Copiluti de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Va multumesc pt primirea frumoasa......

BEATRICE te stiu pe tine si pe baietelul tau ( am vazut videoclipurile "Mancam singurel","Merg singurel" - emotionante)-cautam melodia BAU-BAU si am gasit-o cu ajutorul unui mesaj de-al tau...

Vreau sa va zic ca aproape 1 luna de zile Alex a dormit f.f.prost noaptea (incepand cu 2-3 noaptea se trezea plangand sau gemea in somn ,la interval de 10-15 min. pana dimineata ),la un moment dat chiar m-am alarmat si am fost cu el la medic (care m-a linistit spunandu-mi ca ii ies caninii).Acum 2 zile am vazut ca ia iesit 2 maselute jos...n-am crezut ca pot fi atat de dureroase .
Asa ca daca treceti prin ce-am trecut eu sa nu va speriati...

Florentza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor multumesc, l-am altoit pe tati, prima data in limba materna ca sa nu priceapa ce zic, apoi i.am comunicat in italiana ca sa priceapa si el. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, nici Isabella n-a mincat doua zile aproape nimic, aseara a recuperat, a bagat in ea de m-am speriat, iar astazi... din nou nimic.
Macar astazi are motiv.

Beatrice l-am rezolvat si pe tati, acum am doi mucosi , dupa indelungi stranuturi le curge apa din nas. Mai rau e ca Isabella are din nou diaree . Sper sa doarma bine la noapte, ca ieri noapte a adormit la ora unu.

Ufff, iar v-am innebunit cu problemele mele. Va doresc noapte buna si o duminica frumoasa. Sanatate la puiuti, la mamici si la burtici.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
salutam revenirea in fortza Loreen si Gusta!
Monu, felicitari pentru micuta crestina si la multi ani Alexia!
La multi ani Patrici si Patricii!
Danelutza, sanatate multa principesei, nasol ca s-a imbolnavit iar! sanatate si lui tac-su dar in prealabil un "masaj". Am primit linkul de potoale, multzam fain!
Elisor, voi cum mai stati cu raceala? sper ca a trecut.
Nelia, nasol ca a venit iar frigul...daca te consoleaza cu ceva sa stii ca vine si la noi (asa am auzit si vad ca ma si doare piciorul meteorologic deci e adevarat!). am uitat sa-ti zic c-am citit ce ai scris zilele trecute despre frica de a le lasa pe fete singure, ma rog, scapatul din ochi...moama, parca as fi scris eu randurile alea! pe Alyssa, cand doarme si nu pot sta s-o pazesc (nu va minunati, asta fac) ii pun babyphone-ul s-o aud si cu toate astea ma duc tot la 5 minute in camera sa verific...sunt tare prapastioasa...sa nu mai spun ca numai la gandul s-o culc in alta camera (si sa-i fie rau iar eu sa n-o aud sau sa cada din patut sa-si rupa gatul, etc) ma ia cu ameteli. M-ai intrebat cum se zice in italiana treaba cu frectia...e bogata treaba! deci:
verbul e fregare si are multe intelesuri: 1.a interesa/a-i pasa - che te frega (in dialect Roma pur)= ce te intereseaza/ ce-ti pasa/care-i problema ta? sau me ne frego = "mi se rupe" (nu-mi pasa). 2. a fraieri/a fura - mi ha fregato i soldi = mi-a furat banii. 3. a freca (tip freci 2 pietre sa iasa scantei)...etc...na', scuzati curs de italiana la gura sobei.
Asa, daca mai vreti curs de limbi straine uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=44p32Hn-spQ, m-am imprastiat de ras de se uita pitik la mine ca la circ.
Cuscra Olga, trec si io printr-o perioada blegoasa rau, intre plictiseala disperata, oboseala criminala si disperare obosita si ma intreb cat mai rezist...faza e ca ies usor cu muzica sau cu chestii simple gen poante cretine a la vacanta mare...is buni si astia la ceva!
Hai sa ma laud ca azi am fost la coafor, era si cazul! aveam un par jalnic tuns de mine in toate directiile ca pun mana pe foarfeca tare des cand ma apuca depresiile, mi l-a pus putin in ordine, n-am facut nimic special. sotzul a insistat sa merg aici si nu in RO pentru ca acolo imi fac coafezele "sarmale" in cap (referitor la freza mea de la botezul piticei). am mai fost si la spart bugetul: rochie de zi, geaca de piele si poseta pentru mine, papuci la pitic, pantaloni si pantofi la sotz...trebuia sa imi iau blugi ca nu ma mai incape nimic dar marimea 46 imi erau mici si alte numere mai mari n-aveau! jele frate... la regim!
Sa-l "laud" si pe sotz, azi a scapat-o pe Alyssa in strada! noroc ca nu trecea nimic in acel moment, oricum mi-a venit sa-l linsez! eu intrasem in masina si asteptam sa mi-o paseze s-o pun in scaunel, el se hotaraste sa-i scoata geaca copilului sa nu-i fie cald, copil care ramane langa masina fara sa fie tinuta si o taie spre strada (deh, musiu era ocupat sa tina geaca!). Mai am avut discutii cu el pe motive de neglijenta sau mai bine zis de grija gresit directionata, cred ca o sa-i trag cateva la ceafa (recunosc ca-s genul agresiv!), poate asa o sa priceapa! sa va dau exemple: vomita fata saptamana trecuta, cea mai mare grija a lui a fost sa vina repede cu servetelele ca sa nu murdareasca pe jos, eu o tineam dar nu reuseam s-o ridic suficient sa nu se inece si cand strig dupa ajutor el vine cu servetele! alta data pitik avea vreo luna, a halit la san fara sa respire dupa care a inceput sa dea afara arteziana de lapte si era moale ca o carpa, urlu la el sa ma ajute si-l vad ca trece glont pe langa noi, se duce la dulap si vine victorios cu castronul! na ziceti si voi, merita?!

despre nervozitate, eu mi-o descarc cum pot, umpic pe copil desi apoi imi pare rau (uneori tzip la ea si-i mai fur cateva palme la fund), pe sotz (il cert cam tare cand greseste ceva) si pe diverse obiecte pe care le trantesc (si vad ca Alyssa ma copiaza!).
cu mancarea stam foarte prost dar deja nu ma mai stresez, m-am obisnuit! ma bucur totusi ca bea laptele foarte bine. nu intentionez sa-i scot biberonul desi stie sa bea si din cana cu cioc si din pahar normal, ne folosim inca de el s-o adorm, atunci cand e obosita functioneaza. la olitza o sa ramanem ultimii, nici aici nu ma stresez, consider ca e inca prea mica si oricum astept caldura s-o pot lasa dezbracata mai mult.
Caninii - scuze dar nu mai stiu care ziceati de ei, a fost nasol si la noi ca a urlat vreo 2 luni pana au iesit, acum mai avem de scos molarii si avem setul complet!
Simona Filipas, faina zona unde stati voi, e mai retras dar e liniste! am fost de cateva ori pe acolo, banuiesc ca stati la casutele alea cu gradina, parca ziceai ceva de extindere. mai e cercul de karate? poate il dai pe Dragos peste 2-3 ani...cu gradinita mi se pare nasol ce ai povestit, eu nu l-as da acolo sub nici o forma.
gata, m-am intins destul si Aly protesteaza...pupam si noapte buna!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Uraaaaaa!!!!! Rezervat bilete pentru 27 iunie 2007! Pazea, ca venim!!!

Cit despre frig... ce frig, aici ninge de-a dreptul! Sint -7 grade, dar par -17, bate vintul si viscoleste zapada... de zici ca nu-i adevarat! Si nici nu se va incalzi prea curind vremea! Declar solemn si oficial ca m-am saturat. Vreau soare!

Intilnire! Sau intilniri! Sotul imi face traseul pentru vacanta, in sensul ca a pus pe hirtie data si locul unde vom fi... si am ajuns la concluzia ca doua luni nu-mi ajung, mi-ar trebui vreo sase sa fac tot ce vreau. Voi sta pina pe 22 august. As vrea sa vorbim putin despre intilnirile mari, ca in rest, ma voi intilni cu cine poate si unde poate prin parcuri, prin orasele prin care voi trece. Dar am citit aici ca ar fi bine sa facem o intilnire cu tort de 2 ani (in Bucuresti!?!) si Newmami spunea ceva de o intilnire la Bran. Fetele interesate, am putea sa discutam un picut despre asta, poate stabilim ceva? De ce? Pentru ca as vrea sa le leg cumva, locurile pe unde mi-ar placea sa ajung sint cam imprastiate in toata tara si nu cred ca voi avea cum sa zbor din Vaslui la Bran sau din Alba Iulia la Constanta... de exemplu. Astept propunerile voastre, eu as vrea sa va cunosc pe toate, atit de dragi imi sinteti. Mi-ar placea daca as avea o lista cu telefoanele voastre unde puteti fi gasite (cele care vor sa fie gasite), pentru ca nu voi avea acces la net chiar de peste tot. Si daca ajung intr-un oras, mi-ar parea rau sa nu intreb fetele de acolo daca au chef de o intilneala, undeva intr-un parc, cu piticii - bineinteles ca eu voi fi tot timpul cu maimutele dupa mine!).

Deci astept propuneri, sugestii, pareri, locuri, date...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Elisor din ce spui tu cu pofta Biei si raportat la ce-ma patit eu cu fetele as inclina sa pun pe seama unor paraziti...la cea marea inafara de dulce alceva nu puteam sa-i trec prin gura,asta cand era de varsta Deliei...iar acuma cu Delia am descoperit dandu-i pastile pentru deparazitare (am zis sa-i dau de 2 ori pe an)...ce-i drept incepuse sa nu mai manance bine ...acuma si-a mai revenit cu apetitul ...
Si sa nu ignori mofturile anorexice ... exista si Delia mi le-a servit din plin pana-ntr-un an...
Cu impozit a fost simplu... ei nu au operat plata si motiveaza cu tot felul de caderi de tensiune si de tehnica iar eu nu am pastrat chitanta ...m-am dus sa fac scandal si nu puteam face dovada platii...

Tdi si poza cu cositele coafata nu pui?!
Cat despre sot ce sa-ti zic...dai ca si io i-as crapa capul lui al meu ca toate loviturile Deliei la cap (ramase cu cicatrice) ochiul vanat,mana julita cu semne si alte busituri marcante se datoreaza lui...Daca ar avea o doza de instinct matern poate ar scapa cu cocoasa nearticulata...

Daniela ti-au raspuns fetele cu baia si febra, si eu as fi bagat-o in apa,la noi putine fiind cazuri cand nu facem baie... iar pe muciosi sa-i faci repede bine...

Redy imi pare rau pentru mama ta... sa dea Domnul sa-si revina si sa aiba cat mai putine sechele...a mea mama a facut acum 4 ani si ramas la stadiu de semileguma nevorbitoare...
Cat despre oala stai linistita ca si eu sunt printre codasi...

Nelia ne vedem insa cand si cum asta-i buba... e chestie de timp si concediu...

Olgutzele e ceva in aerul Canadei de sunteti depresive?!

Gusta tie stii ce ti-as spune ...

Florentza bine ai venit in grupul nostru...sedere cat mai placuta si mai activa aici...

Mai revin ca Delia face pe nebuna...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am avut o noapte chinuita cu Andrei ca la inceput cand ii dadeau dintii. Doar ca atunci il linisteam cu tzitzi. M-a frecat toata noaptea, cu o frichineala in fundulet si o stare de nervozitate de m-a terminat. Nu-si gasea locul, scancea, imi tragea picioare in spate si palme peste ochi. S-a incalzit si tragea de bluza de pijama sa i-o dau jos. Probabil de la canini i se trage. A intzepat doar unul gingia, ceilalti sunt foarte aproape.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabitza nu ai putut sa-i dai nimic?!Nurofen, nevralgin?!
Mama?!

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Neata" fetelor

Ce mai faceti ? Am intrat doar sa va salut....trebuie musai sa-mi fac o cafeluta sau un ness (altfel n-am sanse sa ma trezesc...)ca dorm pe mine...si mi-e o leneee (de ma doare)sa ma apuc de treaba...asa de dimineata Trebuie sa-i fac de ceva de mancare...sa-l scot si afara...o zi plina,ce-mai...
Azi vin ai mei parinti in vizita si e un deranj in casa... a contribuit Alex cu maare succes....

Haideti sa va inveselesc putin....
Alexandru se joaca de obicei cu telefonul meu mobil...se face ca vb.la el...si la un moment dat am avut nevoie de el...si ma uit prin camere ..nimic...nici urma de tel.Atunci imi vine ideea sa sun de pe fix pe mobil ca sa-mi dau seama unde se aude sunand...Unde credeti ca la pus Alexandru ? N-o sa ghiciti,cred!
In galeata cu gunoi...bine ca nu am aruncat gunoiul ca ADIO telefonul...ca nici nu se vedea macar...Dar cand suna ,ma uitam in bucatarie si-mi ziceam..."unde suna ca nu-l vad...si el se aude aici ,in bucatarie"...cand l-am gasit nu stiam ce reactie sa am...sa rad sau sa ca era cat pe ce sa nu-l mai vad ....
Pupici.

Florentza

Mergi la inceput

Florentza inventiv baiatu'...stia el ca radiatiile emise sunt nocive si ca trebuia aruncat la gunoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tdi, mey, tu vrei sa mor aici? norocul meu ca nu sunt capabila sa zic nici cum ma cheama in italiana dar acum stiu cum se zice ca mi se rupe!

Pup fetele si pe cele noi (bine ati venit!) si pe cele mai veki (Loreen, ma bucur ca ai inceput sa scrii iar, OlgaT sper sa-ti treaca starea nasoala)
Elisor, daca l-ai pus ramburs nici o grija, zic eu, tipa nu putea sa-l ridice fara sa plateasca. Intrebarea trebuie formulata la posta.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput