Copiluti de mai-iunie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi daca zice italianu' sa ne traiasca taticii...ca au avut si ei rolul lor acolo...donatori naturali
Calm ca le rezolvi pe toate,uiti ceva gasesti si in tzara...ce-i drept poate mai scump,dar este...nu te mai gandi la ce va fi pe avion ...poate va fi bine si iti faci ganduri rele aiurea...
Hai ia o cafea tare si apuca-te de treaba...

Gabitza ce parcuri aveti frate ... iar la fatza lui Andrei io zic sa mai iei o pauza cand spui ca te enerveaza...da' io te cred solemn ca stiu ce-nseamna...am si eu acasa una bucata de bestie cu chip de inger...si tot we mi-a facut scandal...or fi vorbit intre ei?!
Daca vrei eugenii de dobrogea zi ca-ti trimit un bax...

Elisor la munca dupa o zi pierduta este beton... o bagi pe aia cu copilul drept scuza si te lasa lumea-n pace,insa cand ajungi acasa e jale ca te tarasti ca rama spre pat si in drum fie te calca copilul pe bataturi,fie se mai impiedica cineva de tine si pana seara nu inchizi ochiu...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabitza, eugeeeeniii!!! Vreau si eu! Am vazut pozele cu copaci infloriti! Si aici am inotat prin zapada din curtea scolii ca sa ajungem la usa de intrare!
Elisor, astept sa vad ce sfaturi da varul tau. O astept pe Fran sa vina de la munte, poate stie si ea ceva... stiu si eu citeva si bineinteles ca se va uita si Octav, ca el le stie mai bine, numai ca noi nu am mai fost de ceva timp si nici cind mergeam pe munte nu prea am stat la cabane, doar treceam pe linga ele.

Nu am apucat din pacate sa citesc din urma, ce ati scris in zilele cind eu nu am apucat sa intru, sper doar ca au fost vesti bune.

Aici sint -12 grade cu tot cu vint si au anuntat ninsoare!!!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, acum am citit! In primul rind sa-ti traiasca micuta crestina! Cit despre laringita virala, si Tudora a avut la citeva luni si a fost foarte nasol, sper sa nu o ia cea micuta pentru ca e si mai rau la cei mici. Nu am ajuns sa facem injectii, dar la urgente am ajuns pentru ca se sufoca si imi aduc aminte ca mi-a spus ca la o noua criza sa deschidem geamul (si era frig afara, nu ca la voi) si sa o pune, sa respire aer rece si curat. Deci, cred ca e chiar indicat sa o scoti un pic afara.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, tatici !

Teddy auguri per tuo marito, e anche per papino di Isabella

Laura al meu sot e cam mare ca sa-l mai educ, de-acum asta e, mergem inainte , dar ma bucur cind vad ca nu numai al meu iese din grafic la educatie copii.

Gabitza ploada mea ca de altfel si altele, sint deja experte la urlete, Andrei e incepator, stai sa mai treaca vreo saptamina si dupa aia mai povestesti ce a mai facut. Frumoase poze, iar tati e mindru foc linga flacau.

Oana C bafta multa pentru miine, sa fie bine pentru Eva, iar tu sa ai un moment de respiro.

Cloreta motata mea se ascunde dupa fotoliu, apoi fuge in camera la ea cind vede ca vreau s-o controlez, spune niuuuuu, niuuuuuuuu, sa nu ma uit in pampers

Tocmai vroiam sa ma laud ca am culcat ploada la prinz fara sa-i dau titi, s-a trezit dupa o ora, a vrut in brate si m-a tras automat de fermoar si de sutien. Cred ca si.-a adus aminte ca n-a supt si a vrut laptic, dupa care a adormit la loc.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Oana lu'Alex esti haioasa cu firma in casa (e Oana sau nu e Oana). Vad ca multe din peripetiile voastre se invart in jurul wc.

Clara eu sar ca arsa daca primesc vreun telefon dupa ora 22, ma gandesc ca numai de bine nu e. Eu sper totusi sa nu fie mergatori ca as pati precum spui ca ti s-a intamplat tie.

Beatrice sper sa nu fie vreun virus la stomacel.

Laura ei, doar am mai trecut prin asta cu Andreas, venea noaptea la noi in pat si mie-mi sarea somnu', dar la mine la servici nu prea le pasa ce am eu acasa, trebuie sa functionezi la parametrii maximi...si pe buna dreptate, ca problemele personale se lasa la usa biroului, dac-ar fi mereu asa.

Gabitza ti-am vazut strengarul curajos, ai dreptate sa spui ca pare cumintel, chiar asa si pare...afara. La voi au inflorit pomii?! Wuau, ce frumos!

Teddy sa-ti traiasca sotiorul! Ei, uite ca ziua asta noi n-o avem si stiu sigur ca nu-i internationala, in olanda e undeva dupa ziua reginei, parca, prin aprilie, mai.
Nu ai de unde imprumuta in Ro un carucior sa nu-l mai cari si p-ala?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Soare, soare, dar bate-un vant de baga tot praful in ochi

Io ma laud cu a doua zi de abstinenta la biberon. A decurs bine, nu l-a cerut , i-am bagat un bol cu cereale cu lapte, a strambat ea la jumatea blidului ca-i gata, dar i-am pus desene si a papat tot, absorbita de peisaj. Sper ca suntem pe drumul cel bun. Apoi urmeaza suzeta, scutecelul si...gata, ne facem mari...ca si planurile mele

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, sunt infloriti pomii, orasul si parcurile sunt pline de pomi infloriti, unii sunt ca spuma laptelui, magnoliile sunt aproape inflorite.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

si aici au inflorit magnoliile si tare frumoase sunt, nmai ca afara azi 4 grade si a nins 5 minute.Acum soare si frumos dar bate un vant.....

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Si aici sunt toti pomii infloriti, magnoliile si alte chestii ornamentale...e tare frumos, pacat de ploaia asta.
Alyssa a inceput de vreo 2 zile sa turuie, face fraze cu cuvinte complicate dar nu se intelege nimic din ce zice, oricum sunt super fericita! avem si un cuvant nou in vocabular: cucutzu! asa o mai alintam pe ea si vad ca il repeta.
Cu telefonul la noi e teroare, daca il vrea e imposibil sa-l pazesc de ea drept urmare mi-a distrus deja 2 celulare, plus pe al lui tac-su. Apasa pe butoane in draci, formeaza numere, salveaza diverse in agenda si in organizer, sterge una alta, face filmutete si poze...a si sunat pe la diversi, la maica-mea acasa e la indemana fixul si s-a destrabalat cu el de ne-am facut de pomina!

Am si eu o intrebare off-topic: unde lucrati/ati lucrat voi sunt confidentiale salariile? la fostul meu job riscai concedierea daca dezvaluiai ce "avere" iti da compania! in plus si altii de pe la alte firme faceau un secret din salariu. aici in Italia m-a surprins ca se vorbeste public despre asta, nimeni nu are nimic de ascuns...am fost de-a dreptul socata sa vad aseara o emisiune la tv, reporerii mergeau in diverse locuri si intrebau ce munceste si cat castiga fiecare: deputatzii iau circa 13.500 euro pe luna, muncitorii din fabrica Fiat 1.100-1.200, ca si minim tot atata si cei de la birouri...directoarea/sefa RU care gestioneaza vreo 3000 de persoane cica ia 4000 de euro pe luna...mah, tare as mai vrea s-o vad io pe sefa personalului de la noi sa zica la tv cati bani ia pe luna!
Ma duc sa imbrac moaca mica si pe ma-sa ca vine tati mai repede de la munca sa mergem la cumparaturi, mai am si ceva de pregatit la surpriza pentru el ca doar e "festa del papa'"!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Salutici,

nu am mai scris si in ultima vreme nici nu prea am mai citit.....pentru ca, cum prind ceva timp liber mai citesc la decretul ala pentru examenul auto.
Parca Andra a luat de curand examenul auto, nu? Dezvaluie-mi si mie secretul de ai invatat chestia cu contraventiile, punctele de penalizare si amenzile. Nu pot sa invat pentru ce se dau alea si basta !! Daca imi da mai mult de o intrebare din astea...se duce pe copca examenul meu.

Fetele mele sunt bine, cu bona este putin (dar foarte putin) mai bine, in sensul ca iese cu Bia afara si Bia nu plange. Dar sa va spun cum sta treaba: eu o imbrac, eu o schimb, eu o duc pana la usa, o pun in carutz si bona zboara cu ea pe strada. Cand suntem acasa, cu mine face toate alea. Pe bona nu o lasa nici macar sa-i schimbe pampersul. Daca eu nu sunt acasa, totul cade pe Alex....de la schimbatul pampersului pana la ai da sa manance. Sincer, nu stiu ce o sa fac !!! . Iar cand vine vremea sa plec de-acasa, daca Alex nu este sa o atraga la joaca, se lasa urat de tot.

Azi a adormit in carucior la ora 12, in timp ce bona se intorcea cu ele de la Alex de la scoala, si a dormit pana la 12.50. Acum e lesinata pe-aici de somn, sta cu suzeta in gura si cu perna ei in brate si are niste ochi......

Pot sa spun (sper) ca am scapat de mancatul noaptea. Are 1 luna de cand nu a mai mancat noaptea, dar totusi se mai trezeste peste noapte o data la 2-3 zile si atunci trebuie sa ma duc langa ea. Azi dimineata s-a trezit la 7...asa ca eu la 8.30 deja aveam snitzele facute si jumatate de supa cu galuste.

Alex si Bia

Mergi la inceput