Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
Androix spune:
quote:
Originally posted by elisor
Fetelor va intreb/va cer parerea: m-a contactat o mamica pentru scaunelul de masina. Mno, la foc automat l-am spalat, uscat si vinerea trecuta l-am expediat. Luni trebuia sa-l primeasca si am intrebat-o daca i-a sosit, mi-a raspuns dupa 3 zile ca l-a primit dar n-a avut timp sa-mi raspunda. Nimic despre bani.
Acum ma gandesc ca daca coletul i-a ajuns in 3 zile banii au vreo jena de fac atata sau nici nu i-o fi pus de n-a pomenit nimic de ei.
Stau in dubii s-o intreb de bani sau sa mai astept cateva zile? Parca mi-e jena s-o-ntreb direct, dac-o cunosteam nu era nici o problema.
Eli cu Andreas (17.08.1998)Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Esti nebuna? In gluma zic, sa nu te superi pi mini
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
nelia spune:
Aici sint iar -12 grade si a anuntat ca va ninge!!!
Si tocmai ce ne obisnuisem cu 0-5 grade si cu ploaia!!! E clar, aici nu mai vine primavara!
Adina, parerea mea este ca nu e aproape nimic de supercalitate in Ikea, totul e facut ca sa ia ochii. Dar mi se pare normal sa fie asa, pentru ca e un magazin deschis pentru o anumita parte a paturii medii, si nu chiar cea de jos, deci de la mijlocul mijlocului in sus (aici!)
Si cum eu sint in partea de jos a paturii medii (sper!) iti dai seama ca ma incinta acest magazin de nu mai pot... daca ma intrebi unde vreau sa casc ochii intr-o zi cu ploaie, aleg ori Ikea, ori L'Aubeinarie (haine pentru toata familia). Deci sa nu intelegeti ca nu-mi place Ikea, dimpotriva, as putea sa spun ca sint fan. Doar ca atunci cind am vrut sa ne luam mobila mare, am fost dezamagiti cind am luat-o la verificat, ne-a surprins proasta calitate. Si discutind si cu prietenii, am ajuns la concluzia ca apar probleme la mobila de la ei pe parcurs. Acum, depinde si unde e facuta.
Beatrice are dreptate, la ei poate e mai de calitate, pentru ca e mai aproape de sursa. Dar mobila din Ikea din Montreal si imprejurimi e facuta in China! No coments! Nu stiu unde va fi facuta cea din Romania, poate vine direct din Suedia... desi ma indoiesc. Un prieten de-al meu imi arata cum se prezinta dupa 5 ani un dulap facut in Germania, din lemn masiv si unul luat din Ikea! Nu cred ca trebuie sa mai dau detalii, e clar ca cel facut in Germania era ca nou, iar cel luat din Ikea si facut in China suferise cel putin 5 operatiuni de reparare. Mobila din lemn prezinta probleme, ca plasticul il prelucreaza tare bine si solid, zic eu.
Dar, daca nu ai alta solutie pentru lucrurile marunte, pentru chestii de decor, brizbrizuri... cred ca te poti aranja cu Ikea. Au niste lucrusoare atit de dragute si tineresti si colorate (si folosesc mult culorile pe care le-am admirat in apartamentul actual)... eu as lua jumate de magazin de fiecare data.
Aici am vazut de exemplu lenjerii de pat de foarte buna calitate in Winers, dar si preturile sint pe masura. In Ikea preturile sint mai mici, iar culorile te innebunesc. Asa ca, as alege clar Ikea, mai ales ca asta imi da posibilitatea sa cumpar si alte modele, deci sa schimb aspectul unei camere atunci cind am chef.
Imi place de mine, ca vorbesc de ca si cum mi-as fi aranjat toata casa... si eu nici nu am inceput, nu am cumparat nici o zecime din ce ne-am propus sa facem cu caminul nostru. Dar la vise nu ma intrece nimeni!![]()
Danelutza, pai eu voiam sa te intreb pe tine... Oare cum intarcam moacele astea ale noastre!?! Ca Tudora, de parca ar sti ca se apropie sfirsitul (am zis ca-i dau pina la doi, nu pina o intra la scoala!), e din ce in ce mai dependenta de ele. Le pupa, le minghie, isi baga nasul in ele si face niste gesturi de afectiune la adresa lor... ca mi se face rau cind ma gindesc ca peste o luna va trebui sa inchid pravalia. Si am zis ca incep doar de pe 30 aprilie sa reduc portiile si voi ajunge probabil tot cam in doua luni sa o intarc definitiv (ca la Agata).
Elisor, ntz (nu stiu cum se tanscrie tzitziitul), nu-ti dau primul loc, pentru ca eu sint convinsa ca ale mele au cele mai putine jucarii!
Ca ale mele nu au mostenit de la nimeni, iar Agata a avut si mai putine decit are Tudora. Si macar daca ar fi putine si bune... dar nici asta nu pot sa spun. Au ce si cind am apucat sa le mai iau si eu ceva.
Vai, ce frumosi sint amindoi jucindu-se impreuna. Sint adorabili! Fericito!
Dar tu i-ai precizat mamicii respective cind ati vorbit despre scaunel ca i-l dai cu bani, nu e cadou!?! Adica ati stabilit un pret?
La mine a fost foarte usoara intarcarea Agatei, inainte de a implini doi ani si in cele doua luni de dupa i-am tot repetat ca e fetita mare si ca ar trebui sa bea lapte din canita. Ei, desi spunea la toata lumea ca e titza male si ca beau late nitza, un an si ceva de zile nu a mai baut nici un fel de lapte. Dar dupa aceea, ca si acum, a inceput sa bea cite doua cani pe zi. Poate prietena ta i-a luat-o prea brusc, la mine a durat intarcarea cu totul in jur de patru luni! I-am redus treptat accesul la obiecte (cum a spus Gabitza) si totul s-a terminat in perfecta armonie, nu a varsat o lacrima. In schimb, la 18 luni cind am vrut sa o intarc si am refuzat-o o dupa-amiaza (am avut o problema si am zis ca daca tot nu-i dau, atunci poate e bine sa nu-i mai dau deloc)... ei, atunci sa fi vazut copil nenorocit.
Florentina, da, a venit incintata nevoie mare. Au fost la gradina botanica si acolo le-au facut o prezentare si un minispectacol despre cum cresc plantele si cum trebuie sa ai grija de ele... Dar incintarea ei cea mai mare vine tocmai de la faptul ca a mers cu autobuzul galben scolar... de care mi-e frica mie! Mi se par vechi si neintretinute, nu ma intreba de ce! Paranoia!
Tdi, si cum se spune in italiana? Ca asa ii spun si eu sotului, dar as vrea sa-l impresionez, sa i-o spun in alta limba.
Si cit stai? Presupun ca nu pina la sfirsitul lui iunie cind inca mai presupun ca venim noi.
Hai, ca ma duc sa o duc pe Tudora si apoi sa depun totul pentru pasapoarte... unde sper sa nu fie coada, ca mi-am propus ca trag si o curatenie in casa, am si de spalat si de calcat... De invatat nici nu mai spun, ca am doua examene mari saptamina viitoare. Da' maaari... si eu sint miiicaaa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monu spune:
Ola,
am o durere crunta de cap, nu am facut nimic pt bufetul suedez de maine cand avem botezul. In schimb azi am fost sa vizitam trei gardinite cu Alexia dupa noi. Am ales una acum sa vedem si bugetul fam. Un lucru e sigur si ne-a surprins. Alex a plans de fiecare data cand plecam de la cate o gradi. Simte nevoia sa fie cu copii de varsat ei si sa se joace cu ei. Asa ca in curand va merge 4 ore. Sper sa fi facut o alegere buna si Alex sa se simta bine la gradi.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Buna ziua...
Inca suntem aici,multumesc tuturor fetelor care au intrebat de noi si care ne-au cautat...a fost o luna turbata cu treaba multa peste tot si nu am mai putut satisface toate poftele ...o vreme am tinut pasul cu voi citindu-va insa nici asta nu am mai reusit de vreo saptamana...
Incer sa recuperez dar imi este greu...
Delia este bine , a fost suspecta de varicela,am descoperit instinctiv oxiurii,dar per ansamblu am intrat in linie dreapta pentru aniversarea de 2 ani... incerc sa-mi revin si sa-mi dau un raspuns la intrebarea cand au trecut ultimii doi ani si cum de am o asa fata mare si nu bebelus...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Androix nu ma supar si daca m-ai face ca doar o doza de nebunie zace-n mine fii sigura!
L-am pus cu plata ramburs tocmai de-aia ma-ntreb daca l-a primit de ce dureaza atat sa primesc eu banii. Era cat pe ce sa-l pun clasic si sa suport eu taxele postale, dar pana la urma am zis ce "pana mea, daca raman cu ochii-n soare?". Poate ea n-are nici o vina ci posta romana, dar era frumos sa mai adauge un rand: am trimis banii.
In fine, sper sa-i primesc cat mai repede, ca ardeeeeee!
Monu aoleu, voi sunteti in focuri cu pregatirile, va ajuta cineva? Uite, eu te tin de vorba
sa mearga treaba mai repede. Spor la sendviciut!
Teddy pai numai maine nu-i poimaine si va luati zborul. Ramaneti si de Pasti?
Clara good for you! Intra mai des si da-ne cate-un imbold primavaratec sa ne revenim si noi, eu cel putin astept sa-ncep serviciul ca m-am cam saturat de statutul de casnica. Numai casa si copii am in cap si e timpul de-o schimbare desi stiu ca-mi va fi dor si de ritualurile de dimineata cand suntem numai noi doua, dar timpurile se schimba.
Nelia dar voi chiar ati facut contract cu iarna? Inteleg atunci de ce te simti obosita, aici e soare, frumos, doar ca bate iarasi vantul si m-am saturat ca-mi da dureri de cap.
Monu baga o pastila cu ibuprofen sa treaca capu'
Nelia, Beatrice sarumana c-ati bagat ochiul si multumesc de aprecieri! Se mai intampla sa fie si cuminti, dar e o raritate.
Ce frumos descrieti momentele de tandrete intre copilasi si sani, chiar nu stiu cum e si n-as fi crezut ca poate fi atat de emotionant.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
elisor spune:
Laura ce surpriza! Chiar ma distram cu ce mi-ai scris pe mess...inseamna ca esti in toane bune, e vineri...te asteptam sa detaliezi.
Chiar ca mai aveti un pic si faceti anu'.
Nanca e cu tati afara ca n-a vrut chip sa doarma de pranz, eu stau cu voi, fac un "di" (dus) si dau o tura pe la un TCM c-au promis marfa noua.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
onixone spune:
...astazi Alex a fugit din parc intr-o gradinita unde a plans ca nu putea intra la copii.si s-a trantin pe jos, si o educatoare a iesit din clasa de copii si alex s-a trantit pe jos pe prag si eu incercam sa il trag de picioare,asa ca mi s-a rupt inima si trebuie sa il dau macar 1/2 de zi.Si acum am sufletul prastie de reactiile copilului.Asta este va trebui sa ma despart de el.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
fran spune:
Maine plecam la munte, asa un pupic mare pt. PATRICK de la Patricia.
Monu-maine o botezati pe Antonia? Sa fie intr-un ceas bun si sa va traiasca micutza crestina! Traiam cu impresia ca voi sunteti nasi la un botez
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
babygirl spune:
onixone, sunt membra mai veche, dar cred ca venirea ta aici coicide cu perioada mea in care am intrat mai rar pe forum, asa ca n-am apucat sa te citesc prea mult si sa va vad intreg albumul de poze pe care abia acum l-am vazut. mi-a placut sa-l vad pe alex inca de la nastere, mi-ai placut si tu inainte de nastere.
moooama..parca a trecut un secol! de fapt 2 ani sunt aproape, deci este ceva vreme. ce burtica imensa ai avut!!!:) tare frumosi carlionti are acum alex al tau, si vad ca a fost dolofan de la inceput. este un copil tare frumos si seamana cu amandoi parintii. spuneai de gradinite, de desprindere..nu stiu, dar daca am inteles bine tu inca stai cu el? intreb pt ca si eu sunt inca acasa cu ema si in curand va trebui sa-i dau drumul. ma gandesc tot mai mult sa o dau la o gradinita, si asa cum ai spus si tu, probabil la program redus. si ema mea este inebunita dupa copii, din parc o iau doar pacalind-o cu diverse, dar de cele mai multe ori o iau pe sus in timp ce ea tipa si ma zgarie. azi am facut o plimbare pana la posta si s-a oprit in fata unui magazin unde era o fetita de 5 ani. le-am lasat sa rada, sa se tina de maini, sa se joace cam 15 min dupa care am vrut sa o iau acasa pt ca se lasa racoarea si nu avea nici caciula, nici o haina grosuta. dezaaastru!!! si-a aruncat papucii din picioare, m-a lovit pe unde a apucat si pana acasa a strigat doar "tiiiita!" (fetita). cred ca pt asemenea copii sociabili, carora le place sa fie in compania altor copii, gradinita este cea mai fericita alegere.
elisor, cred ca esti cea mai calda si mai atenta, mai prezenta mamica de pe forumul asta!
azi am avut iar o zi teribila condimentata de ghinioane.
1. culc copilul, adorm langa el uitand sa scot fixul din priza sau macar sa inchid usa, si numa' bine ca sunaaaa. si nu suna oricine, ci pt un interviu.(v-am povestit ca eu sunt in cautarea unui nou loc de munca). si nu suna oricine, ci de la o firma f. importanata in care sper eu sa ajung. suna, sar din pat, raspund incet, se prezinta, imi spune din partea cui, ca a citit cv-ul meu si...bineinteles ca pupaza mea aude, se trezeste si vine plangand la mine. ce era sa fac decat sa ma scuz grabita si sa aman discutia.
am auzit doar un "ok" si am inchis.
daca nu revine luni cu un telefon
buuun..trece si asta si constat ca suntem in data de 16,iar mie nu mi-au venit banii asa ca imbrac papadia si mergem la posta in plimbare. ma lasa oamenii in fata, dau buletinul, dar banii nu-s spre mirarea mea si a femeii de la ghiseu. imi spune sa aduc ca dovada, ca sa verifice daca sunt banii in posta una din chitantele vechi. pai cum sa aduc asa ceva daca eu, tuta precum sunt, nu le pastrez. merg spre casa frustrata gandind ca vine we, iar eu sunt in pana de bani, ajung acasa, ma uit si portmoneu si...surpriza..aveam ultimele chitante la mine, in portmoneu.
fran, drum bun si distractie placuta la munte!!
descarc acum aici 5 filmulete noi cu ema &filip si ema pe wc
poze noi
bolgiumiki spune:
Seara buna fetelor!Ma scuzati ca sunt asa o delasatoare si nu am mai dat nici un semn de viata.Am mai citit pe sarite,dar nu am avut timp sa scriu nimic.
M-am apucat de curatenia generala pentru paste si am inceput bineinteles cu bucataria ca sa ma enervez de la inceput.M-am cocosat toata ziua,dar am terminat-o.Eu sunt mai migaloasa de fel si am stat si am bibilit fiecare coltisor,m-am chinuit singurica si am tras de masca la chiuveta si de aragaz,dar in sfarsit am o bucatarie bec.Am avut si ajutor de nadejde:pe Luca![]()
Luca de doua zile este mucos,nu stiu cum a reusit.Cred ca de la vant.Dimineata imi face un 37.8 sper sa nu creasca mai mult ca doctorita noastra imediat ne prescrie un antibiotic(preventiv-asa zice mereu).
Luca nici gand sa stea pe wc.Am incercat o data sa il pun si a inceput sa urle si sa se agate de mine.Am remarcat ca tot ce este nou ii da o stare de nesiguranta si se sperie.De exemplu la supermarket am avut nevoie la toaleta si l-am luat pe Luca cu mine.Nici nu va imaginati racnete cand am intrat in toaleta.A trebuit sa ies imediat.Sau cand ma duc cu el la doctor nu ma mai lasa sa il dezbrac.Nici geaca de pe el nu ma lasa sa o dau jos.Trage disperat de ele sa il las asa cum e.
Hai ca o iau din urma sa citesc ce ati mai scris.Am vazut si ceva poze si niste filmulete noi.
Va pup si sanatate multa tuturor!