Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
onixone spune:
Pot sa ma laud si eu ca azi pt prima data am reusit sa il pun pe Alex la timp pe wc dupa ce a zis caca.E drept ca era constipat si de aceea am reusit ca saracu a si tzipat in momentul cand face
Redy: eu nu am reusit cu oala inca o avem in casa dar nu am succes cu ea.Ii place in schimb sa stea pe wc...deci incerc asa.
Tdy; Sunt doua chestii care ma sperie pe mine1. scaputl in strada, si 2. pierdutul copilului.
Citind intamplarile cu sotzul tau am ras bine ca ai avut talentul sa le povestesti intr-un mod hazliu, dar cred ca stiu prin ce ai trecut.Barbatii au un mod deosebit de a reactiona.Tzin minte cand o data ii se facuse mamei mele rau pe scari(si l-a rugat pe tata sa ii aduca niste zahar) si el s-a dus repede in casa si a venit cu zaharnitza goala(desi nu avea capac el asa a venit cu ea goala.Deci...barbatii sunt mai emotivi ca noi si cred ca de asta o dau in bara.
Eu am baby monitor si numai asa stam cum el cand se culca.Poate sa tzipe cat vrea daca nu se culca, ma duc la el doar cand vad ca tzipa a lovitura.De obicei da cu nasul in noptiera
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
florentza spune:
Mda...haideti sa va mai povestesc o patanie recenta (ca tocmai mi-au plecat parintii)...tot cu telefonul mobil...![]()
Mi-am pus mobilul la incarcat in buc. pe dulap...unde ajunge f usor Alex - daca se urca pe scaun.....
Eu ( bineinteles,in dormitor pe DC )la calc....captivata...
La un moment dat il aud pe Alex (in buc.)vorbind pe limba lui ....imi dadea impresia ca este bucuros , ca a realizat ceva...![]()
Eu...la inceput nu m-am deplasat sa vad ce a facut,gandindu-ma ca se joaca...dar parca prea bucuros se manifesta....si intr-un tarziu ma duc sa vad...shoc...o apelase pe sor'mea pe fix (de pe mobil)- intamplator,normal...a apasat pe tasta corespunzatoare numelui ei ...si ea in loc sa inchida ii vorbea si el radea....si dolarii mei scadeau...
Sor'mea - prima data a crezut ca face cineva glume...mai tarziu la recunoscut si ia vorbit...
Bineinteles, cand am vazut ce se intampla i-am zis sa inchida ca o sun de pe fix.....Frumos,nu....
Amintiri
pe care nu le poti uita
.![]()
PS : mai are o pasiune nebuna pt ...cheile casei...pe care nu le mai vede ...(dupa ce 2 zile le-am cautat inebunita)...am pus si aspiratorul (m-am gandit ca impusc 2 iepuri dintr-un foc...fac si curat,gasesc si cheile...).A 3-a zi sotul propune sa ridicam patul din dormitor - erau cazute acolo, intre perete si pat...Ii place sa se urce pe lada patului...sa fie la inaltime . BY-BY.
Sunt sigura ca aveti si voi astfel de experiente...
Florentza
loreen spune:
Monule drag ma uimesti cu rezistenta ta... nustiu de unde-ti extragi resursele de poti rezista... ma bucur ca a iesit bine botezul si sper sa nu mai fie alt probleme cu Alexia...pacatoasa laringita asta cum trece de la agonie la extaz...
Eheee Elisor si eu am zis ca ai mei copii sunt din neam domnesc ca sa ma exprim cult si nu vor face viermi...prima oara-i mai greu ca dupa aia te obisnuiesti...
Asa-i la birou pastrez toate rahaturile, insa acasa sotului ii revenea sarcina ordonarii hartiilor...![]()
Cornelia tu tot spui de Stefan si nu mi-l pot imagina altfel decat micutul de acum un an care plangea dupa tine la orice adiere de vant...
La noi e invers...Bianca o terorizeaza pe Delia...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Florentza Delia a sunat colegii sotului la niste ore cand daca suni clar de nasoala...au inceput aia sa sune sa vada care-i planul de control ...ce sa fie...le facea fii-mea apelul de seara.LA telefonul meu,la fel ca la Elisor,are accesul interzis pe principiul ca ce-i al meu e numai al meu...
SI cu cheile la fel...i-a pierdut lui barbate-miu cheile de la masina si uite asa am facut economie la benzina pana si-a facut altele...dar ce a luat pe mere a dat pe facut cheile ca l-a uscat...si tot nu s-a invatat minte...
Aurasa si tu voi si Flori suntem cazuri cele fericite ...ma bucur sa aud ca se inteleg fratii mai aales la asa varsta fragede...la mine s-a rasturnat carul cu ura (ca sa o citez pe Bianca)
Pe mine deja ma macina gandurile de aniversare... stau si ma gandesc daca sa-i fac ziua Deliei si unde...oi prinde-o intr-o toana proasta ca cea de azi si m-am lipit de-un sejur gratis all inlcusiv la balamuc
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Inainte sa incep iar stresul cu (ne)mancatul am zis sa mai bag un ochi sa ma binedispun si bine-am facut,
Florentza nazdravanului tau (am patit o chestie asemnatoare, Bianca a apelat-o pe invatatoarea lui frate-su, noroc ca n-a raspuns).
Laura sa stii ca nici nu m-am gandit la neamul domnesc...adevarul e ca mi-e o frica/scarba de miscatori de nu se poate spune, dar trebuie sa-i fac analiza asta, sa elimin suspiciunea, acum daca tot mi-ai varat-o in suflet ![]()
Daca ar fi dupa Dan n-as mai gasi nimic in casa, cu atat mai putin chitante, facturi, etc.
Monu sanatate Alexiei! Fugi la nani cat de repede poti.
Oana lu'Alex sa-l tina naravul cu wc! 
Cornelia pana la toamna sunt cateva luni bune, chestia cu olita poate fi ceva genul de azi pa maine, eu am incercat inainte de 1 an cu Andreas si n-am reusit, am revenit asupra subiectului la 2 ani si 4 luni si in 2-3 zile am reusit cu scutecul de zi, cu cel de noapte la 3 ani. E timp.
Ma gandesc ca daca copilul invata sa ceara olita sau la wc sa nu se renunte la scutec imediat ci sa se inlocuiasca cu cei up&go ca e mai usor de dat jos si de abia in urma progreselor constante la chiloteii de bumbac. Cred ca asa voi proceda.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
florentza spune:
Elisor si Loreen ce m-ati mai facut sa rad 

...tare nazdravani si scumpi mai sunt...uiti de oboseala cu ei ...iti vine sa-i mananci...
Eu acum am oala sub presiune pe foc si Alex cu sotul sunt afara (in fata blocului ,se joaca cu mingea)si ma uitam la ei ,dar mai mult la copil si ma gandeam :"Doamne am copil...e al meu ...ce-a mai crescut ! ".Aveti si voi momente cand parca nu va vine sa credeti ca aveti copil ? ![]()
Florentza
Androix spune:
Monu, sa va traiasca mica crestina! Sa fie sanatoasa si norocoasa! Pot sa te intreb la ce restaurant ati facut si cat v-a dus tacamul?
In rest sanatate multa Alexiei, sper sa reusiti sa va odihniti si voi ca sa va refaceti dupa atata munca.
Aurasa, m-a impresionat ce ne-ai povestit despre cei doi fratiori. Sper din tot sufletul sa fie la fel si Filip. Incepe sa-mi fie teama ca va fi gelos. Mai nou nu prea mai vrea sa ma vada cu tricoul ridicat si burta etalata. Vine si ma trage de tricou sa-l las in jos. Ori are grija sa nu raceasca bb
ori deja s-a plictisit sa-l tot vada ![]()
Florentza, tare faza cu telefonul si cu sora ta. Si Filip vorbeste la telefon dar noroc ca ii blochez mereu tastatura asa ca nu suna pe nimeni. In schimb daca pune mana pe fixul rds e cel mai fericit. Ca indiferent ce tasta formeaza daca e un numar aiurea incepe o robotica sa-i ureze de bine ca a intrat in reteaua rds. Si el e in culmea extazului si daca il las dezbate toata ziua cu robotzica aia.
Noi am fost azi la zoo. V-am auzit si pe voi ca ati mai fost acum de curand parca Gabi, Chris si Adina. Era foarte aglomerat, abia am gasit sa parchez. Eu nu am mai fost de cativa ani dar am plecat la fel de depresata de-acolo. Pe Filip nu l-a impresionat mai nimic, nici n-avea ce sau cine. Toate animalele alea parca erau sedate. Toate dormeau. Macar un urs a fost genial statea intr-un colt lipit de perete cu picioarele in sus, ca si cand ar fi facut lumanarea, doar ca nu statea vertical ci intr-o parte asa. Nu stiu daca va imaginati, parca ii daduse un elefant un spitz si il infipsese acolo. Ne-am mai plimbat ceva si nu exagerez dupa 40 de minute era nemiscat. Nu dormea, ziceai ca mediteaza
Si cam asa erau toate, zici ca le facusera injectii cu compot dupa ureke...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
loreen spune:
Elisor io i-am gasit fara analize...daca vrei sa te avanti sa-i faci copro,atunci va trebui sa duci 3-4 probe din zile diferite...nu ies chiar din prima...depinde de ziua in care-i prinzi... eu i-am descoperit cu feelingul ... pana imi venea analiza faceam o pepiniera....
N-a fost cu intentie sa-ti var indoiala in pampers...deobicei e una dintre cauza
Sa stii ca-s buni pampersii aia tip chilotel...ar fi si mai buni daca copilul ar spune din timp care-i nevoia lui nu dupa ce faptul s-a consumat si s-a imputit toata casa...eu am trecut pe libero up&go ca-s mai practici decat Pampers let&go...
Cuscra ce coincidenta...in mintea mea si eu azi am vrut sa ma duc la zoo numa ca am ramas cu mintea...ca n-avem zoo la Cta...o sa ma scot cand merg de Paste la Sibiu ...e una tare frumoasa acolo...cel putin eu am ramas impresionata cu tot compotul injectat dupa ureche la animale 
Florentza am patit-o des cum spui tu cu privitul pe geam dupa copii...fiind la al doilea parca mi se pare ceva nopmal ca-s ai mei...pana sa reincep serviciul ma minunam la fiecare respiratie a Deliei...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
Danelutza spune:
Gusta si noi sintem la capitolul olita la zero
. Cit despre realizari, hmmmm, daca am ploada, am tot, in tara aveam serviciu beton, colegi, casa, dar... nu eram implinita ca femeie, deci... nu ma simteam realizata.
Teddy si marito meu
e la fel de iresponsabil ca al tau. De cite ori url sa n-o lase in strada, iar el e foarte calm, asha ca... daca tin la nervii mei, asez eu motata in masina, cu centura cu tot, ca altfel o pierd pe strada. Astazi am lasat-o un pic cu el, desi stia ca a facut febra toata noaptea, a lasat-o sa se joace la o fintina arteziana, desi afara era destul de rece.
Asa ca eu ii comunic "che non se ne frega di niente"
, am scris bine ? ![]()
Laura multumesc, pentru mine acum e important sa-i treaca mucisorii Isabellei, ca tatsu poate sa mai sufere o tira, poate devine mai responsabil.
Redy si Isabella are vreo 11 kg, tot asa maninca, adica aiurea, cind maninca de rupe, cind nu bea decit lapte. Sanatate multa mamei tale.
Gabita bine ca-s dintisorii, de mine a fost mai rau ca din ora in ora, m-am trezit sa-i masor temperatura, pina i-am pus un supozitor pe la ora 4, desi avusese diaree aseara, am riscat si am dormit pina la ora 6 cind s-a trezit.
Florentza important e ca ai depistat la timp lipsa telefonului, altfel trebuia sa cotrobai in container. ![]()
Elisor succes in lupta contra biberonului 
Aurasa bun revenit si sa-ti traiasca feciorii. Pupici lui Catalin, ai vazut cum s-a gindit el sa cumpere masinuta fratiorului ![]()
Ufff, dau drumul la mesaj ca ma omoara ploada, si sigur imi trage una peste tastatura ca sa ma uit la ea.