Copiluti de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cornelia vecina mea are fetita de o virsta cu copilasii nostri, iar baietelul mai mare cu vreo doi ani, deci diferenta e ca la copiii tai. Baietelul incearca sa-si invete surioara de toate, ii arata animalele in carti, iar fetita cum il prinde, cum il articuleaza, cica il pocneste pe fratior, de ala plinge toata ziua.

Monu sanatate multa Alexiei.

Oana lu'Alex felicitari pentru kk la wc si ... la cit mai multi.

Florentza eu ii puneam termometrul Isabellei, asta se intimpla saptamina trecuta la 5 dimineata, a luat telefonul mobil si... a trezit un medic chirurg din somn, noroc ca omul e obisnuit sa sune telefonul noaptea.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mno, sa mai zic ceva inainte de stingere.

Androix mie mi-a facut o impresie destul de buna zoo a voastra, pentru Ro merge, e drept ca am fost prin vara lui 2004, dar mai toate animalele erau zburdalnice (chiar si elefantoiul isi etala ce are in dos cu tot cu jetul de rigoare prin zabrelele gardului), am vazut-o si pe cea de la Sibiu prin '95 (m-am luat la intrecere cu ragetele leului, dar pe-atunci n-aveam copii, eram eu copilul ).
Am revazut pozele de anul trecut (in fiecare luna ma uit pe pozele anului trecut sa vad prin comparatie cat a crescut intr-un an) cu Carina si cele cu Filip, ce mici erau si...fara gat .

Laura stiu ca e de umblat pentru carcalacii aia...numai gandul la ei ma oripileaza, bleah.
La spusele Corneliei am incercat si eu Libero, dar discovery, si sunt foarte multumita, nu mai pierdem nimic pe-afara, pana trecem pe up&go mai e, ca deocamdata refuza ideea de a face altundeva decat unde e obisnuita.

Florentza da, cunosc sentimentul foarte bine, eu am crescut o data cu Andreas, cu el m-am maturizat, iar la Bianca am ajuns sa ma intreb si mai pregnant daca e adevarat ca am si o fetita, a aparut cand nu credeam ca mai e posibil.

Cum se mai simt gravidutele noastre absente de ceva timp: Andra si Crissu?
Anca ai reusit sa ajungi cu Patrick la oftalmolog? Te-ai linistit? Cum ati petrecut de sf.patrick?
OlgutaM n-a trecut depresia? OanaC cum e la daycare?

gata, plec ca-mi urla-n cap...noapte buna!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Elisor draguta uite cum te mai gandesti tu la toate inclusiv la burticile noastre. Eu sunt bine acum, nu am mai scris caci m-a apucat instinctul ala de cuib care o lovise si pe Androix (Androix te pup ). Nu am reusit sa fac eu mare lucru caci trrebuie sa mai scot si copilul afara si mancarica si etc. Apropo, de cand s-a mai incalzit afara stam cu orele si Iuliei ii prinde tare bine. Sa va pregatiti pentru cele 21 de grade de maine.
Si sa revin la ce povesteam: dupa ce joi am incercat o curatenie mica (nu am ajuns la sertare inca) m-a pus naibi sa iau masina si sa plec in Careffour cu tot cu copil bineanteles. Nu asta ar fi fost problema numai ca am stat vreo trei ore pe acolo pana am terminat tot ce aveam de cumparat caci era o aglomeratie de parca daduse strechea in ei. Va dati seama cat m-a obosit chestia asta astfel incat cand am ajuns acasa m-au luat niste contractii si am intepenit de spate, pur si simplu nu ma mai puteam misca. Am facut-o de oaie, zic eu in gandul meu, si deja tremuram de frica. Am adormit asa amortita intr-un final si dimineata m-am simtit ceva mai bine. Am fost totusi la medic caci trebuia sa-mi fac vizita lunara si sa-i arat si ultimele analize. Si ce credeti? Sunt perfecte analizele, colul e la cucul macaii, lung si inchis, bebe misca de-mi sare camasa de pe mine, e totul bine. .....numai eu ma simt ca o babuta cu reomatism de 90 de ani. DPN_ul a ramas pe 17 mai dar mai trebuie sa fac eco de trimestrul trei sa vedem printesa ce mai face, cat de grasana este si daca s-a intors.
Iulia , multumesc lui Dumnezeu este bine sanatoasa si mananca binisor, zic eu.
Sper sa revin cu ceva raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

!

Monu, sa iti traiasca micuta crestina!

Deci chestia cu "postule" devine grava. Azi, i-a tot spus unui baietel necunoscut... pana s-a intors maica-sa si s-a uitat urat la noi . Eu tot sper ca cel mai bine e sa il ignoram, dar vad ca deja "da" cam rau in public .

Laura, la prima vedere, e tot baietelul rusinos ascuns dupa fustele mele.

Si ca mi-am adus aminte, Oana, Stefan inca mai povesteste cum si-a prins Alex bluza la bucataria lui . Maria are o prietena Alexia si cum ii pronuta numele, el se duce la bucatarie si foarte serios ne explica si ne si arata cum si-a prins Alex bluza.

De ce credeti ca sunt eu acum la calculator? Pentru ca "monstruletul" a plecat la mama sa doarma, asta dupa doua ore de foieli si plansete, ca vrea la el in pat, la Maria in pat, la mine in pat, la buni acasa!!! Asa ca o sa dorm si eu bine.

Uitasem mai devreme sa ma plang cu baia. Mai e vreun copil care urla la baie? Ca eu cred ca pana il insor o sa il tin cu forta in cada . In fiecare seara intra curajos in baie, dar cand vede ca se ingroasa gluma si chiar vreu s ail bag in cada, spune intai ca el nu face baie, ca face "diseara" , apoi ca nu vrea dusul (pe care nici nu l-am mai folosit de o groaza de timp la el), dupa care incep urletele si se agata ca o maimuta de mine. Am incercat si sa intru cu el si cu fel de fel de jucarii, povesti etc., dar nimic nu il convinge. Asta dureaza deja de mai mult de 6 luni.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, sarumana de intrebare, promit ca scriu maine, acum mi-e somn tare si sunt plina de nervi(soacra-mea again...

AndraSapt20 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Daniela sanatate Isabelei......ma sperii cu diaria caci noi nu am experimentat chestia asta pana acum. Cat despre priceperea sotilor in ale copiilor eu zic sa stati linistite ca marea majoritate sunt asa. Al meu insa se baga sa-mi dea mereu sfaturi d-alea bengoase de ma da pe spate. .........si se asteapta ca tot eu sa experimentez ca el nu se pricepe de chiar atat de bine.
Androix am fost si noi mai demult la gradina zoologica si Iulia a fost cam indiferenta desi este moarta dupa animale.....nu stiu de ce.
Aurasa m-am bucurat mult sa citesc ca te-ai refacut repede si ca ai ajuns cu bine acasa cu baiatul si mai ales ca te-ai bucurat de o asa primire.Astept cu nerabdare poze.
Florentza bine ai venit in grupul nostru. Misto pataniile.Iulia face asa de multe zilnic caci la sfarsitul zilei abia daca mi le mai amintesc pe toate din cauza neuronului obosit.
Cat despre sentimentul de care vorbeai sa stii ca l-am incercat si-l incerc si eu mai mereu. La mine cred ca e combinat cu o satisfactie extraordinara cand ii vad progresele si cand vad cat a crescut.Uneori o privesc cum doarme tolanita pe burtica si mi se pare asa de mare.
Monu ce sa-ti mai zic si eu sa te incurajez? E Nasol intotdeauna cand bebei sunt bolnavi....sper totusi sa nu ajungi la spital. Sanatate maxima si un
Loreen mai sunt si sejururi d-astea din pacate dar atunci o sa stie ca este ziua ei si o sa faca nazuri numai cu tine nu si cu invitatii.

Mergi la inceput

Andra dar soacra-ta aia nu are somn???
Sa scrii maine da?
Mickyy tu ce mai faci? Examenul cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Iar nu am citit... dar termin marti cu examenu' si promit ca citesc tot! Am intrat sa va intreb ceva, pe cele care se duc des la munte sau pe cele care locuiesc la munte. Caut o cabana (daca se poate mai rustica) pe la 1500 de metri (ca mai sus parca nu am curaj sa urc singura cu doi copii, in primul rind pentru ca Tudora ar trebui carata in brate), de preferat in Bucegi, ca ii cunosc mai bine si sint mai aproape. Noi in afara de Omu nu prea am stat pe nicaieri, ca mai mult am mers si noptile le petreceam in cort. M-as duce eu si la Omu (cabana noastra de suflet), dar parca as vrea totusi ceva mai jos un pic.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Elisor, multumim de intrebare Citesc si eu aproape in fiecare seara, dar la oboseala mea, abia daca imi amintesc ce citesc, dar sa mai si scriu ceva. Na, ca e epidemie de depresie in America
Eva incepe sa mearga la daycare de miine (adica luni dimineata), cite 4 ore luni, marti, miercuri, in primele 2 saptamini. Apoi, depinde daca imi gasesc si eu ceva de lucru; daca da, o sa mearga toata saptamina, program 8:30am - 5pm; daca nu, o sa mearga cite 3 zile full time sau part time, in functie de cum se simte ea.
O sa scriu mai multe miine, ca sa va spun cum a fost in prima zi de una singura.

OlgaT, si mie imi place melodia de la The Departed. Si ca sa vezi coincidenta, simbata seara, dupa ce am vazut a doua ora filmul, am vazut ca ai postat linkul de la youtube.

Am mai vazut poze, filmulete; scriu mai multe miine, dupa daycare.
Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, intru repede sa va salut pana nu se trezeste Alexia. Multumesc lui Dumnezeu, azi noapte nu s-a mai sufocat asa ca nu am mai "vizitat" spitalul pentru alte injectii cu cortizon. A dormit bine si sper sa se refaca si sa inceapa sa manance. Am stat cu grija toata noaptea si am dormit cu ea in camera de frica sa nu care cumva sa nu o aud.
Fetelor, merci ca mi-ati zis de leap frog. Am fugit aseara in Carrefour. Ce am vazut mi-a placut tare mult si sper sa diversifice gama. Pentru varsta Alexiei i-am ales leap pad-ul. Astept reactia de dimineata.
Am auzit ca va fi cald afara. Oare o pot scoate afara? Are totusi laringita.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput