Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
patriciaRO spune:
Adriana, pai se dau pe brazda toti cand vine vorba de mancare. Eu am vazut ca el se indeamna cand mai mananca cineva cu el.. Moama ce-i place atunci sa stea cu tine la masa si sa presteze si el..
Onixone, pai da, cum sa piarda bunatatea aia...![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Leapfrog!!!!! In Ro!!!!!!!!!
Unde??? La care Carrefour?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
nelia spune:
Hai ca ma bag si eu in vorba... desi fetele mele cred ca au cele mai putine jucarii de aici... mie nu-mi plac jucariile de la Leapfrog. Ai si ale mele cite ceva, m-am uitat prin magazine ce as putea sa le mai iau si intotdeauna am plecat cu mina goala, ca nu mi-a placut nimic nou. In schimb am tot luat carti, zici ca am innebunit... De fapt, este o veche pasiune a mea, pentru care am cheltuit caruta de bani pina prin 95-96, cind am pus embargou, ca nu mai aveam ce minca pur si simplu... acum, de cind am bursa, vad ca reinviat, sub o masca: nu cumpar pentru mine, cumpar pentru fete. Le-am luat cred ca peste 50 de carti in ultimul doua luni! Mi-am gasit si scuza: Tudora nu se joaca cu jucarii, prefera cartile! Tot timpul este cu cite o carte in mina, le iubeste in special pe cele cu animale. Adica se joaca, dar nu are rabdare mai mult de 10 minute, cel mai mult sta cu animalutele in miniatura din plastic. Si face ce face si tot la carti ajunge si sta linistita si cite jumatate de ora cu ele in brate. Si in magazine cind ma duc, la raionul de jucarii, tot la carti trage. Am observat ca si Agata a facut pasiune pentru ele, pe de o parte ca ma vede cit de incintata sint de Tudora ca se uita tot timpul pe carti, pe de alta parte pentru ca ultimele carti cumparate sint chiar interesante si extrem de bine ilustrate si o atrag ca un magnet.
Monicica, ce baiat frumusel ai tu acolo!!! Iar peisajul... acolo stati!?! Si eu sint de parere ca mobila din Ikea nu e de calitate, in catalog arata super, chiar si in magazin arata bine cind vizitezi si nu vrei sa cumperi. Dar cind incepi sa o iei la bani marunti... eu sint tare dezamagita, ca in afara de o biblioteca nu am indraznit sa bag bani in alte lucruri. Mai cautam si alte magazine, desi, la prima vedere, cele din categoria Ikea (la pret ma refer) sint cam toate la fel, numai ca in Ikea sint modele mai interesante si mai tineresti. Iar celelalte nu sint de buzunarul nostru.
Beatrice, l-am vazut si pe pifos mincind! Si Tudora maninca cu tacimuri de inox. Maninca cu pofta, cred si eu, cu atitea bunatati pe care le face mami, cum sa fie altfel!?!
Florentina, eu nici nu pot sa scriu in doua locuri, intru doar aici si daca mai am timp la Sezatoarea canadiana. La subiectul Agatei am renuntat de mult, bine ca nefiind de la inceput acolo, nici nu sint atit de legata. Asa ca, poti sa ramii aici, si sa ne vorbesti si de Patrick cit vrei, eu te ascult cu placere.
Ah, crezi ca eu nu ma gindesc la intilnirea cu voi!?! Tot timpul! Ma si vad intilnindu-ma in Bucuresti, Brasov, Constanta... Am fluturasi in stomac de emotie! Eu sint o mare plimbareata, sa stiti, vin unde si cind spuneti, fara comentarii.
Mai voiam sa scriu, dar imi dau seama ca e aproape unu si eu nu am facut nimic in casa. Am dus copiii (incerc sa nu ma gindesc, zici ca sint nebuna, numai accidente de autobuz am avut astazi in cap - Agata e plecata in excursie cu un autobuz scolar, din ala galben, despre care eu am o parere foarte proasta, abia astept sa se faca 3 si sa o vad acasa), am trecut pe la banca si am mai rezolvat una-alta, mi-am facut tema pentru cursul de diseara, mincarea e pe foc... ei, daca ar fi cineva acum care sa faca partea de curatenie in restul casei, iar eu sa ramin doar cu cit am facut, as fi chiar fericita. Numai ca nu e nimeni, asa ca trebuie sa ma urnesc si sa ma apuc de ordine si curatenie. Androix, nu vii si la mine cind termini? Nu te-a apucat cam devreme ingrijirea cuibului!?!![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
babygirl spune:
nelia, m-ai pus pe ganduri cu ikeea.eram tare entuziasmata ca deschiderea magazinului coincide cu schimbarea ap. drept sa-ti spun si eu la o biblioteca m-am gandit pt ca dormitoarele deja le-am ales din alta parte. dar la perdele, covoare, mic mobilier, asternuturi, lampi, brizbrizuri ma pot baga, sunt de calitate?
patriciaRO spune:
Sunt foarte faine lucrurile din Ikea. Aici este renumita. Si multe chestii pentru casa mi le-am luat de la magazin si cu preturi bune!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Eu sint in razboi cu Isabella, n-a vrut sa manince aproape nimic, asa mi-a facut si aseara, iar dimineata la ora 5 era prezenta la supt titele si apoi a vrut sa doarma cu noi. In seara asta iar n-a papat, dar... m_am facut rea, nu-i dau tita sa vad ce o sa faca. Vad ca tot vine, imi da pupici, ii spun ca nu vreau, iar ea ma prinde cu forta de git si ma pupa, poate, poate ii dau tita
. Imi rupe inima, oare cum o sa o intarc ? 

Danelutza spune:
Beatrice bine ca poti rezolva cu dintii. Si aici costa o caruta de bani, dar am avut noroc ca am platit doar lucrarile nu si munca medicului. Si am mai avut noroc, ca sub lucrari aveam o frumoasa infectie, pe care daca o mai duceam un pic imi puneau placa in toata gura
. Deci, acum poti zimbi ![]()
Monu foarte frumos filmuletul cu fetitele tale
.
Oana lu'Alex da-mi si mie reteta de pus motata pe wc, ca eu nu stiu cind am sa reusesc
Dar ce flacau mare ai si cum sta el singurel ![]()
Nelia vreau si eu icre de la magazinul tau 
Ioana am si eu vreo doua zile de cind maninc frunze
, dar am mai bagat si cite o bucatica de carnita, piinea am taiat-o de pe lista, insa... mai bag la ghiozdan cite ceva dulce ![]()
Trimit mesajul, ca vad ca-i nervoasa ploada si-mi inchide calculatorul

Danelutza spune:
Ioana a mea a inceput sa se trezeasca la ora 5
sa vrea tita iar dupa aia, eventual, sa nu mai doarma
. Si eu visez sa dorm, macar o zi, pina la ora 9
Deh, visuri 
Florentina in grupul nostru sintem mai coapte la minte, mai ales eu
, sint coapta rau si ma mai coc peste vreo citeva luni cind oi face 40 de ani 
Cuscra eu deja am inceput curatenia pentru paste, nu stiu cind o s-o termin, ca nu apuc sa fac mare lucru, decit cind doarme Isabella. Ce noroc pe tine ca vine mama ta, as vrea si eu, macar sa aiba cine s-o scoata pe motata la plimbare, iar eu sa ma destrabalez cu aspirator si alte cele, prin casa.
Beatrice imi place si Pifosul maninca cu furculita de oameni mari
, Isabella de mult nu mai vrea furculita sau lingurita ei, le fura pe ale mele inclusiv cutitul, face schimb ![]()
Monicica dar ce flacau tunsulica ai tu in poze 

Dispar, sa-i pun pijamaua, sa vad daca o pacalesc s-o culc fara sa suga ![]()

Florentina G spune:
Mai fetelor, inca o data mi-ati demonstrat cat sunteti de speciale! Sunt mandra ca fac parte dintr-un grup atat de unit si de minunat ca al nostru!
Sincer, nu stiu daca am postat de 10 ori dincolo, nu m-a atras mai nimic.... stiam eu de ce!
Elisor, chiar vroiam sa propun sa mai facem un slide cu copiii,o fac cu draga inima, oricand. Cred totusi ca am mai putea astepta un pic sa avem ca referinta implinirea a doi anisori... mai e putin pana atunci... chiar, realizezi cat de putin?!?
Monicica, vazut baiat dolofan si bucalat
, ma bucur sa aud vesti despre voi.
Adina, eu am fost La Ikea din State si obiectele decorative mi-au placut cel mai mult. Cred ca ai putea gasi multe chestii pe gustul tau!
Avem si noi omidutza de la LeapFrog si am vazut-o si azi in Cora, costa in jur de 70 ron. Nici eu n-am vazut-o pe Maya prea interesata de ea, e haioasa ca spune literele si asa cum se aud in pronuntie - la fel ca in romana. Am vazut si carticele de la ei insa nu aveau pretul afisat.
Eu i-am luat Mayei "Ma joc cu magneti", o carticica cu animale domestice decupate,care trebuiesc potrivite in diferite locuri pe carte. Sunt foarte incantata de ea - si Maya la fel. Subiectul parca ar fi din "A day on the Farm" din Baby Enstein.
Monu, de unde ati luat puzzle-ul? M-am uitat si eu azi in Cora si nu am vazut. Am vazut ca si Pifosu' are ceva asemanator!
Nelia,
! Te-ai linistit, a venit Agata din excursie? Cum a fost?
Danelutza, vrei sa o intzarci pe Isa? Poate nu i-a trecut bine problema pe care o avea la stomacel si de aia nu vrea sa manance.
Azi i-am tuns si eu bretonul Mayei si am impresia ca am ciopartit-o cam scurt. Sunt curioasa sa o vad maine mai bine.
Maine iar imi pleaca barbatu' la Brasov si de data asta ma lasa fara laptop, asha ca pana luni nu o sa mai intru pe DC[plang]. Pe al meu am reusit sa-l vand ca incepuse sa-mi faca probleme la cablul de alimentare. L-a tras Maya de atatea ori ca s-a slabit orificiul unde intra cablul si nu se mai alimenta decat daca era inchis.
Ma retrag si eu la nani, va pup mult si sper ca luni cand o sa ma pun la curent cu ce ati mai facut sa primesc vesti si de la fetele care n-au mai scris de mult!
Week-end placut!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
elisor spune:
Oho, de la postarea Florentinei de azi noapte n-a mai intrat nimeni, credeam ca gasesc o 
ca mie mi-a spart cana cu cafea donsoara, in ideea ca-mi face un serviciu mi-a luat cana de pe birou sa mi-o aduca si praf a facut-o, am bagat tura a doua de data asta pe bune. Mi-a dat de lucru si a trebuit sa spal pe jos, oricum era pe ordinea de zi...mi-a devalizat portofelul, s-a apucat de demontat jucarii; dupa ce gat aici iesim afara ca daca continua in ritmul asta sunt tot dupa fundul ei sa strang, curat, etc.
Vorbeati de jucarii, nu ca fac o virtute din asta, dar cred ca detin locul la cele mai putine jucarii. I-am cumparat per total cred ca vreo 5-6 jucarii, in rest ce a primit sau mostenit de la Andreas (el chiar a avut multe si am ajuns la concluzia ca nu-si au rostul prea multe jucarii, cu cat sunt mai multe cu atat interesul piere mai repede), in schimb are o caruta de carti si spre deosebire de jucarii parca o atrag ceva mai mult, are ceva mai multa rabdare mai ales daca "citim" impreuna. Aaaa, jucariile actuale ale lui Andreas prezinta cel mai mare interes, poate si pentru ca-l mai vede pe el jucandu-se, daca nu ma credeti uitati actionmania
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"