Copiluti de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani!
Patricia de Fran
Patrick de Newmami
Patrick de Florentina
Sa cresteti mari si frumosi iar numele sa va aduca prosperitate, sanatate, bucurii si sa va faceti parintii cei mai fericiti parinti de pe pamant.
Uite cate unul pt fiecare

Olga

I'm a sailor peg
And I lost my leg
I climbed up the topsails
I lost my leg
I'm shipping up to Boston
I'm shipping off
To find my wooden leg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Ups, am facut un dus mai lung si mi-am dat seama ca am uitat de fulguletul de nea al Florentinei... La Multi Ani pui mic, sa cresti mare, sanatos si cuminte
Multumim si noi de urari, va pupam si fugim la somnic

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

babygirl: multumesc pentru complimente.Prin decembrie cand ma tot uitam la filmulete cu Ema cand tipa prin sufragerie si alex era tare incantat.Inca am si pus filmul in album(nu cel din cont comun) celalalt care il aveam inainte si am interbat daca isi recunoaste cineva fata ca filmam si ecranul de la computer, dar nu cred ca a avut vizionari.

Este fantastic cum ii recunoaste Ema pe toti.Dar cel mai tare a fost cu Alexia, si Ema a zis Aki pai rad de nu mai pot ca daca il pui pe Alex sa repete numele lui zice " Akis".Misto, vad ca si alti copii zic la fel.
El nu stie sa raspunda daca il intebi cum il cheama, nici pe mama lui nu stie desi zice Oana prin casa daca il pui.Nu stiu ce sa zic, nu face in corelatii sau imi dau si eu cu parerea, dar habar nu am.

...da stau acasa , avem afacerea noastra aici(e la inceput) si fac contabilitatea, raspund la telefoane,etc.. desi cate o data tanjesc la un serviciu normal(dar aici idealul e sa fi propriu sef...zic ei).
Oricum...sincer iti zic ca nu prea imi placeau copii inainte sa il am pe Alex si cand eram gravida ziceam ca 6 luni stau cu el si ma intorc la munca.Ei uite ca au trecut 2 ani....si cand ma gandesc ca trebuie sa il las cu straini imi vine sa plang asa de bleaga m-am facut.Dar plang nu asa...si mi se rupe inima sa il las, dar va fi necesar.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

...m-am exprimat gresit cu filmul.
Am vrut s zic ca l-am filmat pe alex care se uita la Ema cum tzipa si am pus filmul meu la vizionat.Asa domnule ca nu ma mai fac inteleasa.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor nu vreau s-o intarc, dar daca ma omoara ca nu maninca si vrea doar sa suga, n-am incotro. Deocamdata, vad ca a priceput mesajul, ca eram suparata pe ea, iar in seara asta a papat tot, ba a mai si cerut. Deci, supararea mea a dat rezultate

Florentina baga poze cu bretonul Mayei

Elisor si motata mea a intrat la spart cescute de cafea, dar e vina mea, ca ii puneam in ele suc de portocale, asa ca beea foarte incintata iar la sfirsit scapa cescuta si praful s-a ales de vreo citeva pina acum.
Astept cu interes sa vedem cind ajung banii de la tipa cu scaunelul, ca mie mi-a trimis cineva pe 15 decembrie o felicitare pentru sarbatorile de Craciun si a ajuns pe la jumatatea lui februarie

Teddy sa saluti Romania din partea mea. Ai vazut ca ti-am scris un site unde gasesti retete italiane ?

Nelia la mine suge de trei ori pe zi, ar vrea si de mai multe... dar... nu-i dau. E asa scumpa cind o vad cum se joaca cu amindoua, le mingiie, mai incearca cite un dinte sa vada daca tip sau nu, ufff , nu stiu cit o sa plinga ea, dar eu sigur o sa pling cel mai mult .

Monu petrecere frumoasa miine.

Laura bine-ai revenit.

Adina am vazut domnisoara pe wc. Bravo, da-mi si mie reteta, ca la acest capitol cred ca o sa fim ultimele. Si ce frumos, Ema cu chilotei, noi tot cu pampers .

Miki eu bucataria o las la sfirsitul curateniei, ca daca o fac prima, dupa citeva zile nu se mai cunoaste nimic din munca mea.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Cred ca sunt singura matinala...pana la ora asta am si intins o masina de rufe...si ma lupt cu o cana de cafea...nu stiu de ce dar in we nu are acelasi gust perfect ca la servici...

Am vizionat filmulete si poze... m-au napadit si nostalgiile si a trebuit a plec de la calculator ca-mi venea sa plang gandindu-ma ca au trecut deja 2 ani...pentru mine este atat de mult pentru ca nu am simtit acesti doi ani...cineva imi spunea ca daca nu esti prezent 100% in toate activitatile nu-ti dai seama cand trece timpul...poate asa este...

Fran drum bun si timp frumos ca de distrat sigur o sa o faceti...

Monu o zi linistita voua, un botez reusit ...sa va traiasca mica crestina ...

Adina las ca nu esti singura care nu pastreaza chitante...pe chestia asta am platit de doua ori impozitul intr-un an...

Flori am senzatia ca aici pe forum ar fi camp de batalie in loc de o cafenea unde sa ne simti bine cu fetele la o cafea...daca aciditatea sarcasmul si virulenta ar aduce profituri as mai intelege, dar asa la modul gratuit nu-i vad rostul...nu lepune la suflet ... stai acolo unde si cu cine te simti bine...

Gabitza du-i si de la mine mamei tale un manunchi de sanatate cand te duci azi la ea...

Bolgiumiki repede te-ai apucat de curatenie...

Daniela,Nelia incerc sa caut ceva similiar alaptatului ca sa-mi dau seamna ce dureros va fi pentru voi sa eliminati acest moment din viatza voastra...e o experienta care am trait-o prea putin timp ...

Onixone ma uit la chipul tau si incerc sa-mi dau seama de unde te cunosc... imi pare tare tare cunoscuta...

VAd ca mi-am iesit din mana...nu mai am antrenament la scris

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani Patricia (Fran,) Patrick (Anca), Patrick (Florentina) !
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, destepti!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu petrecere frumoasa cu botezul! Sa va traiasca mica crestina!

Revin mai incolo

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

loreen: aproape 30de ani am locuit pe soveja aproape de galeriile soveja.Am facut liceul Economic, si facultatea 1/2 in bucuresti, 1/2 in CT. NU stiu ce sa spun, daca stai in tomis 3 e posibil sa ne fi vazut pe strada.In 2005 am fost in rom pt cateva luni si mergea des la fantana de la Dacia,...cine stie...(bine asta in cazul inca re stai in zona)

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

monupetrecere frumoasa !

Vreau sa ridic o problema si anume(mai ales pt mamicile care stau acasa):
Cand suntenti voi nervoase?Pt ca am observat o chestii, fiind acasa toata ziua cu Alex nu pot fi nervoasa ca deh...vorba aia.Trebuie sa ai nervi de otel si sa fi placuta copilului.Poate nu ma exprim bine dar si nervozitatea ca si bucuria, supararea e o stare emotionala care terbuie exprimata din cand in cand.si ma trezesc cate o data farta motiv de cele mai multe ori sa fiu nervoasa pe sotz.Fara nici un motiv aparent dar tebuie sa fiu. Pica pe el pt ca nu am pe altcineva pe cine sa fiu nervoasa.Sef nu am ca sa zic ca il mai injur pe el(ca de obicei asa se intampla iti injuri seful), copilul tebuie crescut fara tzipete si scandaluri ceea ce mi se pare normal, dar cate o data imi vine sa urlu numai cred ca asa de descarcare desi nu sunt o persoana violenta niciodata nu mi-au placut certurile si cand am vreo disputa cu sotul si alea sunt pasnice.Deci....cand va exprimati furia?CAci sunt sigura ca nu sunt numai eu in chestia asta.Si daca sunt inseamna ca sunt dusa cu capul rau de tot.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput