Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
babygirl spune:
fran, apropos de leap frog, ema tocmai a primit o jucarie leap frog de la nasi. ziceau ca e cumparata de la noi .uite asta http://www.leapfrog.com/Primary/Toddler/PRD_alphapal/Alphabet+Pal174+Caterpillar.jsp?bmUID=1173964400941&bmLocale=en_US
Androix spune:
Iaca in pauza iar...
Leapfrog au bagat la greu in carrefour, de cand au scos abrick
Inca sunt convinsa ca este o conspiratie a importatorilor de jucarii scumpe...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
monicica spune:
Salut
Eli, Daniela multumesc frumos de raspunsuri. Eu sunt cel mai prost bucatar din lume si atata ma chinui sa ii fac ceva si el niu niu...Nu stiu ce o sa facem cand va merge la gradi ca acolo vrea bine, nu iar bine, nu ii pasa nimanui ca nu a mancat.
Flori cu palmele eu as incerca sa o dezvat, de fapt asa am facut cu Robert si cel mai bine reactiona cand ii spunea altcineva decat persoana palmuita.
Andutzy ce haios cu Temisan.Felicitari ai ajuns la jumatatea drumului cu sarcina, nu mai e asa mult.
Elisor sanatate frumusicii.
Ioana am vazut si eu pozele tare frumos apartamentul atat cat se vede din el, si la babygirl la fel chiar daca il da :) In Romania am vazut mereu apartamente frumos aranjate. Cum e cu ikea, stiu ca discutati de asta, s-a deschis deja? Noi am incercat mereu cand am avut ceva de cumparat (la mobila ma refer) sa luam de acolo dar sunt de calitate proasta se vede pe la colturi, cusaturi etc iar diferenta intre catalog care prezinta totul superb si magazin mie mi se pare foarte mare. Asta in Germania, ca in Irlanda as da orice sa fie ikea ca marcile lor locale au asa chestii urate si batranesti.
gata va pup
am pus aici cateva poze cu Rob, primele 3 explica oarecum tunsoarea aplicata de noi...
http://family.webshots.com/photo/2478181130082101083TJuuFv
Monica
patriciaRO spune:
Mai avem un filmulet... cica fac lego, insa ma plictisesc!![]()
http://piticii.multiply.com/video/item/14
Beatrice, mami de
Alex pifos
elisor spune:
Monicica in prima poza zici ca-i fetita, iar in a cincea parc-ar fi miniscolarel, ce schimare, mie-mi place noul look. Si cea unde rade cu gura pan' la urechi.
Ikea se deschide in 21 martie.
Gabitza unde exact sa caut desenele de colorat pe 4shared.com?
Wuaw ce faine sunt cantecele, i-am pus cateva si sta cumnitica cu leutul in brate si danseaza (da din solduri). Prima melodie era una de pe caseta cu cantece de leagan a Corinei Danila si se uita nedumerita la compu si nu pricepea de ce nu vine muzica de la casetofon de unde stie ea ca le are.
Adina noi folosim tacamurile din inox de luni bune, cred ca le manuieste mai bine si in plus cum sta cu noi la masa vrea sa faca exact ca noi...bine, nu mananca la fel de frumos ca Alex, dar e perseverenta.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
onixone spune:
super dragutz alex a lui beatrice.Mi-a placut faza cu bautul apei, unde a pus si niste placinta.Pai de ce sa o piarda?Pune acolo ca se duce!!!Super misto. Si cu asa bucatareasa cum sa nu mananci?!?!
Apropo de omida aia. Ale o are dse la 1 an.NU prea e si nici nu a fost super incantat.Eu zic ca e buna ca spune literele, canta alfabetul, spune culori, dar numai culorile picioruselor de la omida, canta diferite melodii.Sincer sa fiu o ma mai jucam cu ea.Asta este...
babygirl....cum am zis eu il tin pe alex pe wc numai cu harite igienica.stau cu el si ii mai dau o bucatica si o arunca intre picioare.Vrea pe reductor(acum am aflat cum se cheama de la voi), adica nu il fortez, il pun doar dimineata ca in rest nu sunt acasa sau nu il pun din comoditate.
Va multumesc cu raspunsuriel despre agresivitatea la copii.
Am vazut ca da-ti la copii cremvusti de pui.Eu i-am dat inca de la un an si ceva dar i-am dat de porc.Cei de pui aici sunt extrem de sarati.Copilul nu a avut nimic...avand in vedere ca sunt de porc.
Am luat ieri de la matusa mea, o carte de gatit pt copii foarte buna, abia astept sa vina ziua lui Alex ca o sa o fac acasa si am sa gatesc mancare de copii.Super buna cartea cu imagini cu tot si cu niste chestii tare haioase.. Gatava pup!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
gabitzam spune:
Eli, sunt si la noi pe contul comun desenele de colorat. Dar daca dai pe google dupa "coloring pages" o sa ai milioane de desene de colorat. Poti sa cauti si dupa un personaj anume. Azi a fost o colega cu fata la birou si a vrut desene cu ponei, si i-am scos multe. au cu printese. Sau cu alte personaje din desene animate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
blackpanterro spune:
Buna la toate,
Andutzy, faina faza cu Temisan, pe vremuri eu eram topita dupa el, credeam ca e idolul femeilor de pretutindeni LOL
Beatrice, mor cand il vad pe Pifos cum se indoapa cu placinta....si eu vreau sa fie Aidan asa pofticios si sa vrea de toate.In ultimul timp sa mai da pe brazda si mai incearca si el una alta.
Flori, am citit mesajul ala, ce femeie!! lasa naiba, stai aici unde e cald si bine :)
Babygirl, Aidan are jucaria aia si are si omida cu numere, Counting Pal.Sunt super amandoua, lui ii plac si se joaca mereu cu ele.
Moni, m-am uitat la poze, ce frumos ii shade lui Robert cu noua freza, mie imi place.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)