Bebei cu alergii (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Salutare la mamici si multa sanatate la copilasi!
Pana acum am citit la greu tot ce s-a scris despre alergii dar acum m-am hotarat sa intru si eu in clubul vostru.
Deci-am o fetita care face 4 ani in mai ,de la 2,6 luni a fost diagnosticata cu dermatita atopica -posibila alergie la proteina din lapte-pentru care nu mi s-a recomandat sa trec pe lat lapte praf -pe atunci manca humana si mai tarziu similac dar nu hypoalergenic sau =de soia.Pana acum 2 luni ii apareau in diverse locuri mai mult la manute niste placarde mici cu piele mai ingrosata care treceau intr-un tarziu cu creme pe baza de cortizoni.Acum 2 luni de la o porcarie de gel de dus cu scooby doo -pentru copii de altfel-a facut o eczema generalizata pe tot corpul cu exfoliere a pielii samd...
Dupa un periplu pe la cativa dermatologi cu nume de altfel dar cretini am gasit o pediatra super desteapta care m-a trimis la o dermatoloaga zic eu si ea desteapta caci in 2 saptamani am reusit sa o aduc la o piele curata si hidratata. Problema era ca indiferent ce creme foloseam de la Aderma,Atoderm,Uriage si altele facea alergie de la ele!
Ma rog ,pana la urma cu Trixera de la Avene si una extrem emolienta pt fata am reusit sa ajungem la liman cu pielicica.
problema e acum ca a ramas supersensibila la o gramada de produse la care inainte nu reactiona.Asa ca acum face eczema de la : lapte si orice derivat al lui-unt,iaurt,smantana,branza de vaci,etc;
-aditivi si orice conservanti alimentari,-aici se exclud orice fel de mezeluri
-ou sub orice forma,
-banane
-peste
-medicamente
Problema mea e ca nu mai stiu ce sa-i dau sa manance ! Am incer cat de curand produsele de soia dar in afara de laptele cu cacao si iaurturile cu ciocolata si vanilie ,altceva nu vrea sa vada...Si numai carne,carne,carne chiar ca nu se poate.
Cu legumele nu se omoara,nici macar cartofi prajiti nu vrea sa manance,cu fructele doar mere pot sa-i dau ca in rest toate citricele sunt alergene ,asa ca imi vine sa-mi iau campii.
peste o luna va merge la gradinita si nu stiu ce o sa ma fac.
Am auzit de la o cunostinta ca dr Cadar -homeopat ar avea rezultate foarte bune in tratamentul unor alrgii.
Stie cineva mai multe amanunte despre dansul?
La fel marti am o programare la o alergoloaga-Adriana Camuescu-a mai fost cineva?
Mai e cineva cu atat de multe alergii ?
Dati-mi si mie o mana de ajutor ca nu stiu cum sa o scot la capat!
Cred ca v-am facut capul mare cu problemele mele,imi cer scuze si va pup!
mama de Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna bebelusha, cred ca mai e o mamik cu un copil cu la fel de multe alergii ( adik la gluten si proteine din lapte-mi se pare cumplit pt copilutz, am avut o colega cu fetita cu celiachie si stiu cat se chinuia cu alimentatia) .
Eu am o intrebare : ce creme minune ai folosit pt fatza fetitei tale de i-au trecut placardele? David al meu are dermatita si doar cu cortizon ii trec dar nu vreau sa abuzez de el...
Din ce am citit eu i-ar place oare clatite, biscuiti, cereale ?
Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

buna!
laura,crema folosita dupa multe incercari e Emoliente extreme de la Uriage _atentie nu cea cu Cu-Zn si pentru gura -Lipobase repair de la Yamamouchi-nu stiu daca am scis bine -e firma care face si Locoidul.
Nu au conservanti,parfum sau alte cele si nici cortizoni.
Clatitele ii plac dar fara lapte,ou .....biscuitii nu prea sunt fara amelioratori ,lapte si conservanti....
Fetelor sa inteleg ca ma primiti si pe mine in club? :)
Hai dati-mi si mie o mana de ajutor cu cei doi doctori! si cu ceva meniuri fara alea,alea alea...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare! Ce de activitate pe aici,avem si membri noi carora le urez " bine ati venit"

elle si eu iti recomand Medicover,si as zice ca mai bine aici decat Medlife.Noi aici am facut teste si le vom repeta acum in primavara.

Bebelusha,Laurajr noi suntem cu celiachia combinata cu alergia la proteina bovina+alergie la muscaturi de insecte.Sa zicem ca ne descurcam binisor,mai naspa este ca acum a inceput sa poftasca la paine si mai vede copii mancand cornuri prin parc si vrea si el.Dar o scoate noi la capat.

Fetelor in ceea ce priveste ideile de mancare noi nu va prea putem ajut.Desi este restrictiv meniul Matei manaca orice are voie si asa ca legume cu carne si pate de ficat cu lapte de soia,gem pe niste cereale speciale + fructe si evident vesnicul orez constituie in fiecare zi meniul nostru.

Cu posbilitatea sa ma repet eu nu sunt adepta cremelor.Atat timp cat copilul nu primeste alimetul la care are sensibilitate nu face bubite.

Noi avem inca bubite de la ultima reactie,dar au inceput deja sa se usuce.Mai nasol este ca am cumparat un lapte de soia si nu am citit eticheta si avea maltodextoza de grau.Bine macar ca nu baut cine stie ce pana am remarcat.

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiAlek spune:

BEBELUSHA28 si noi ne luptam cu o sumedenie de alergii.
Cind zic ca le-am sub control iar vine pe neasteptate o diahree de toate zile.
Alek in curind v-a ciripi de cit pui maninca si de asemenea si la noi orezul constitue hrana principala.
Ieri de exemplu i-am dat 1/4 bagheta subtire cu gem de caise si azi dimineatza kk f moale.Din ce in ce parca devine si mai sensibil.
Am postat si la buc. ce papa si te poti inspira si de la celelalte mame care posteaza acolo.
Noi duminica plecam spre casa si din pacate nu voi mai avea net in Ro.
O sa-mi fie dor de acest forum....in special ca va gasisem si eu nu de mult..
Numai bine si sanatate bebeilor alergici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Salut pe toate mamicile ...noi si vechi.
Pepsi ce este "Agar Agar" ...de unde il cumpar ...are si alta denumire ptr. cei care nu locuiesc in Ro ?

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eryteea, http://www.lesoeufs.ca/nutrition/health/egg_allergy_5.asp nu stiu in Romania cum ii zice, dar aici ai cam cu ce se poate inlocui.
http://papillesetpupillesallergies.blogspot.com/2005/10/comment-remplacer-les-oeufs-dans-les.html

Flavia 28+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mamalui alek drum bun si-ti doresc sa se simta baietelul tau bine acasa !

Eu pe David tb sa-l dau cu creme,alergii la alimente ink nu stiu daca are ca el inafara de lapte matern altceva nu mananca, am incercat formula cu Fe dar nu vrea deloc...din cauza mancarimilor, se scarpina mereu, sta cu manusi de bumbac si noaptea incerc sa-l tin infasat, dar se foieste si mai tare ...cu creme il dau ca i se descumeaza tare obrajorii, mai ales .
A incercat cineva ulei de masline pt frectie dupa baie ? Ma gandesc sa-i fierb putin si sa-l ung, poate se hidrateaza mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Salve mamici.
Fetiza mea am descoperit ca este alergica la trei saptamini la ou.lapte-arahide-soia-cereale,avea bubitza pe intreg corpul ...din cap pina in picioare .Dupa ce am eliminat din alimentatia ei alimentele incriminatoare(alergeni) i-au disparut toate bubitzele si i-a ramas pielea curata ....asta s-a intimplat acum un an jumate .Dar am observat ca de cind in cind are scaunul mai moale(nu este diaree) si urit mirositor .Sa fie o problema tot legata de alergii sau este o problema intestinala de alt gen.Ce trebuie sa fac ?Trebuie sa ma preocup ?

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Bun venit fetelor noi!!!
Laurajr.,ma gandesc ca poate fi totusi alergic la vreun aliment consumat de tine...se transmite prin laptele matern. Pana nu indepartezi cauza nu vei rezolva problemele, indiferent cu ce creme il vei da, ele vor reaparea..din pacate.

Eryteea,alergiile se pot manifesta respirator, cutanat sau digestiv. Stef al meu le face pe toate, in functie de cat a ingerat din produsul problema.Adica daca prinde doar un varf de lingurita de iaurt, de exemplu, imediat apar scaunele mai proaste si cu miros intepator. Doar la cantitati mai mari apar bubitele si dupa aceea weezingul (asta fiind cea mai mare problema a mea, pt ca nu mai respira bine, se sufoca, face pauze in expir, tuseste si nu se poate odihni).

Eu am remarcat in cazul baietelul meu ca astfel de scaune se datoreaza si unor coloranti alimentari...asa ca ...DA, scaunele astea proaste pot fi cauzate de alergii. Fii atenta la ce a consumat si evita produsul respectiv, dupa care mai fa o proba, sa vezi daca reactia se repeta...daca da..il elimini, cam asta e tot ce poti sa faci (parerea mea).

Mergi la inceput