Copiluti de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

'neata si de la noi pe la pranz!

Am vazut toate pozele si filmuletele, am acelasi sentiment ca si Loreen, chiar daca eu si fii-mea am fost nedespartite in toata aceasta perioada... cand au trecut 2 ani? Parca ieri am venit de la maternitate si plangeam langa patut gandindu-ma ca eu nu ma voi descurca cu un copil, ca nu voi sti sa o ingrijesc etc... acum invatam poezii, numaram, ne jucam.... suntem atat de mari...

Monu, Dumnezeu s-o ocroteasca pe micuta crestina, sa-i indrume pasii in viata si sa fie sanatoasa!

La multi ani Patricia (Fran), Patrick (Flori) si Patrick (Anca), sa fiti sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!

Loreen, ma bucur mult ca ai revenit dupa... cred ca o luna de absenta!

Va pup fetelor, nu pot sa scriu mai mult (trage pisoiul meu de mine) dar incerc sa mai scriu curand... ma oftic cand nu pot raspunde, cand nu pot felicita si eu reusitele copilasilor sau ale voastre.... citesc tot, parol!
Sanatate tuturor!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Monu,sa va traiasca micuta crestina!ce zi frumoasa pt Botez!

Danelutza....sa stii ca Ema n-a facut kk pe wc, desi asa am crezut. A parfumat un pic baia, dar n-a scapat nici o "bobita". In chilotei o las doar dimineata, cam o ora, si se tine numai sa nu faca pe wc sau in chilotei. Probabil ca am gresit ca i-am spus sa nu faca in chilotei, ci sa se duca la wc, dar ea a priceput doar ca n-are voie sa faca in chiloti, caci la wc nu merge sigura. Nu am nici eu solutia si sincera sa fiu incep sa ma lamentez pt ca e cam maricica deja si nu stiu cat de sanatos mai este sa stea in pampers la cat este de acid si parfumat pipi al ei. De aceea o las in chilotei, sau chiar dezbracata dimineata, poate...poate...E mortala caci simte ca vrea sa faca pipi, pune mana pe chilotel si spune "nu,nu!", o pun pe wc si se tine, o iau jos si isi da drumul pe hol habar n-am nici eu cum sa procedez. Astept si eu povesti de succes, sfaturi.

Voi stiati ca azi este si Sf. Alexie? Stiu pt ca ne-au invitat azi nasii la ei ca sa o sarbatorim pe Alexia lor. La multi ani, Alexia(monu)!!!

onixone, n-as prea detalia, dar stiu ce spui tu acolo. Se strange frustrare, se strange tensiune multa si ne descarcam pe cine apucam. Am momente cand sunt de nerecunoscut si ma descarc pe sotul meu pt ca mi-e mai la indemana. Chiar daca ni se pare greu sa ne despartim de pui, eu sunt convinsa ca este momentul sa o facem. Nu-i nici prea devreme, nici prea tarziu, asa ca ...curaj! Sunt convinsa ca in orele acelea cand nu vom fi cu ei ne vom incarca bateriile si vom fi si noi mai linistite, mai disponibile, mai calme.

mamicilor, a venit vremea buna! cand ne mai intalnim intr-un parc cu piticii?

miki, credeam ca numai fii-mea este naravasa la dr. fara sa-i faca nimic si incepe sa se lamenteze. Nu reuseste dr. sa-i asculte inimioara de luni bune. Eu o tin in brate, iar papadia ii da cu picioarele in burta.

loreen, cred ca acesti 2 ani au trecut repede pt noi toate. azi-maine ne trezim ca pleaca de acasa.spre deosebire de alte mamici care nu cunosc DC, noi avem sansa ca am putut sa ne impartasim experientele si trairile. chiar daca exista si o latura mai putin placuta in comunicarea pe acest forum, cele bune sunt mult mai multe. eu am invatat teribil de multe de la voi si eu una cred ca ema a facut atatea progrese si pt ca am furat de la fiecare cate o ideea si am incercat sa o invat pe ema lucruri la care eu nu ma gandeam pt momentele acelea.

elisor, ai primit banii? daca nu..eu zic sa intrebi mamica...

Am vazut-o pe Iulia dormind cu capul pe fotoliu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!
Noi am fost internati in spital 2 zile pt ca David a facut enterocolita acuta a fost cosmar cu David intre copii in salon ca se repezea la ei sa-i bata, a ramas traumatizat de doctori de cand i-a luat sange numai cand ii vedea ca intra pe usa incepea sa urle chiar daca nu il controlau pe el, nu a putut nici sa doarma pt ca plangeau copiii ba unul ba altul mai era si o mamica care sforaia si tusea de ma inebunise, mai venea si asistenta cu tratamentul la copii la ore diferite fiecare si ne aprindea lumina in ochi copilul incepea sa planga ca nu vrea medicamente si bineinteles ca incepeau toti bine ca n-am stat decat 2 nopti a dormit David joi cand am venit acasa aproape 5 ore la pranz si toata noaptea de la 10 la 8 dimineata. Conditiile din spital si medicii super, a fost nasol ca era carantina si nu dadeau voie sa intre nimeni in spital parca eram la inchisoare, stateam la et 1 si ne uitam pe geam la tati ne facea cu mana David incepea sa planga si sa traga de geam ca vrea la el.
Trimit ca ma bate piticania ca n-am voie la calc in prezenta lui.

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Vin sa ma laud , a reusit soata performanta sa bage o raceala zdravana in Isabella, dupa ce a lasat-o aseara sa se joace cu apa, afara bineinteles. Acum ii curg mucii pin'la briu, tuseste, abia respira si nu maninca nimic, doar tita. Sper macar sa nu faca febra. Cica face anticorpi, dupa parerea soatei , i-am explicat ca aia se fac oricum, nu fortat

Dispar sa mai spal niste geamuri

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am dedus ca este Sf Patrick azi asa ca intregesc si eu randul celor care trimit urari de bine celor care-si serbeaza ziua azi...

Si pentru Alexia "La multi ani", sa fie cea mai cuminte surioara azi la botezul micutei Iulia...

Onixone asa cum zici tu poate ne-am vazut pe strada,sau cine stie om fi stat impreuna la vreo coada... eu am stat la Dacia in perioada 1988-2000 cand m-am mutat langa consulatul turc...dar am tot trecut pe-acolo la ai mei pana cand i-am mai avut...
Cu nervii eu stau bine...am asa de multi
incat refularea este o a doua natura la mine...cei de pe langa mine s-au obisnuit... oricum de cand am inceput munca am redus mult starea de nervi facand si lucruri care solicita mai mult neuronul meu plictisit...

Mstroie pentru David sa uite cat mai repede acele zile din spital...

Adina inca nu-i tarziu pentru olitza...e tarziu ca asa am fost noi indoctrinate de mici...dar ei daca nu stiu ce au de facut de unda sa le vina cheful de oala... a mea ma anunta ca ceva nu-i inregula abia dupa ce-si da seama ca nu mai poata sta confortabil in fundulet... iar eu am zis ca mai stau pana va face macar doi ani... inca face mult pisu peste noapte,prea mult pentru o sticla de lapte...
Dupa-amiaza placuta la nasi...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am promis ca revin...m-am saturat de vantul asta, n-a racit toata iarna si acum cand avem soare berechet e vantul asta rece care ii ususca obrajii, buzele, muci, sper sa nu raceasca mai rau ca ea nu-ntelege fraza "nu iesim afara", imi aduce papucii, hainele, lopatelele si trage de mine/noi "hai".

Adina m-am uitat la filmulete, Ema e atat de dragalasa si ghidusa si...bine crescuta, educata (e topenie dom'le cum sta pe wc si-si spala dintisorii), si...as putea continua, dar ma opresc ca stii si tu foarte bine cat de dulce e fetita ta!
Multumesc pentru compliment, nu stiu daca sunt cea mai calda si atenta, insa cred ca sunt printre cele mai, dar cu siguranta in ultimele zile am fost cea mai prezenta pe aici si poate v-am agasat, dar stiu ca atunci cand voi incepe serviciul voi intra mai rarut si deja mi-e dor de clipele astea, incet, incet se termina.
Nu, n-am primit inca banii, sper...luni.

Fran drum bun si distractie multa, sa faci poze cu Iepu printre branduse.

Miki sanatate lui Luca! Cam devreme cu curatenia, poate o mai faci o data pan'la Pasti.

OlgaT pentru noi nici un cuvintel? Cum te mai descurci cu jobul, Tony s-a acomodat?

Laura si ai lasat lucrurile asa cu impozitul? Ei n-au o baza de date din care sa reiasa ca l-ai platit? Mi se pare absurd ca-n zilele noastre sa-ti ceara chitante.

Mstroie cunosc experienta spitalului cu copil mic, te inteleg, stiu ca-i traumatizant, in sensul ca e obositor din motivele pe care le-ai spus( am stat cu Andreas o noapte cand avea vreo 7 luni, a doua zi am cerut externarea ca nu mai suportam), bine ca sunteti inapoi acasa. Acum e bine, nu? Sanatate multa!

Mai revin...n-am terminat

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu sa-ti traiasca si printesa cea mare!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Hi! fetelor

Vrem sa ne alaturam si noi voua...
Suntem Florentza- si Alexandru - puiul mamii cel iubit si rasfatat , nascut pe 9.iunie.2005 in Maternitatea Polizu.

Florentza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Florentza, bine ai venit printre noi!
Sa-ti traiasca puiul

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bun venit Florentza

Fetelor, am o intrebare de o mie de puncte . Pot sa fac baie Isabellei, daca in acest moment are febra 38 dar i-am bagat un supozitor in fundulet ? sper sa scada febra

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput