va avea 6 luni jumate, n-o s-o mai alaptez asa des (ca asta ar fi cea mai mare problema), si o sa convoc amandoua bunicile. Iar Tudor va face crize, stiu de acum, dar trebuie sa mai facem si cat o chestie din asta pentru sufletul nostru ...Asa ca imi tot fac curaj si cred ca pana la urma cumpar bilete, si daca chiar va fi sa nu putem merge, gasesc eu la cine sa le dau atunci. Sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, Mitzule, ma gindeam eu ca biletele sint pentru voi doi, dar nu am indraznit sa intreb !! E o idee super de cadou pentru sotul tau, eu iti doresc sa reusesti !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Alice, ! Deocamdata e doar ideea. Imi mai trebuie curaj (sa las copiii) si un dram de noroc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal de coma Maria...pank you veri maci . iar de John....e baiat de gasca, ce mai! transmite-i ca poa' sa intre si el pe la noi, ca-l recunoastem a fi de-al nostru
Andries felicitari pentru samburelul cocotat bine in uter. acolo sa ramana cuminte inca 33 de saptamani. i-a mai trecut buba lui Victor?
aici ploua, e urat, inegurat...vreme de nani. eu ma duc acasa ca am la treabaaa....bleacks.
Mitzu super cadou! si precis se vor descurca bunicile cu cei doi nepotei, e doar o noapte!
maine iar sunt la training asa ca ne auzim de abia luni, ca in week end slabe sanse sa am timp de intrat.
pupicei tuturor si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by roberta04

ANDRIES, deci au iesit din culpa educatoarele??
Pupici samburelului mic!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

da, au cam iesit...cine se uita non stop la pitici? mai ales daca nu plang, si Victor nu plange daca e din vina lui...oricum, bine ca nu a fost dintr-o bataie intre copii.

multumesc de incurajari, AMR 30s ca la 37 - 38 fac cezariana, nu mai nasc eu pe jos nici impuscata!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitz, iti doresc din suflet sa reusesti !! Stiu cum vine treaba cu lasatul copilului cu altcineva, ca tocma ce ma plingeam si eu de povestea aceasta, dar mai cred ca si eu daca m-as mobiliza oleaca, as reusi sa il las pe Andrei o seara cu mama si sa imi petrec aniversarea sotului la un concert asa fain !! Si mai banuiesc ca bunicile lui Tudor nu seamana defel cu maica-mea, so ... GO FOR IT !! Pupici multi !!
Gata, si io plec acasica, va doresc o dupaamiaza linistita si sa ne auzim cu bine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - suuuper, sa nu cumva sa nu plecati ! Bunicile vor face fatza copiilor ! Ce faaain !
Rox - spor la munci si we fain (vii cu tortu`, da ?)

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MITZU, o iesire din asta ne incarca bateriile pentru 6 luni cel putin, asa ca facem galerie!!!
Am uitat sa va povestesc ca sambata, dupa ce m-am plans ca am racit si eu si Matei, am descoperit ca de fapt era o reactie alergica la mirosul mobilierului nou , asa ca seara am plecat in gasca la ziua unui prieten (tatal Patriciei, prietena lui Matei).
Si chiar daca era ziua unui adult, s-a dovedit o mare distractie pentru copii (erau 5, de toate varstele), azi am primit si cateva poze, va poftesc sa vedeti "vedetele":
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762383120055/photo/294928804290633109/25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Am revenit...
Mitzu, de coma Botoshica! Englezoaica sadea! Abia astept povesti la dublu! Iar despre nastere, iti urez sa ai parte de concediul visat! Pe bune!
Andries, felicitari pentru bobitza! Sa fie sanatos!
Robi, multa distractie in poze!

Venit de la doc. Din nou gat iritat, cu puroi. Din fericire plamanii nu mai "canta". Am primit iar antibiotic, de data asta Klacid (am trecut de cefalexina si de augmentin bis). Combinam cu paxeladine si cu salbutamol. Am avut si conjuctivita, care s-a rezolvat intre timp, dar trebuie sa ii protejez okii in continuare. Si in plus trecem pe regim alimentar usor, pentru ca indigestia de duminica se rezolva cam incet. Asa ca, medicam iar. L-as tine o saptamana acasa dar capiaza toata lumea. Inca ma mai gandesc.
Am fost la baby expo. Ca de obicei, multe lucruri, diverse, reduceri mai deloc (cateva pe ici, pe colo). Am luat carticele, o masinutza si cateva repere pentru jucarii. Ma gandesc de pe acum ce sa-i iau lui Vic de ziua lui... As vrea ceva cu trenul Thomas, ca e innebunit dupa el sau ceva mai educativ, da' inca n-am gasit ceva sa ma dea pe spate.

O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dana-roller- sanatate Vicului- auzi, eu tot vroiam sa zic, incearca un remediu homeopat mai ales la varsta lui e indicat. Daca Andreea mea ar avea 2 ani as merge pe homeopatie paralel cu tratamentul cu antibiotice o vreme, apoi cand homeopatele isi vor fi intrat in functie si imunitatea va fi crescut, as ramane pe homeopate. Si asa ma bate gandul sa incerc de pe acum si remedii homeopate.
SI INCA O CHESTIE: please, mama ta mai e saraca cu nervii la locul lor daca a fost nevoita sa-ti dea laptele cu lingurita de la 4 luni? pe bune, chiar asa ai crescut tu? band laptele din lingurita? God!!!

Mergi la inceput