Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
ioanailincam spune:
Buna seara! Sunt foarte fericita pentru ca am reusit sa citesc eu si eu si asta chiar in timpul saptamanii. Si mai tare ma bucur ca gasesc vesti pe la voi, cu cateva mici exceptii:
Bbaygil - felicitari pentru avanzarea sotului! Si multa bafta cu vanzarea, noi a trebuit numai sa cumparam si ce groaznic a fost; daca mai era si de vandur, nu stiu daca acum eram in casa noua.
Chris - felicitari si pentru al tau sot! Sa fie intr-un ceas bun! Eu ii dau ANei crenvursti de la Meda, par mai putin artificiali. Dar eu nu ii fierb, ci ii pun la microunde cateva secunde
, e mult mai comod ca eu mor cand vad oala cu zeama aia in ea![]()
Elisor - vai ce spaima ai tras; si acum ma ia cu fiori cand imi amintesc cum am pierdut-o si din fericire regasit-o pe Mogo in Carrefour.
Multa sanatate amandurora!
Mygirl - si eu am fost crescuta la fel si ce rau a fost (si eu le reprosez alor mei ca m-au tinut in lesa si practic nu am putut sa ma bucur de cei mai frumosi ani); in schimb fratele meu - unde a fost si mai mic, deci dupa ce ai mei au avut experienta cu mine si baiat - a avut libertate deplina si acum se urca in capul alor mei . Si mereu mi-am promis - evident - ca nu le voi face la fel copiilor mei, dar peste vreo 10-12 ani, cand va veni Mogo sa-mi spuna ca vrea la discoteca pana la miezul noptii nu stiu sincer cum voi reactiona.
Nelia - ce miscare? Nici sa ma platesti nu ma duc la sala; de fcaut singura nici vorba. Azi imi povestea o colega de breasla ca de 2 ani si-a schimbat regimul de viata: face in fiecare dimineata gimnastica, mananca mai mult frunze, seara se culca devreme... Mie sincer viata asta mi se pare plictisitoare: pai daca nu mai pot sa mananc cand vreau si ce vreau - in conditiile in care mancatul e una din putinele placeri care mi-a mai ramas - la ce mai traiesc? Probabil ca la 50 de ani ea va arata si se va simti ca la 30, iar eu ca la 80, dar deocamdata nu intrevad nici o sansa de schimbare in ceea ce ma priveste.
Monu - am vazut si eu filmuletul, sunt scumpe foc fetele tale.
Beatrice - ce patanie urata cu dintii! Sa speram ca va tine mult si bine dintele provizoriu...
Onixone - ce entuziast e Alex pe WC![]()
Gradinite - vad ca timpul trece si noi nu luam nici o decizie in privinta asta; basca nici nu ne-am interesat daca exista vreo gradinita in zona. Cred ca totusi o mai tinem un an acasa, nu de alta, dar nu-mi permit sa pierd bona si sa n-am cu cine sa o las daca se imbolnaveste sau noi intarziem seara in stilul caracteristic.
Simona - te sustinem in continuare sa te lasi de fumat! Bine ca ai gasit o alta gradinita ca aia era puscarie, nu gradinita!
Daniela - cred ca si Mogo s-a dat la ora de vara ca de cateva zile se trezeste la 7, in loc de 8 ca pana acum. Nu stiu cum sa o fac sa revina la vechea ora ca suntem chiauniti si eu si barbatul de cand cu programul asta. Ca veni vorba, ar fi timpul sa ma duc la nani.
Bine ca si-a revenit cu burtica Isa. Eu am luat azi rezultatele de la copro si nu apare ca a avut ceva saptamana trecuta, drept pentru care dr mi-a spus ca probabil a fost o viroza ca asta nu se vede la analize. Bine ca a scapat, iar acum mananca saraca de parca vine foametea.
Gabitza - cum e mama ta la spital?
Monicica - ne bucuram sa mai aflam vesti de la tine.
Monu - sa treceti cu bine peste botez! Mama, cand imi amintesc de al Anei, ma ia cu groaza: eram disperata sa ii vad pe toti plecati din casa mea (de unde cu o luna inainte eram disperata ca pleca mama de la noi si eu nu stiam ce sa fac cu plodul) asa de agitata a fost Ana in zilele acelea.
Teddy - chiar ca aberanta fosta ta sefa cu gemenii. Of, am zis ca reincep sa joc la Loto ca sincer nu mai suport viata asta de munca non stop. Iar daca nu si nu, strang din dinti sa scapam de datorii, mai strangem ceva bani apoi si cu capitalul asta il lansez pe barbat in afaceri, ca tot e plin de idei si studiaza marketing. Pur si simplu vreau sa fiu o duamna, sa fiu tinuta acasa!
Androix - dar oare de la birou putem sa chiulim sa mergem la Baby Expo
? A, ia stai ca nu-i rea ideea, ca doar nu degeaba m-am mutat aci, la Polivalenta (fac 5 minute pe jos), iar la noi vinerea se ajunge tarziu la munca. Dar oare deschide la 9 sau la 10, verific eu indata.
No, va pup acuma ca ma duc sa-mi odihnesc ciolanele, sunt tot mai zombi din cauza noptilor cu somn putin. Visez sa dorm vreo luna
. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Buna!
Bianca cred ca are febra, nu i-am pus inca termometrul dar o simt calduta. Mucii sunt pe baricade prezenti.
Eu ma simt mai bine fizic.
Oana lu'Alex eu am reductor de wc si am pus-o de cateva ori, se tine strans de mine si-mi spune "cai" (cad). Deocamdata nu insist.
Faina poza!
Beatrice sa-ti tina dintoiul cat mai mult, am citit cu interes tot ce-ai scris pe tema asta ca sunt la un pas sa te urmez
.
Monu scriam acum cateva pagini ca Bianca isi roade unghiile de ceva timp.
Gabitza mai e in spital mama ta?
Crissu si eu am avut 2 cezariene, dupa a 2-a m-am refacut ceva mai greu, in schimb nu m-a mai durut capul si am avut alt tonus. Depinde si de organismul tau.
Cu Andreas am fost o graviduta tare mandra de burtoi, la Bianca am schimbat macazul fiindca nu m-am simtit asa, imi doream fetita enorm, evident dar ma simteam ca o balena esuata.
N-am purtat salopeta ca am oroare de ele.
Mult nu mai e!
Numai un parinte bun are indoieli!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Eli, da, mama este inca in spital. Am fost ieri dupamiaza la ea in vizita. Analizele i-ai iesit proaste, glicemia, colesterolul, foarte mari. Duminica e programata la RMN.
Ioana, si eu tot crenvusti de pui de Meda ii dau lui Andrei, din tot ce am incercat sunt cei mai buni.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Neatza
Poftiti la 

Oana(onixone)e superba poza lui Alex pe WC.Eu am incercat o singura data sa-l pun pe wc si atunci s-a speriat si a plans cu sughituri.Deocamdata folosim olita.
Monule drag suntem alaturi de tine chiar daca nu te ajuta chestia asta prea mult.Nu-mi pot imagina cat de "extrem de greu" se cresc doi copii dar stiu ca al meu ne termina pe amandoi iara noi seara suntem lati iar Dragos fresh.
multi de la noi.
Revin pe la amiaza ca trage de mine sa ne jucam
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
elisor spune:
Ioana vazusem la Oprah o mulatra careia ii dadeam cu indulgenta 50 ani si cand colo avea 70. Arata super madama, chiar m-a lasat masca.
Desi e fain sa stai si-acasa, nu zic nu, concedii, vacante, orice vrei tu ca timp liber, dar totusi un job acolo e binevenit. No ofens pentru nimeni, e doar parerea mea.
Nelia si eu tb sa incep operatiunea pasapoarte pentru copii si ma ia groaza ce m-asteapta la cozile de la ghisee, plus acele declaratii de la ambii parinti.
Cred ca daca as emigra n-as simti lipsa produselor romanesti. fain totusi ca le gasesti acolo, daca le duci dorul.
Gabitza sper sa aveti medicii cei mai buni s-o puna pe picioare cat mai repede.
Oana, ca de obicei, pozele voastre sunt o incantare, nu numai ca sunteti frumosi toti dar prindeti si aspecte si ipostaze demne de expozitii foto.
Doar ca-mi da batai de cap dropshotsul asta si-mi face ratie la vizionat, nu pot vedea mai mult de 2-3 albuume pe zi.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
andutzy spune:
hello!
Vin si eu cu cateva vorbe, cu cana de cafea in mana.
Suntem mai bine, adica eu nu mai vars atat, doar cu nervii stau mai prost, aceeasi stare de rahat de care ma tot incurajez ca poate macar cand voi naste voi scapa.
Cum se face ca dupa mine nu au mai aparut
-dute? Haideti mamici, curaj! Sa am si eu cui preda stafeta!
Saptamana viitoare merg la eco morfo la iosup, mai exact pe 20.
Dragos nu mai are cuvinte noi, dar ne mandrim ca stie toate culorile, nu le pronunte, dar iti arata indiferent de culoarea intrebata fara greseala aproape de fiecare data. Sper sa reusesc sa facem un filmulet cu cuburile colorate(avem un set de cubulete de cauciuc frumos colorate), sa vedeti cum mi le aduce in functie de culoarea ceruta. Intelege tot ce spun(desi uneori se face ca nu aude) si daca povestesc lui ta-su o intamplare de peste zi la care el a fost partas, se incrunta tot si asculta cu atentie, sa nu zic ceva neadevarat probabil![]()
cat despre perle, aseara era Aurelian Temisan la televizor si Dragos striga in gura mare aratandu-l:TATA, TATA
. Nu ca i-ar fi displacut lui mami, dar totusi....![]()
Andra
Sapt20 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Florentina G spune:
Salutare!
Adina si Chris, felicitari pentru reusitele sotilor!! Sunt foarte bucuroasa pentru voi, mai ales ca eu - zodia gemenilor fiind - iubesc schimbarile!!!
Elisor, ce are Bianca pana la urma? I-a scazut febra? Sanatate multa! Ce ai hotarat cu Andreas? Merge la petrecere?
Monu - am vazut filmuletul, mi-a placut mult. Antonia are o gramada de par in cap... asha a avut si Alexia?
FelicitariAlexiei pentru puzzle! Am vrut sa cumpar si eu ieri dar nu m-am hotarat.. am gasit unele gen cuburi si atele din sase piese intr-o carte de povesti cu mai multe pagini de puzzle. Voi de care aveti?
Oana lu' Alex
auzi si tu, sa-ti arate mucii!! Daca la asta are el antrenament, ce sa-i faci?! iar pe wc e super...poza de revista! Lasati baiatul in pace nu mai intrati peste el in baie
!!!
Si Maya are obiceiul sa te plesneasca si i-am spus de nenumarate ori sa nu o mai faca. Se pare ca pe ea o distreaza, o ia ca pe o joaca si-a creeat o rutina.. ne trage cate una, ne pune sa plangem si apoi vine sa ne iubeasca si sa ne impace! Insa si joaca asta e cu dus si intors ca ne cam plesneste numai cand nu-i convine ei ceva.
Si inca o chestie pe care am vazut-o la ea - nu suporta sa i se spuna "nu". Cum aude, parca i se aprinde un beculet si nu ma mai inteleg cu ea. Trebuie sa caut intotdeauna formulari diferite cand ii interzic ceva sau ii fac observatie.
Nelia, sper din tot sufletul sa ne intalnim in vara asta! Ar fi frumos sa organizam ceva... sa stabilim din timp o data! Abia astept!
Andutzy, bravo lui Dragosh pentru toate progresele! Mayei din toate culorile cel mai mult ii place movul. Cum vede ceva mov sare in sus de bucurie, nu-i scapa niciodata!
Cum te mai simti? Ti-a mai crescut burtica?
Ieri am fost pe la Piciul, i-am luat Mayei de incaltat, i-am luat niste dresuri haioase si o caciulita portocalie. Pentru Patrick ne-am dus mai mult insa nu am gasit nimic frumos, i-am luat doar o bluzita haioasa.
Aseara m-am cam necajit. Fetele de la bebelusi de nov-dec au facut un site cu pozele bebeilor iar eu m-am oferit sa fac un slideshow cum am facut si pentru noi, cu pozele existente. Persoana care s-a ocupat de site mi-a dat forward la toate pozele printre care si un link de unde trebuia sa iau o poza pentru o "membra" care ii trimisese ei o poza prea mica. Toate bune si frumoase, m-am apucat eu sa inscriptionez poze, sa le aranjez... si dupa ce pun link-ul la slide pe forum incep mari discutii. Persoana care trimisese poza mica si careia ii alesesem eu o poza din album a inceput sa protesetze.. ca vezi doamne, cum ne-am permis!!! Si de aici a inceput galceava.... eu sunt profund degustata, nici nu vreau sa-mi mai exprim opinia acolo.. daca sunteti curioase ia uitati-va aici ! Cititi mesajul Dandusei. Ce-si face omul cu mana lui.....
Dupa aceasta experienta neplacuta mi-am dat seama ca la subiectul nostru s-au adunat numai fete una si una, intotdeauna m-am simtit bine aici, sper sa ramanem mereu asha!
Va pup mult!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
monu spune:
Flori, nu te supara. or fi hormonii de vina![]()
cat despre puzzle nu suntem asa de avansate sa facem din acela cu cuburi, si ce e drept nici nu am incercat. stiu doar ca pentru varsta ei ppuzzle de lemn ca cel mai jos este cel mai potrivit.
puzzle lemn
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
monu spune:
Si mai jos poza ceva mai recenta cu alexia
Alexia serioasa
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Androix spune:
Ohoooo, Flori! Eu am ajuns la concluzia ca suntem o super gasca de super fete de multa vreme
. Am incercat si eu sa tin pasul cu mamele de mai-iunie 2007 

Iti trebuie vointa si antrenament si daca nici eu n-am antrenament la scris pe toate subiectele de pe forumul asta... Au batut recordul scriindu-si nimicuri pe 20 de pagini in cateva ore. IN WEEKEND ![]()
![]()
Si am lasat-o balta. Nici de citit nu le mai citesc ca nu le pot urmari. Dar ele sunt fericite
Asa ca can' mi s-o rupe apa la 5 dimineata tot aici o sa intru sa anunt ![]()
Gata, fug inapoi la
ca am kiulit si ieri si azi de la scoala, daca va zic de ce, dati cu rotile in sus de ras. Deci sunt mancata: m-a lovit direct si pe neapsteptate temutul "instinct de cuib". De ieri fac curat in dulapuri, in sertare, in haine, in lenjerii peste tot 
-> ceea ce inseamna ca arat ca o albina beata. N-am razbit decat un sfert de casa si trag sperante sa termin si restul pana la 5 cand plec sa-mi culeg copilul din berceni, si intre sperante mai stau nitel si pe DC...
Va puuuuup
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia