Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
elisor spune:
Neatza buna!
S-a trezit azi noapte urland de mama focului in creierii noptii (in viteza am dat si-un cap de usa), io-i indesam suseta-n bot, ea si-o scotea si plangea mai tare. Dupa vreo cateva minute am priceput si eu ce vrea: alta suzeta. Mno, i-am dat alta suzeta, muzica cu cantecele si n-a mai protestat, a adormit fara probleme.
Evident ca somnul meu nu mai era unde-l lasasem si am pierdut vremea la tv, asa ca sunt zombi, eu nu stiu cum voi functiona la servici cu treziri de-astea, noroc ca sunt rare.
Andra lasa-l incolo de balaur, cea mai buna razbunare e ignoranta, ce te invat si eu, hai cu noi si te vei simti mai bine...mai ai greturile alea?
Crissu stai linistita, mai bine plimba-te, lasa aspiratorul si treburile astea in seama hazbandului.
Nelia desi-mi sufla muntele-n ceafa nu ma dau in vant dupa el asa ca habar n-am, dar varu-meu e mare amator si-l pun imediat sa-mi faca o recenzie montana.
Bafta la examen!
OanaC scuze ca nu am retinut exact cand incepeti daycare-ul. Sa stii ca astept cu nerabdare impresiile, ca a inceput sa-mi stea-n stomac iminenta si apropiata despartire. O sa fie bine!
Cornelia ehe, cand o sa fie el mare, o sa strigi la el sa iasa o data din baie, sa vezi tu atunci ferchezuire.
Florentza multumesc de comentarii, ce surpriza...pe strengarul tau unde-l vedem?
Adina asteptam poze de la petrecerea nasilor!
Teddy voi cum ati petrecut? I-a spune drept cine-a condus la intoarecere?
Gabitza azi aflati rezultatul mamei, nu?
O saptamana usoara tuturor!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Buna dimineatza...
Eu sunt la servici evident si am constatat citindu-va ca intru in concediu peste 2 saptamani...si uite asa mi s-a taiat tot cheful muncii in cazul in care as fi avut vre-unul...
Daniela chestia e ca daca nu tratezi una bucata tata e mai rau decat o armata de copii muciosi... nu le doresc la barbati decat o ora de travaliu si daca-i mai aud vaicarindu-se ii impusc... al meu la o raceala face mai rau ca Delia cand are 40 temperatura...
Oana C sa aveti un inceput promitator la daycare... astept relatarile tale ...chiar sunt curioasa sa vad reatia Evei ca ea este maricica si percepe altfel separarea fata de ceo care au inceput daycare de mici...
Crissu da mai ai pana nasti asa ca mai amana putin cuibareala ca doar e tot timpul din lume...nu te obosi taman acuma...
Si la noi la Carrefour zici ca innebunisera de vineri...ca hoardele de tatari navalisera...
Andra cand te mai aud pe tine de soacra imi mai aduc aminte ca mai traieste si a mea...as vrea sa-ti pot transmite putin din "nesimtirea" mea cand vine vorba de soacra...asa ca sa poti privi viatza mai roz decat este...
Cornelia la baie noi nu avem problema de data asta...am avut la Bianca si a tinut pana pe la 4 ani,mai ales la spalarea pletei...
Cat priveste uitaturile parintilor prin parcuri vorba aia "ma lesi"...ce-am vaut ieri la Pitici m-a umplut de scarba...parca-s proprietari pe legane sau pe topogane iar cand iti permiti sa te apropii iti arunca cate-o privire plina de voma... ce sa-ti mai zic cum se uita cand vad ca al tau face vreo mutra...parca al lor este usa de biserica si am venit noi cu generatia neantherdal.... ia sa ma scuteasca cu "criticile lor vizuale" ... vorba biblica sa de acu piatra cel care are curaj...
Il trimit asa mesajul ca scriu la el de la 7 ...daca mai suna telefonul putin sigur il sterg...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Cred ca Andrei a intrat intr-o noua faza, cea de crize cu urlete si istericale istericoase, de ma umple de spume. Tot weekendul mi-a servit in rate cate o bucata, sa-mi ajunga pe o saptamana si sa ma bucur ca e luni si am venit la birou. Iar cand stiu ca nu face asa cu Dora, bona noastra, ma apuca toate alea si ma intreb unde gresesc.
Ieri dupamiaza am fost in parc in Herastrau, la leagane, pe la Roata mare. Vedeti poze www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20070318" target="_blank">aici. In poze pare un scump si un minunat, ca nu i-am facut poze si cand se criza. Dupa cum vedeti, e plin de flori in Herastrau, mirosea din plin a primavara, printre copaci era covor de floricele deja, plin de micsunele mirositoare, o nebunie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Neata!
Am scris si eu ieri un mesaj ca era calcu liber si s-a dus &^$&ului la balamuc. M-am enervat si nu am reluat povestea mai ales ca statea tati cu ochii pe mine sa ma ridic mai repede. Maxim o luna avem si laptop si atunci de nu voi sta cu el in pat:)))
In primul rand am vrut sa urez pentru bebe de Monu sa fie sanatoasa micuta crestina. Acum am vazut si ce probleme a avut cu Alexia, mai poti o mana de om ce esti?
Aurasa, ai un copil scump si dragalas, m-ai impresionat cu povestea ta, sa ii tina d-zeu sanatosi si sa se iubeasca puiii tai.[
Cornelia, a mea numai la spalat pe cap se speria dar de vreo doua saptamani rade cand ii torn apa pe cap, amluat-o in joaca cu o galetusa cu apa si acum moare de placere. BAie i-a placut din fericire, cand stie ca pregatesc pentru ea e calare pe mine si tipa "baie, baie!".
Tdi si pe mine ma sperie scapatul din mana, din fericire pe strada mergem de manuta numai. Vreau sa va spun ca acum doua zile cand am iesit afara, m-am oprit in fata blocului sa imileg cordonul de la hainuta, nu a plecat de langa mine si intindea mana sa ma tina, m-am topit toata.
Lauretoooooooooooo, uelcam bec draga mea!
Nu am vreme sa scriu prea mult ca deh, la berou dar de citit mai citesc in viteza.
La noi mari noutati nu sunt:
Olita, oha, am pierdut trenul de cand cu entorocolita de acum sase lnui, mai se duce si in alta camera sa faca kk:))
Vorbit, din ce in ce mai bine, mai nou a inceput sa cante la greu, azi dimineata la patru canta melodia aia imbecila cu "un motan cat un pisoi" de pe cutiuta muzicala:))
Ah, zice "sanatate" cand stranutam
va pupacesc, poate mai apuc sa mai scriu azi
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
ChrisDun spune:
Androix, mey, si noi am fost ieri la zoo
! Numai ca la 11 ne urcam in masina sa plecam. Era puhoi de lume, si taaare cald, iar noi alergasem o ora jumate’ dupa Emi prin toata gradina zoologica. Secretul e sa mergi foarte de dimineata, cand nu e multa lume si ingrijitorii hranesc animalele. Atunci sa vezi agitatie… probabil cand ati ajuns voi toate vietatile erau ghiftuite si isi faceau siesta 
Florentza, bine ai venit !
Monule, sa-ti traiasca micutza crestina!
Sanatate multa Alexiei ! Pana la urma i-ai facut cortizon (scuze daca ai scris deja, eu am citit din 3 in 14). Noi am facut o singura injectie cu cortizon in noiembrie, tot din cauza de laringita. Apoi s-a rezolvat, slava Domnului !
Patrick si Patricia, LA MULTI ANI puiutilor cu acest nume!
Babygirl, si eu am patit o faza asemanatoare cu telefonul care a sunat cand o adormeam pe Carina. Eram singura cu gaza, si am crezut ca suna socrela (care are prostul obicei sa sune pe fix, desi are mobil si minute gratuite garla). Ei bine, sa continui : smulg eu receptorul fixului si trantesc un « DA ! » enervat. La celalat capat o voce de femeie, foarte amabila si calma, se recomanda (numele ei si numele firmei de unde suna) si imi spune ca il cauta pe sotz
Era sa pic pe spate, nu mai stiam cum s-o dau la intors, ce-mai, m-am imblanzit instant
. Totusi sper ca n-am impresionat-o chiar asa de neplacut, devreme ce l-au angajat ![]()
Baby expo: eu sper sa ajung vineri dimineata. As vrea totusi sa o iau si pe Emi, pentru ca trebuie sa-i cumpar pantofi.
Va pup, sa aveti o saptamana usoara. Multa sanatate bolnaviorilor!
patriciaRO spune:
Gabitza, am vauzt pozele din parc. Mai mi-ati facut pofta de Eugenii de nu mai pot...
Eu in wekend incep cursurile de bodytoning si voi fi pana peste cap de ocupata si apoi pe 2 aprilie plecam intr-un tur al Europei. Abia asteptam!
