Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Pai nu o mai supara mai, Monule
Lasa fata in pace
Glumesc si eu, dar de ce zici asta? Cum se manifesta?
Reductor de WC i-am luat si eu lui Andrei dar ii e frica sa stea, nu cred ca a stat mai mult de 3 secunde, si asta imbracat.
In schimb l-am prins cu mana in WC, noroc ca nu o baga si in gura, ii placea spuma aia albastra pe care o face dezinfectantul ala de toaleta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babygirl spune:
Salut!
Sunt cu nervii prastie. Cine s-a mutat de curand stie ce inseamna vanzare/cumparare.Norocul meu este ca in Aviatiei nu se muta oricine, asa ca intra oameni ok la noi in ap. Dar deja mi-a ajuns. Toti sunt super incantati de ap., dar nu este ceea ce cauta. Iar agentii...valeu, mi-au impus un pret foarte mare, cred. mai las 2-3 zile si mai scad eu din pret, ca in ritmul asta nu reusim sa il vindem in timp util si nu ne mai mutam. Ingrozitoare meserie aceasta de agent imobiliar. oamenii astia sunt unsi cu toate alifiile. Zici ca-s avocati, nu alta. Aranjamente, texte, minciuni. Eu nici nu mai zic nimic cand vine vreun vizitator pt ca ei, desi intra pt prima data in ap. le stiu pe toate.
monu spune:
este f agitata pana la insuportabil. si se poate sa fie de la faptul ca stau cu bb. ca de ceva timp plange bb de burtica si eu ma duc la ea sa o potolesc si alexia vede si.... haos.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
crissu spune:
Oana mortala poza, ai un cavaler tare frumos ca de, seamana cu mamica lui
. Iulia a facut la olita si ieri si azi dimineata asta cand credeam ca trebuie sa o las balta de tot cu olita. Sper sa continuam asa. Singura conditie ca sa faca este sa fim doar noi amandoua. La Wc inca nu am incercat....macar sa faca si la olita.
Monu foarte frumos filmuletul dar numai tu cred ca stii cat te chinui cu ele. Ma gandesc cu groaza ca asta o sa ma astepte si pe mine. Trebuie sa fii si cu bebe mic care are atata nevoie de tine dar nici pe cea "mare" nu o poti ignora ca devine geloasa si simte ca atentia ta nu mai este totala asupra ei.
Monu as vrea sa-mi spui cum te simti dupa a doua cezariana (ambele fete le-ai nascut prin cezariana din cate imi amintesc eu, sper sa nu gresesc),cum te-ai refacut si daca a fost mult mai dureros decat la prima.
Babygirl felicitari sotului si bafta sa vindeti casa cat mai repede si fara prea multi intermediari ca e mai simplu asa.
crissu spune:
Ieri am fost in parcul de la Doamna Ghica si m-a batut vantul in cap de mor de durere. Iulia nu a avut nici o treaba, a alergat dupa toti
cainii si dupa un balon care i-l lua vantul. Mi-a fost teama sa nu raceasca iar dar vad ca nu are nimic si azi am iesit iar.
I-am facut peste si a mancat doua bucati mari de mi-a crecut pipota si mine de bucurie.
Am cantarit-o si spre uimirea mea are 13 kg.
M-am cantarit si eu si tot spre marea mea uimire am 70 de kg deci am luat "doar" 20 de kg pana acum ![]()
fran spune:
Sa stiti ca citesc si ma bucur de toate realizarile voastre dar stau rau de tot cu timpul de scris.
Monu-merci de pontul cu puzzle si leapfrog, sambata dau si eu o tura pe acolo. Eu ziceam de memoria vizuala/vs aia auditiva. ![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
crissu spune:
Fran tot singurica? Nu a venit sotul sa o mai preia pe Iepu?
Andra ce mai faci? Hai mai baga doua trei cuvinte sa stim ca esti bine?
Vineri merg la medic...parca am emotii.
Mai fetele eu nu mai am cu ce ma imbraca, nimic nu ma mai incape. Si haine de gravida nu am decat o salopeta si aia capatata, niste pantaloni si vreo doua tricouri. Nu mi-am cumparat nimic sarcina asta si nici nu ma indur acum dar si cand vad ca nu am ce pune pe burtoi mor.
monu spune:
Crissu ambele nasteri au fost cezariana. La cea de a 2-a sincer, m-am simtit mult mai bine in sens de refacere. Daca la prima operatie eram lesinata de durere si nu ma puteam misca in primele zile, acum m-am dat jos a 2-a zi fara probleme - gen lesin, am putut sa merg cat de cat si sa pot manevra copilul pat-patut. In afara de o problema cu ata de la operatie nu au fost probleme cu operatia in sine. iar cand am ajuns acasa m-a luat Alexia de noua si nu am mai avut timp sa ma gandesc ca daca o ridic in brate imi poate afecta operatia. Acum depinde de fiecare in parte.
cat despre haine, sincer, eu m-am imbracat cu o salopeta din blugi si uite asa am defilat pana ce am nascut.
.... dar de acum gata! imi refac garderoba![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
nelia spune:
Am fost in oras si am facut poze pentru pasapoarte, am completat formularele (in care o cer si pe mama si pe tata... mi-a luat o ora sa le fac pe toate trei si inca mai am ceva de completat la mine), m-am uitat pe net si mi-am ales cursurile si vineri depun formularele si aflu cind le primesc... dupa aceea dau drumul la rezervarea de bilete. Sper din tot sufletul sa ne ajunga banii!!!! Daca ne ajung... veniiiim!!!
In drum spre casa am intrat intr-un magazin romanesc si am luat costita si ciolan afumat, slana din aia adevarata (abia astept sa vin de la curs si sa o maninc cu ceapa), vinete gata coapte si curatate (mie nu-mi ies la aragazul electric de nici o culoare) si icre! Acum fac ciorba de fasole cu ciolan afumat si fasole frecata cu sos de ceapa si afumatura. Sanatos tot ce fac! Si mai ales eu chiar aveam nevoie de grasimi, ca doar ce am pus vreo 3 kile la loc... dar pur si simplu nu mai puteam de pofta. Imi fac de cap pina cind am biletele de avion in mina, dupa aceea ma pun pe miscare si pe slabit, ca sa ma vedeti supla si lucrata! Acum miroase in casa atit de... romanesc! Sa vedem ce parere voi avea colegii de la curs, ca nu mai apuc sa ma spal si pe par pina plec...![]()
ChrisDun, felicitari sotului pentru schimbarea de servici... sper ca am retinut bine.
Monu, Crissu, si eu am umblat la a doua sarcina cu o salopeta si spre sfirsit cu o rochie de blugi, si alea imprumutate. Am aratat ca o taranca, dar si stateam tot timpul numai prin parcuri cu Agata, servici nu, la scoala m-am dus iarna, cind oricum nu stiam ce sa pun mai gros pe mine... In schimb, la prima am fost o eleganta, aveam niste bluze hippie... tot setul de haine pe care l-am purtat (si nu putine) mi l-a dat o prietena care tocmai nascuse si care e eleganta intruchipata. Bluzele am vrut sa le pastrez, dar pina la urma nu m-a lasat inima pentru ca mai aveam o prietena care ramasese gravida si mi-ar fi parut rau sa nu arate si ea o graviduta sexy. Din pacate nu am poze, dar tare drag imi mai era de mine si de burtoiul meu.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
crissu spune:
Monu sper sa fie asa si la mine ca prima data s-a lasat cu lesinuri si altele de genul asta de sunt eu asa de speriata. Esti o draguta ca ma incurajezi.....va pup pe toate trei.
Nelia vreau si eu bluze hippi si sexy, macar bluzele sa indeplineasca aceste conditii
Si mai vreau ceva vineteeeeee 

Va pup si o noapte linistita!