Copiluti de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Flore probabil n-am mai scris dar asa mi-au fost gandurile, slideshowul sa fie pe la 2 ani, sigur, mai e putin si incepem urarile.
Sa-i faci pozei Mayei fara bretonel.

Gabitza oho, cate desene nu i-am descarcat lui Andreas de pe net cand era la gradi, ma interesau doar cele puse de tine, credeam ca sunt undeva pe acel site creat de membrii dc, ca iti gasisem postarea, probabil n-am fost atenta si ai spus acolo ca sunt pe yahoo. Mersi

Gusta azi sau cand aveai zi de doctor?

Daniela nu ma pricep ca n-am alaptat decat vreo 2-3 zile, dar imi dau si eu cu parerea , desi i-ai furnizat mult timp Isei din productia proprie nu cred ca e momentul s-o intarci, mai asteapta ceva timp sa se refaca complet dupa boala, sa fie intr-o pasa bune, ca sa zic asa. Ori Isa va fi foarte intelegatoare si va pricepe un doi ca s-a terminat cu tzitzi ori vei avea de tras ca nu va vrea sa renunte la ceva ce crede ca-i al ei. Am o prietena la Sibiu care si-a alaptat baietelul pan'la 2 ani si vreo 2 luni si cand a incercat sa-l intarce a fost crima si pedeapsa, in public se napustea asupra ei si-i ridica bluza sau tipa in gura mare ca vrea tzatza. Succes!

Teddy va faceti de cap ca tati nu-i acasa? Cum va mai simtiti?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cand l-am intarcat eu pe Andrei era mai mititel, un an si 2 luni, si la el tzitzi era doar de noapte, mai mult de confort. A plans vreo doua nopti si i-a trecut, acum cred ca nici nu mai stie pentru ce sunt "obiectele".

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

monu: o sa incerc sa scanez retetele si sa le pun ca poze.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, oau, ce frumos se joaca impreuna.. Moama ce de jucarii.

Danelutza, pai zambesc eu acuma insa ma asteapta lucrare mare la vara sa-i schimb si atunci voi sta nitel stirba... Insa acuma trebuie sa am mare atentie cum mananc si faza este ca vorbesc un piculet ciudat, sau asa mi se pare...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Eu sint in razboi cu Isabella, n-a vrut sa manince aproape nimic, asa mi-a facut si aseara, iar dimineata la ora 5 era prezenta la supt titele si apoi a vrut sa doarma cu noi. In seara asta iar n-a papat, dar... m_am facut rea, nu-i dau tita sa vad ce o sa faca. Vad ca tot vine, imi da pupici, ii spun ca nu vreau, iar ea ma prinde cu forta de git si ma pupa, poate, poate ii dau tita . Imi rupe inima, oare cum o sa o intarc ?

Off saracutza... Intarcarea se face treptat... Azi nu-i mai dai, maine la fel. Va plange un pic si va uita. Odata ce nu i-ai mai dat e bine sa nui mai dai... Ca sa uite ca exista! Deja e mare de-acuma si trebuie intarcata!
Pup si succes!

Beatrice, mami de Alex pifos

OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetelor va intreb/va cer parerea: m-a contactat o mamica pentru scaunelul de masina. Mno, la foc automat l-am spalat, uscat si vinerea trecuta l-am expediat. Luni trebuia sa-l primeasca si am intrebat-o daca i-a sosit, mi-a raspuns dupa 3 zile ca l-a primit dar n-a avut timp sa-mi raspunda. Nimic despre bani.
Acum ma gandesc ca daca coletul i-a ajuns in 3 zile banii au vreo jena de fac atata sau nici nu i-o fi pus de n-a pomenit nimic de ei.
Stau in dubii s-o intreb de bani sau sa mai astept cateva zile? Parca mi-e jena s-o-ntreb direct, dac-o cunosteam nu era nici o problema.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! pe aici si noi dar mai greu cu scrisul. Tati s-a intors aseara, a mancat un frig (ploaie si 3°la Istambul) si o oboseala crunta...apoi pitika de bucurie ca s-a-ntors tac-su ne-a tinut treji pana la 5 dimineata!
Va anunt ca pe 23 martie aterizam in RO...pazea!

Gabitza, imi pare rau ca mama ta nu se simte bine, ii doresc multa sanatate si sa se puna rapid pe picioare. M-am tinut sa te intreb daca in ultima vreme si-a facut vreo glicemie pentru ca ziceai de probleme cu vederea si stiu persoane care au patit la fel, apoi am vazut ce ai scris intre timp. sa stii ca daca tine regim poate sa traiasca bine mersi si cu diabetul si cu colesterolul, o data normalizate valorile si vederea se remediaza, daca cumva ar fi avut probleme cu vederea din cauza vechiului accident vascular atunci sigur era mult mai nasol!

Elisor, blondina, imi pare rau ca are febra, incearca sa-i cureti nasul pe cat posibil sa nu faca complicatii (la urechi sau gat), sper sa-i treaca repede!

Danelutza, cred ca e greu s-o dezveti pe Isa de titi, imi pare rau dar nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu am alaptat cateva luni si s-a lasat singura pentru ca se stricase laptele.

Revin mai tarziu ca trebuie sa-i dau papa si s-o scot afara pe atomika si suntem inca in pijamale!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Elisor, io zic s-o intrebi pe sleau, in fond sunt banii tai si apoi nici n-o cunosti, deci "ce te freaca?" cum se zice pe la venezia. stiu ca banii fac putin prin posta ca nu sunt trimisi "fizic" ci posta de la cucuietii din deal trimite telex la aia de la cucuietii din vale ca X are de primit atata si astia din urma ii dau de la ei ca au de unde, deci e chestiune de 1-2 zile.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, dar nu ai trimis scaunul cu ramburs?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Va pup mamici dragi!

Am citit pagin asta:)
Gabita, multa sananate mamei tale!
Elisor, colet fara ramburs? Mmm, sa nu mai faci asa ceva niciodata cand vinzi ceva. Eu am avut experienta aia urata cu posta romana doar, banii i-a trimis tipa doar ca i-am dat inapoi ca era praf coletul:(
TDi, zboara, te asteptam cu drag!
Flore, cand aminceput si eu sa citesc subiectul pac si trosc calcu, resetat. Mai bag un ochi acolo dar cred ca nu fac decat sa ma enervez.

Aseara am mai apucat sa citesc, nu va imaginati in ce viteza, calcu de acasa e in convalescenta dar o sa fie bine de tot in cateva zile. A fost la pat niste zile saracul:)
La job, azi am putin timp de lalait pe forum dar nu e asa zilnic.
Oricum , ma bucur ca am inceput munca, vad lucurrile cu totul altfel daca nu mai stau acasa, am intrat in priza repede, mi-am revenit cut de cat la capitolul hainute ca sa nu va mai spun de silueta
Ma simt excelent, parca am reinviat iar primavara asta m-a tonifiat bine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara

Pozele mele

Mergi la inceput