Azi dimineata Alex mi-a facut kk verde si urat. Habar n-am de la ce. Ca nu a mancat nimic sa dea culoarea aia... Ii dau ceia de menta. Sa speram ca se intoarce... Si ca o sa faca normal!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cloreta spune:
Florentza, bine ai venit!
Na, ca uitasem, ieri am zis si azi
Am uitat si ca ii scrisesem lui Elisor, refecrito la ,ergatori. Cand a facut Teodora prima data am zic ca a picat cerul pe mine, eram ametita cand am iesit de la laborator. La farmacie se uita tanti aia la mine de ii venea sa si rada cred, mi-a zis sa stau linistita ca e ceva normal
Gagici, ia uitati ce dragut aici w w w . p o l a r o i d / s i m p l i s s i m o. r o. Se pot salva, facem carti postale pentru prieteni, n e simpatic?
Referitor la telefon, eu am niste pitici si asa, in general cu orele de dat si primit. Ma scoate din minti un apel inainte de ora noua sau mai tarziu de 21.45, bunicul din aprtea lui tati avea prostul obicei sa sune la opt sai mai inainte de dimineata, seara dupa zece etc. L-am pus la punct intre timp, mi se pare o chestie de educatie. Cand era Teodora micuta dadeam telefonul pe mute in timpul orelor ei de somn, acum a invatat tota lumea sa nu sune intre 12 si 17.00 ca e nebuna de mami treaza si face urat daca deranjeaza cineva puiul.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
Tdi spune:
Astazi este ziua tatalui...
LA MULTI ANI PENTRU TOTI TATICII!
La noi s-a stricat vremea, ploua si e destul de frig, Aly vrea afara iar eu sa dorm...se pare ca nici una dintre noi nu va obtine ce-si doreste.![]()
Am intrat iar in criza de timp, asa mi se intampla de fiecare data cand trebuie sa plecam undeva: vad cate am de facut in scurt timp si ma blochez, nu ma mai pot apuca de nimic si ajung sa le fac pe toate cu mare stres si efort pe ultima suta.
Abia astept sa vina vinerea sa plecam, desi prevad ca dupa 2 zile vreau sa vin inapoi...mi-e si groaza cu pitika pe avion plus bagaje si carutzul iar eu sunt asa slabita ca abia ma car pe mine!
tati o sa vina cu masina de Paste dupa care ne intoarcem acasa toti 3.
Revin cand doarme sa va raspund, acum nu mai pot scrie ca sare prin paturi si mi-e frica sa nu cada.
Album Alyssa
gabitzam spune:
Beatrice, noi cand cumparam Eugenii luam de la 20-30 in sus
Aia din poza este prima Eugenie pe care o capata Andrei, ca a dat iama in sacosa unde erau. Dar astea de Dobrogea aici se dau imediat si n-au timp sa se invecheasca, asa ca l-am lasat.
Am vazut prognoza, azi este foarte frumos si cald, maine frumusel dar cu vant, dupa care urmeaza o saptamana de ploaie 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
...si noi avem multe faze cu telefonul.Prima a fost cand avea el exact un an cand a luat telfonul sotzului si il tzinea de sfoara si il baga si il scotea din wc.Nu am mers mult timp telefonul, acum merge dar i l-am dat socrului sa il foloseasca.Nu i-am zis patzania cu el.
De curand intr-o duminica cand sotul nu mergea la munca(celalalta munca decat firma noastra) , Alex a luat telefonul si il butona.In 5 minute primim un telefon de la seful ca ii s-a parut ceva ciudatlui(sotul s-a certat cu ei pt duminicile libere) si ii spune ca il asteapta.Alex ce a facut : a retransmis un mesaj de 2 ori sefului in care scria : I am on my way!!Ne-am distrat copios cum il trimite Alex pe sotz la munca.Bine ca nu i-au alocat job-uri in urma telefonului ca nu ar mai fi avut scapare.
in rest toate bune si frumoase, afara e mizerabil, cand 5 minute soare, cand ploua alte 5 minute cu grindina, cand sufla vantul de nu poti sta pe strada.Chiar ca vreme londoneza.De mult nu a mai fost asa.
Si alex a inceput sa tipe si sa fie de neinteles.Face numai ce vrea, si asta nu mai rele.In ultimile 2 zile m-a cam chinuit.Si putine nazuri la mancare.
Cu telelfonul fix si eu l-as scoate ca avem si fax care suna tare chiar daca e pe low si ne suna de la tot felul de firme.CAte o data le zic ca Oana nu e momentan aici.Ca eu tratez casa ca o firma, si cate o data e amuzant sa ceara cu tine sa sa spui ca nu esti.
Cam atat...va pup
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE