Bucurii de sept-oct 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 28
CristinaGoji spune:
MamiLili - Am Lapte de pasare, fara tort, dar nu are pasare pe cutie - sunt doua bomboane si o pana. Ei, daca nu-ti plac, le mananc eu cand se gata Postul![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Ignatica spune:
Lili felicitari pentru primele linguritze diversificare si bineinteles pentru prima cucerire.
Nu stiu ce se intampla, dar pe David l-au admirat deocamdata numai baietei afara
. Avem o singura prietena cu care ne plimbam, dar are 7 sapatamani si nu ne observa ca face nani.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
Ca tot veni vorba de post....E vreo mamica care alapteaza si posteste? EU pur si simplu nu pot renunta la lactate!!! Preotul mi-a zis ca am tot timpul sa postesc in viata, dar eu as fi vrut sa tin macar ultima saptamana!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Ignatica spune:
ozana eu voi incerca sa postesc, sper sa si reusesc. Anul trecut in sarcina nu am reusit nici macar o jumatate de zi, desi am incercat ![]()
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
CristinaGoji spune:
Gravidele si mamele care alapteaza nu trebuie sa tina Post, numai daca se simt in stare sa posteasca si nu dauneaza copilului postind.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
AndraPG spune:
Marina, pina imi activez mailul, vezi ca am lasat acolo o adresa, o pot scrie si aici ca nu-i secret, andrapoianski@gmailcom.
In legatura cu postul, eu am tinut post saptamina asta de miercuri pina vineri inclusiv, am inteles de la preot ca mamicile care alapteaza pot tine doar 3 zile si se pot spovedii si impartasii fara probleme, am facut si coliva pentru simbata mortilor si am fost harnicuta, am mers la bisericuta aceea de lemn de la Academie dar de spovedit si impartasit nu am putut, mi-a zis sa vin intr-o zi in care se tine si liturghie, de ex. miercuri seara.
Si mie mi-e tare greu sa renunt la lactate, as bea lapte in dementa, cred ca intr-o viata anterioara am fost pisica.![]()
Am descoperit iubirea adevarata, cea a unei mame pentru copilul ei!
Poze Carina
kimm spune:
fetelor vin si eu pe la voi?am si eu bebica de oct 2006,si mereu urmaresc discutiile voastre..si cine stie poate o sa va pot oferi si eu din experienta mea.va pup si acum ma duc sa vad cum sa imi pun fetitza in listutza
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by AndraPG
as bea lapte in dementa, cred ca intr-o viata anterioara am fost pisica.
Me too!
As putea manca numai lactate si tot nu m-as satura.Marina, mi se pare ca Moulin Rouge sunt cu caramel...not a big fan. Despre post...cred ca preotul are dreptate, o sa ai tot timpul sa postesti. Alimenteaza-te cum trebuie acum , cat alaptezi, proteinele de origine animala sunt foarte importante.
CristinaGoji, rasuflu usurata ca n-ai "Lapte de pasare tort"...ca acum luam drumul Clujului.

Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

MamiLili spune:
Hai ca pun un pachetel de cafea
, sa aveti din ce face dimineata. Pun si niste lapte. Asa ca ccc cine s-o trezi prima, de-o fi Mexxa, Monique, CristinaGoji sau alta mamica matinala de bucurie are cu ce ne intampina.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

alinamoro spune:
Ignatica, e mult o jumatate de banana pe zi(la o masa)? Azi i-am dat Adelinei iar jumate si a papat-o, parca ar mai fi vrut.
MamiLili, eu nu sterilizez castronasele si linguritele.
Pompa de muls o folosesc din primele luni ca Adelina nu manca mult la o masa si eu mai stimulam lactatia. O folosesc si acum o data pe zi, dar nu scot foarte mult lapte.
Scaun de masa vrem sa cumparam saptamana viitoare, acum ii dau sa pape in balansoar.
Cu peripetii diversificarea la voi! ![]()
Sandra, subscriu la ce a zis Marina, tusea poate fi de la muci si atunci spalat bine nasucul cu ser fiziologic, apa de mare...si scos mucii cu pompita.
Cristina, pai trimite si la noi "lapte de pasare" nu le tine o luna in frigider.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2