Copiluti de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, tu mai bine ramai cu noi si nu mai trece pe la ele, daca s-a ajuns la asa discutii. Am ramas proasta la mesajul de pe pagina aceea de care ai zis.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Flori, mare-i gradina Domnului.......din pacate

Elisor, sper ca ati scapat de febra si mucisori. si multa sanatate

Nelia si eu am azi in program "fasolea batuta".Din pacate trebuie sa renunt la salata de ceapa ca tare imi este rau dupa ea.

Oana(onixone)si Dragos a avut o perioada in care ne lovea pe noi sau daca nu eram atenta, alti copii.A trecut de faza asta.Cum? Sincer nici eu nu stiu ce l-a determinat sa renunte.Poate ca i-am explicat de nenumarate ori ca nu-i frumos, nu-i voie bla, bla,bla, sau poate ca l-am luat pe sus si dus acasa.Eu nu sunt convinsa ca a inteles dar a renuntat.Acum ducem munca de lamurire ca nu-i frumos sa tipe de ne aud toti vecinii.Cred ca sunt etape in dezvoltarea lor care trec.

Azi vine mama asa ca sunt tare fericita.Sa vedeti ce curatenie bag saptamana asta.De fapt cred ca asta o sa fie curatenia de Pasti....desi mai este

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Flore am citit cateva din mesaje, nu pune la suflet ca nu merita, nu mai da pe acolo sa ai mai mult timp pentru noi (na, ca sunt egoista ). Apropos, daca ai timp mai punem de-un slideshow? Eu le pastrez cu sfintenie si mandrie (le arat cui prind din ce gasca faina face parte fiica-mea) pe toate de pan-acum.
Bianca are febra mica, 37 cu 2,3. E vioaie, dar o deranjeaza ca nu poate respira de muci, desi nu m-ar lasa, imi pare rau ca am aruncat pompita de nas.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, da mai, sa stii ca e aiurea cu dintucii.. Asta-i situatia ce sa facem.. Sper sa ma tina asta provizoriu...Sa vedem!

Va pun 2 filmulete cu Pifos noi-noute... manca placinta!

http://piticii.multiply.com/video/item/12
http://piticii.multiply.com/video/item/13

Monu, vazut poza serioasa. Draguta foc...

Florentina, nu se merita sa te oferi. Am vazut si eu din proprie experienta ca incercand sa fac un lucru bun, altele s-au ofensat. Si atunci sa faca singure... Nu merita sa pui la suflet!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

gabi, de unde cumparati crenvurstii de pui meda?

onixone, l-am vazut pe alex mandru pe wc.:) noi am cumparat reductor de vreo 3 luni, dar parca o inhiba. sta pe el, n-am ce zice, dar nu face. cum o dau jos, cum ii da drumul pe hol. si se mai spune ca astia mici nu stiu sa se tina..:)

kg: ema are acum 11 kg, poate un pic peste.

agresivitatea: si fii-mea ne mai arde cate una din cand in cand. azi nu stia cum sa ma zgarie mai bine pt ca am luat-o pe sus din parc pt ca altfel nu se dadea dusa. nu loveste copiii, dar pe noi ne palia o pauzaste in momentele ei de agitatie. cred ca este o faza si va trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Flori, Antonia are mai mult par in cap decat Alexia.
Bea, doamne cu cata pofta mananca! Nu ne da si noua un pic? Dar ce placinta i-ai facut?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

bea, am vazut filmuletele si sunt foarte impresionata de al tau alex care foloseste cu atata lejeritate furculita de inox. noi inca n-am depasit faza tacamurilor din plastic.

Mergi la inceput

Pai am luat o foaie de placinta normala si am pus niste visine cu tot cu sucul lor. Aici sunt niste gemuri, nu stiu cum sa-i zic, un fel de gem care se pune peste orez in perioada de Craciun. Insa il gasesti si asa. Si merge peste orice, in placinta, tarta, in orez in orice chestie...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by babygirl

bea, am vazut filmuletele si sunt foarte impresionata de al tau alex care foloseste cu atata lejeritate furculita de inox. noi inca n-am depasit faza tacamurilor din plastic.

Eu ii dau asa de mult timp. Cred de cand a inceput sa-mi arate ca poate manca si singurel. Si i-am pus tacamuri normale, pana si cutit. Dar ala il mai iau ca sta cu limba pe el... In schimb ii pun si lui la fel ca noi. Am citit undeva ca in felul asta incurajezi copilul sa manance ca un om mare. Si vad ca ne imita. Incearca sa manance frumos fara sa se murdareasca!

OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Voiam sa mai spun nu numai ca ne intelegem bine, dar exista si relatii de rubedenie: cuscre, nore si ginerei.

Androix spor la smotru dar atentie cu burtica!

Monu si noi avem tot puzzle-uri de lemn, vreo 4, dar nu-s asa frumoase ca al vostru care are si decor. Dar Bianca nu-i pasionata. Tare repede se plictiseste de orice.

Flore si mie-mi plac schimbarile de orice fel (aproape orice, sotiorul nu! ): servici, locuinta, mobila (schimbat, mutat), etc.
Tare faina "atentionarea" de pe mail, uite niste "mitocani" pe care mi i-as dori sa-i am la masa alaturata, super!!!

Simona si eu am o tipatoare inraita, imi place sa-i spun "razboinicul cu codite", dar eu o ignor, ma fac ca nu sunt suparata pe ea cand o aud tipand ca si daca ii spun calm si frumos ca nu-i frumos tipa si mai tare.

E rosie in jurul buzelor, parca ar fi duble si pe obrajor au aparut niste pete mici, rosii si zgrunturoase. A dormit sincopat, s-a trezit de cateva ori plangand. Dupamasa o scot putin la aer poate isi revine.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput