Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
elisor spune:
Neatza, desi au trecut cateva ore de la trezire doar acum am apucat sa deschid oaza mea de placere si relaxare (pisiul). Sunt singura si ma impart intre cei doi razboinici.
Nu i-am dat biberonul cu lapte desi incepuse sa-mi fredoneze cum a facut ochi "apte, apte". I-am pus un bol cu cereale cu lapte si cu mici proteste a acceptat. Sa speram ca lucrurile vor merge in directia dorita de mine, iar cand biberonul va deveni amintire vom trece la alta.
Sa le iau pe rand, nu ca ar fi o ordine dar sa nu sar pe cineva.
Laura chiar nu m-am gandit la faza cu intrusi, nu stiu, cred ca sunt setata pe ideea ca nu ni se poate intampla, dar merita sa iau in considerare si aceasta varianta, mersi mult.
E frustrant ce-ai patit cu impozitul, de regula asemenea chitante trebuie pastrate, ca o asigurare cumva (doar lucrezi in domeniu si sunt sigura ca la servici nu arunci nici un petec de hartie), desi nu e obligatoriu. Mama lor de nesimtiti cu sistemul lor cu tot, cu cat ne modernizam, automatizam, internetizam mai mult cu atat se prelungeste statul la cozi, cel mai bun exemplu e posta!!!
Gabitza nu sunt dintii, avem toti caninii, premolarii, ne mai lipsesc molarii, dar nu cred sa fie asta cauza ca dulciurile, cum spuneam, nu le refuza.
Bine ca ati gasit canuta inainte de culcare ca altfel imi imaginez cum ar fi fost, Bianca nu doarme fara leutul ei sub nici o forma si intr-o seara ii trecuse prin cap lui Andreas sa il ascunda si sa ne vezi pe toti (erau si bunicii) cum cautam. In final l-am gasit in cosul de rufe din baie, toata lumea a fost fericita ca poate matza sa doarma, mai putin vinovatul care s-a ales cu niste urechi jumulite.
Cu caninii...sa trageti cat mai putin!
Sa ne spui cum iese RMN, sa fie raul cel mai mic.
Daniela dubla sanatate! Cu diareea eu zic sa-i faci regim in urmatoarele zile, ca altfel riscati un recurs.
Gusta nu mai fii asa aspra cu tine, sunt sigura ca Ruti are progrese in portofoliu, dar nu le constientizezi. Uite, faptul ca te ajuta la cumparaturi (si Bianca are o poza cu caruciorul de copii la cumparaturi, tare mandra mai e) e un progres, se simte utila, vrea sa te ajute.
OlgaT ma bucur ca te-am facut sa scrii cateva cuvinte...sigur ti-e greu cu atatea "provocari" si schimbari in viata ta, dar eu te stiu o luptatoare si le vei duce pe toate asa cum ti-s date, cand n-o sa mai iti fie greu, vei fii deja la o anumita varsta, Tony va fii barbat...apropos nu te-ai gandit la o surioara sau nu te mai incumeti?
By the way, super melodia, mi-a placut!
Redy imi pare rau de accidentul mamei tale, sa ramana cat mai putine sechele, intradevar e foarte tanara, o boala foarte pacatoasa care nu tine cont de varsta, dar e norocoasa daca si-a revenit cat de cat.
Citisem pe-aici ca parcurile din sectorul 3 sunt cele mai frumoase si dotate.
Probleme cu mancarea am semnalat si eu un mesaj anterior.
Dau drumul mesajului ca n-am terminat si nu vreau sa-l pierd, dar revin...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Florentza, buna idee ai avut sa suni telefonul ![]()
Asa banuiam eu ieri cand nu-i gaseam canutza ca poate a pus-o in gunoi, si gunoiul era dus de mult.
Acum e vioi Andrei, alearga prin toata casa.
Laura, mama este ok. Azi ii face RMN. Cel din spital nu merge, o duce la un centru privat, o costa 4 milioane.
De cand am inceput sa scriu la mesajul asta, Andrei a si luat una in barba, s-a lovit de birou. Ca n-are stare in el.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aurasa spune:
Buna dimineata!
Intru si eu dupa ceva vreme. Gataaaa, am nascut!!!
Multumiri pentru felicitari, chiar asa cu intarziere, sper sa ma scuzati.
Monu - sa-ti traiasca micuta crestina si sa fie sanatoasa!
Ce sa va zic mai intai? Catalin s-a rusinat initial de bb, a pus manutele la ochi si s-a ascuns dupa patut, apoi cand am lasat eu bebele din brate a venit si m-a imbratisat. Am plans ca tare dor mi-a fost de el. Pare asa de mare pe langa bb.... si e totusi mic. Am avut grija sa pun in cosul lui bb o jucarie pentru el si s-a bucurat foarte tare. Acum e totul ok, aduce pampers, vine la mine sa imi spuna cand plange bb, aduce trusa cu necesarul dupa baita lui bb. Ieri il alaptam pe cel mic si si-a adus si el pernita si bibe de apa si s-a asezat pe piciorul meu si si-a baut apa.
A inceput sa ii faca tot felul de mici "daruri" lui bb. Zilele trecute am iesit sa la cumparaturi (bb mic a ramas cu mama acasa)si de obicei nu cere jucarii. Acum ii cumparasem niste cuburi si a cerut si o masinuta. I-am cumparat (a ales una micuta )si cum am ajuns acasa s-a dus direct la patut si a pus-o sub paturica lui bb. Asa m-a emotionat. Nu se joaca cu ea, desi i-am zis ca bb mai tb sa creasca, a lasat-o in patut. I-a mai adus 2 crengute de pom inflorit...Oriunde mergem, el cauta sa ii aduca ceva lui "nininia".
BB mic suge de rupe, mai si mulg la pompa si ii dau, vad cat este, daca e putin, uneori ii dau si supliment. Oricum, icterul e pe trecute, azi i-a picat bontul ombilical. BB dorme si papa, uneori sta si studiaza mediul inconjurator...
Acum eu: ma simt foarte bine. Operatia nu ma mai doare decat foarte putin, m-am ridicat repede-repede din pat (in sensul ca la 6 ore dupa operatie m-au mutat la lauze ca s-a operat totata noaptea aia, deci a trebuit sa ma ridic). A doua zi deja era aproape de bine.
Cam atat deocamdata, ma duc sa calc un munte de hainute (mama si sotul sunt pe post de divertisment pentru Catalin si spalat vase la bucatarie, in rest... Aurelia sa se simta bine, oricum e bine si atatcat ma ajuta). Acum scriu linistita ca ei au plecat la tara cu baiatul (copilul are nevoie de aer curat si de loc sa alerge, iar eu nu prea ma pot tine aici dupa el) si se intorc diseara.
Pupici
Aurasa
Alexandru (9.03.2007) si
Catalin (3.06.2005)
florentza spune:
quote:
Originally posted by loreen
Florentza inventiv baiatu'...stia el ca radiatiile emise sunt nocive si ca trebuia aruncat la gunoi
Loreen cuBIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Florentza
elisor spune:
Florentza hai ca a fost tare faza 
eu i-am pus embargou pe telefonul meu (ceilalti din casa n-au decat sa il dea sa se stearga si la fund cu el, nu-mi pasa), l-a setat ca nu mai puteam sa dau nici un apel, am fost cu el la un dealer si n-a putut sa m-ajute, in final i-am resetat tot si am luat-o de la capat, cred ca-si bagase propriul cod pin/puk. Nu-ti spun ca-mi cotrobaie in geanta dupa el, il vaneaza efectiv, dar io-s mai desteapta.
I-am dat telefoane si tastaturi dar n-o intereseaza atata timp cat are voie.
Teddy incet, incet trebuie sa-i dai drumul, s-o lasi mai independenta, nu spun sa n-o supraveghezi, dar sa-i lasi impresia ca e alegerea ei, ca se poate descurca si singura in unele privinte...adik sa-i arati ca ai incredere in ea. Eu zic ca e momentul sa te linistesti cand doarme macar, ca altfel esti intr-o permanenta stare de oboseala. Pune-i perne, paturi langa patut daca crezi ca se poate rani, in rest nu cred ca e cazul sa-ti mai faci griji de somnul ei, pericolul mortii subite a trecut.
Asta nu-mi place mie la o lb. straina ca sunt atatea intelesuri, ca si la noi de-altfel dar cu romana ma descurc.
Suntem bine multumesc de intrebare, doar cu roseata din jurul buzelor si obrajorii rugosi mai tragem.
Beatrice cam asta-i si vremea aici, soare, frumos, te pacaleste si cand iesi afara te zapaceste vantul
Nelia grozava veste, sunt sigura ca esti in culmea fericirii. Agata cum a primit vestea? Nr. meu il gasesti in contul comun, dar daca vrei ti-l trimit pe pm.
Bianca (13.06.2005)
elisor spune:
Aurasa prevad o relatie foarte frumoasa intre copiii tai,
lui Catalin ca e atat de atent si grijuliu cu fratiorul desi la randul lui e si el mititel.
Bianca (13.06.2005)
Cornelia spune:
La multi ani Patrick/Patricia!
La multi ani Alexia!
Pupici tuturor!
Si Stefan a facut febra sapt. trecuta. Plus ca nu mananca! Vad ca nu e singurul. Ma uit la el si am impresia ca nu a mai crescut deloc de luni de zile. De dormit, ce sa mai spun, ca e dezastru.
Aurasa bine ai revenit! Catalin se poarta extraordinar cu fratiorul!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Hai sa ma mai plang putin.
Vreau sa il dau din toamna la gradi. Asta inseamna sa faca la olita/wc pana atunci, ceea ce mi se pare spre
imposibil. Nici nu am insistat prea mult, ca am zis ca are timp. Sta pe olita si face "un stop de pishu"
, ia rin rest, prin toata casa, cand scapa dezbracat si in scutecel de toate. La Maria totul a decurs normal si la doi ani renuntasem si la scutecelul de noapte. Cu el, imi e greu si sa ma apuc de operatiunea olita
.
Cum nu ii convine ceva ne spune "postule". Chiar nu stiu cum sa procedez cu el. Am incercat sa nu il bag in seama, dar nu merge, ca Maria il cearta si se plange la noi cand o "apostrofeaza". Printre preferatele lui se numara si "de-aia"
. A imprumutat multe alte expresii de la Maria, pe care le tot repeta, dar nu intamplator. Stie exact cand sa le foloseasca si raspunde obraznic.
O bate pe Maria. Nu poate sa nu treaca pe langa ea, fara sa o articuleze, sa o traga de par, sa o impinga... Ne bate si pe noi si iar nu stiu cum sa reactionez. Adica incerc sa fiu ferma, sa ma uit in ochii lui etc., nu imi reuseste (adica nu are nici un efect).
In rest, in momentele de tandrete, ma pupa de ma albeste, vorbeste frumos, ma ajuta la treaba, ce mai, zici ca e cel mai intelept baietel.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
monu spune:
Ola, va multumesc din suflet pentru urari pentru fetele mele dragi.
Botezul a iesit f bine. Slujba a fost superba (bb nu a plans) la restaurant a fost ok, Alexia s-a distrat de minune. Pana acum asta e partea faina.
Eu in 48 de ore daca am dormit 8 ore. am stat sa fac mancare vineri seara pana la 1 si ceva, o rulada am ratat-o si a trebuit sa o arunc la 1 noaptea, sambata haos pana ce am ajuns la restaurant de unde am plecat la ora 23.
si am ajuns acasa..... nu va spun prin ce am trecut va spun finalul. Nu am dormit toata noaptea si la 5 dim eram la urgenta la Gr Alexandrescu. Alexia se sufoca si diagnosticul e de laringita virala. (f draguta dr de la ORL si a fost ok si la urgente. nu era nimeni. in afara de noi) Acum e cu tratament. Stau cu grija pt bb mic sa nu ia si ea. Sunt terminata de oboseala. De dim am avut si baita si acumau plecat toti musafirii si am ramas in liniste toti 4 acasa. LA noapte sper sa poata respira si sa faca nani (Alexia) ca de nu la spital cu noi.
Va pup si va multumesc pt urari.
Daca nu diseara, maine o sa incerc sa pun niste poze.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Aurasa spune:
Intru iar. Despre Povestea venirii rapide a lui BB Alexandru am scris aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96162&whichpage=17
Aurasa
Alexandru (9.03.2007) si
Catalin (3.06.2005)