Bucurii de sept-oct 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mai fetelor, m-am trezit devreme, n-am avut timp sa fac cafeaua ca am mers cu cainele la plimbare si cand m-am intors ce-mi vazura ochii - n-a dat nimeni cafeaua? Noroc de MamiLili ca a facut pregatirile de aseara. Asa ca poftiti la !

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina tu esti de baza la cafea, altfel ramanem fara, buna, buna...

Sandra nu vad de ce s-ar supara unele fete din moment ce nu s-au inscris sa apara pe site, oricine doreste sa faca asta este binevenit, ca doar sunt BUCURIILE noastre, insa nu e frumos asa cu atatea spatii goale, lista de pe prima pagina e altceva, fiecare mamica a cerut sa fie acolo si nu o sterge nimeni, pe site insa nu au cerut ele sa apara. Buna ideea ta sa le mai lasam pana pe 1 aprilie, apoi cine doreste sa trimita mail cu datele le trecem fara probleme, eu lista completa o am in calculator. Pt. tuse noua ne-a dat Eurespal dar nu i-am dat ca n-a fost nevoie.

Lili 1. nu sterilizez decat biberoane si suzete, linguritze si farfuriutze le spal bine cu apa fierbinte si detergent de vase, eu sterilizez cu solutie de la Chicco.
2. eu am pompa de san de la nuk si tot manual ma storc uneori, nu prea iese mare lucru cu pompa, de trebuit iti va trebui daca se inlocuiesc mesele.
3. scaun de masa nu am, sunt in cautare, deocamdata papam in carut (cosul nostru de la carut se foloseste si ca scaun de masa insa nu se compara cu unul special).
cuceritorul diversificat.

Marina spor la treaba, mai ai mult? Eu nu pot posti, tot de lactate nu ma pot lipsi.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata..sint in ceata pe care adresa trimit pozele pt album pe bucurii ....sau pe mamicisept_oct2006????????

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Gravidele si mamele care alapteaza nu trebuie sa tina Post, numai daca se simt in stare sa posteasca si nu dauneaza copilului postind.

Dar ne putem impartasi desi nu am postit?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

neatza, fac o oprire scurta si fug...
cristina, buna
ca de obicei!
mira, am observat si eu acelasi lucru la coloana, m-am gandit ca e din cauza musculaturii insuficient dezvoltate; m-a linistit si raspunsul pe care l-a dat ignatica (si a mai raspuns cineva, nu-mi amintesc cine...)
marina, imi pare rau ca nu te-ai putut odihni... eu una sunt multumita ca narcisa doarme bine noaptea... iti doresc sa ti se intample si tie la fel; eu nu postesc, mananc de toate, oricum am observat ca dupa ce alaptez mi se face o foame... dar mi s-a intamplat sa prind zile cand nu am papat de frupt...
foarte frumos tortul, cecilia!
bine ai venit, kimm!
cristina, de cand are narcisa scaunel, sunt o boieroaica, tare bine o hranesc; eu la inceput i-am facut piureul din morcov si pastarnac si dupa aceea i-am introdus cartoful; a plans in prima zi ca ar mai fi vrut sa pape, i-am dat doar 3 lingurite...
mamilili, inca o data, diversificare usoara... cristina, si tie la fel...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:

Gravidele si mamele care alapteaza nu trebuie sa tina Post, numai daca se simt in stare sa posteasca si nu dauneaza copilului postind.

Daca nu postesti, nu te poti impartasi, cu exceptia copiilor. In cazuri de exceptie, gravidele, bolnavii, femeile care alapteaza, batranii pot sa posteasca 3 zile dupa care sa se impartaseasca. Totussi, daca se poate posti o saptamana, e preferat sa se posteasca o saptamana inainte de a te impartasi.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:

ne putem impartasi!

poze cu noi

Mergi la inceput

Monique, pentru site pe bucurii2006...pt albumase pe cea pe care ai scris-o tu (dar poti si sa intri tu in photos si sa le pui in albume)

Andra, am notat . Si eu merg la bisericutza de lemn uneori, acolo le-am botezat pe fete! Preotii de acolo sunt mai stricti, poate fiindca e biserica militara. EU merg la Domnita Balasa, in toamna, inainte sa nasc m-am impartasit acolo, postind 2 zile. O sa incerc si eu sa fac asa, de miercuri pana vineri (impartasindu-ma vineri dimineata), sper sa pot!!!!!!!!

Mirabela, abia am terminat holul de zugravit....deci mai am muuuuuuult!

Pup, am plecat la biserica!

Mergi la inceput

adica, ne putem impartasi, dar e bine sa tinem macar 3 zile de post inainte de asta, cum a spus si cristina.

poze cu noi

Mergi la inceput

Da, asa ma gandeam si eu...O sa incerc saptamana asta 3 zile...sa vedem...daca nu, doar spovedit!

Kimm, bine ai venit!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput